- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.341
hahahah❤♡❤♡❤♡ nasıl geçti tatlım doğum❤♡❤♡❤♡ oh sevimdim ya ❤♡❤♡❤♡ benim ilk kızda babasına çekmişti. inşallah bu bana çekerKızlar
Kızım aynı babası
Yani bir kız babaya bu kadar benzer
Kızlar
Kızım aynı babası
benim 2. kızda bana benzemezse diye neşter felan mı yürütsemŞimdi lohusa psikolojisiyle doğrama da kocanı sağlklı olsun da boşver daha döner belki sana benzer
benim 2. kızda bana benzemezse diye neşter felan mı yürütsemkocayı deşerim
tatlım çıktın sağ sağlım önemli olan da o❤♡❤♡❤♡Ağrım var tabi
Ayrıntılı anlatcam çok yakında
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar
Kızım aynı babası
İyi olmaya çalışıyorum canım sağol
oh maşallah tatlım❤♡❤♡❤♡ inşallah sütünde gelir ❤♡❤♡❤♡ dinlen artık tatlım.İyi olmaya çalışıyorum canım sağol
Başladı yabi başlamaz mı :))
Ama kokusı çok güzel be o yüzden hiç dert olmuyor :)
Tek sıkıntımız sütüm daha başlamadı. O da becerip ememiyor zaten. Bekleyişteyiz şu an :) eve de geldik bugün şükür
Fenalardayız :))kızlarrrrr ne alemdesinizzzz
kaç kilo doğdu? şimdi nasılsınız?❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡ sütünde durum nasıl?❤♡❤♡❤♡Fenalardayız :))
Sen ne alemdesin
Fenalardayız :))
Sen ne alemdesin
hop ben varım sıra daBeklemedeyiz biz dedersen ki çok sabırszlanp hemen zaman geçse diye söylenmeyin, keyfini çkarmaya çalşrx doğrmamşlar olarak
Kızım beklentileri karşılayamadı teyzesi 3 kilo doğdu biz de şaşırdıkkaç kilo doğdu? şimdi nasılsınız?❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡ sütünde durum nasıl?❤♡❤♡❤♡
büyür büyür inşallah❤♡❤♡❤♡hahah yerim ben onu❤♡❤♡❤♡ inşallah sütün çoğalır tatlım❤♡❤♡❤♡Kızım beklentileri karşılayamadı teyzesi 3 kilo doğdu biz de şaşırdık
Sütüm bugün gelmeye başladı ama ufaklık becerip ememiyor. Meme uçları zaten yok denecek kadar az. Onlarla kavga ediyor resmen
Bunun keyfi de başkaymış yaBeklemedeyiz biz dedersen ki çok sabırszlanp hemen zaman geçse diye söylenmeyin, keyfini çkarmaya çalşrx doğrmamşlar olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?