- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.381
Haha galiba :)) heyecanda var :))
hahah 2. de olsa insan heyecanlanıyor ❤♡❤♡❤♡sen dur şimdi snein 2. nasılsa biliyosun o hissi. biz napalım
hahah 2. de olsa insan heyecanlanıyor ❤♡❤♡❤♡
haha merak etme tatlım ❤♡❤♡❤♡ her şey çok güzel olacakheyecanlandrmaz mı mutlaka heyecanlanlanıyosundur da bizmki de daha farklı ya hiçbi şey bilmiyorz ya, ben şu 2 gündür aşırı heyecan yaptm aşırı merak edyrm. bi sabırszlk çöktü
haha merak etme tatlım ❤♡❤♡❤♡ her şey çok güzel olacak
normal doğum istiyordun değil mi tatlım?❤♡❤♡❤♡
ay ay ne güzel❤♡❤♡❤♡ kaç kilo verdin tatlım doğumda ?Kızlar biz kilo almaya başladık :))
8 kilo vermişim canım salı günü tartılmıştım sağlık ocağında. 7 kaldı doğum öncesine. Ama asıl kiloma 17 varay ay ne güzel❤♡❤♡❤♡ kaç kilo verdin tatlım doğumda ?
anladım tatlım❤♡❤♡❤♡ inşallah verirsin ya :) geceleri uyku düzeni nasıl ? :))8 kilo vermişim canım salı günü tartılmıştım sağlık ocağında. 7 kaldı doğum öncesine. Ama asıl kiloma 17 varhamilelikten önce çok almıştım çünkü
Valla her gece daha farklı. Şimdilik herhangi bir düzenden bahsedememanladım tatlım❤♡❤♡❤♡ inşallah verirsin ya :) geceleri uyku düzeni nasıl ? :))
hmm yaramaz mı değil mi yani kızValla her gece daha farklı. Şimdilik herhangi bir düzenden bahsedemem
kız napıyorsun? eve geçince iyice boşladın buraları :))
normal doğum istiyordun değil mi tatlım?❤♡❤♡❤♡
hahah :) her şeyin normali iyidir tatlım❤♡❤♡❤♡valla şuan ben de ne istediğimi bilmiyorumhayırlısı deyip doktora bıraktm her şeyi
hahah :) her şeyin normali iyidir tatlım❤♡❤♡❤♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?