- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.221
İkisi de elimden çeker o zmn
Teşekkür ederim datlum şuan şımarmadım desem yalan olurannesi çok güzel tabi duamız annesine benzemesi. ya zaten bi kız neden babasına benzesin ki, bence de benzememeli
Teşekkür ederim datlum şuan şımarmadım desem yalan oluro sizin güzelliğiniz diyip bir iltifat da ben edeyim o zaman
evdeydin bugün değil miİyi akşamlar kızlar hep günaydın mı olsun yani
Evde sayılır canım :) öğlen tekrar işe gittim çalışmak için degil ama çıkış işlemlerim için, sonra bir kaç arkadaşı ziyaret ettim o tarafta lak lak ettik :)) artık evdeyim inş :))evdeydin bugün değil mi
oh vallaha ben burdan sevindimEvde sayılır canım :) öğlen tekrar işe gittim çalışmak için degil ama çıkış işlemlerim için, sonra bir kaç arkadaşı ziyaret ettim o tarafta lak lak ettik :)) artık evdeyim inş :))
ee nasıl gidiyor ?♡♡♡♡Saol canımmmm
İyi akşamlar caaaanımİyi akşamlar kızlar hep günaydın mı olsun yani
İyi gidiyor canım :) yemekten snra şiştim ben yine ne olacak halım bilmem :) yürüyüşe cıkıcaz biraZdanee nasıl gidiyor ?♡♡♡♡
Ohhh iyi gezmeler olsun canımİyi akşamlar caaaanım
Ben de geziyom işte napayım :))
kız çok yeme. üşütme de kendini ♡♡♡♡İyi gidiyor canım :) yemekten snra şiştim ben yine ne olacak halım bilmem :) yürüyüşe cıkıcaz biraZdan
8 valla aboovvOhhh iyi gezmeler olsun canım
şafak 8 mi
Yok canım zaten cok yemiyorum kikız çok yeme. üşütme de kendini ♡♡♡♡
Az kaldı hayırlısı inş biZde heyecanla bekliyoruz8 valla aboovv
Günaydın ❤Yataktayim cikasim yokGünaydın kızceler naparsınız
Haha ne yapayım bende yatakta dönüp duruyrm zorla bu saate kdr uyutabildim kendimiGünaydın ❤Yataktayim cikasim yoksen napıyorsun ? :)
Ben uyanali baya oldu ya :)Haha ne yapayım bende yatakta dönüp duruyrm zorla bu saate kdr uyutabildim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?