- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.361
Ne güzellllBunun keyfi de başkaymış ya
Uyuyunca özlediğimi farkettim
Aynen sana katılmaktayım :) bizleri aydınlat lütfen burcu :)Ne güzellllBiraz kendne gel toparlan da bize hastane çantasna koyacaklarmızı söyle deneymlerne ihtiyacmz var
Ben almadmmonlardan yaa alaym mı yani, depend almştm onun izerine bi daha giylmez heralde diye şeettim. Babaanne donu diyerek mi alıyoruzBabaanne donlarımla ne kadar dalga geçilse de gerçekten hayat kurtarıcı olduğunu belirtmeliyim
Bana ilk gün hasta bezi takıldı sadece. Sonra bir iki tane lohusa pedi kullandım. Sonra normal adet kanamasına döndü ped kullanmaya başladım 2.günden itibaren.Ben almadmmonlardan yaa alaym mı yani, depend almştm onun izerine bi daha giylmez heralde diye şeettim. Babaanne donu diyerek mi alıyoruz
Bebis sakin mi ? ❤❤ çok kanamam oldu mu ? :))Bana ilk gün hasta bezi takıldı sadece. Sonra bir iki tane lohusa pedi kullandım. Sonra normal adet kanamasına döndü ped kullanmaya başladım 2.günden itibaren.
Babaanne donu değil de pamuklu büyük beden don dersen alabilirsin bence
Bebiş sağolsun gündüz uyuyor gece ayaktaBebis sakin mi ? ❤❤ çok kanamam oldu mu ? :))
Gecede uyuması önemli neyse iyi gene uyuyorsa :))oh iyi ya ❤❤Bebiş sağolsun gündüz uyuyor gece ayakta
Kanamam ilk gün çok oldu sonra hemen azaldı. Şimdi uzun ped bile değil normal ped kullanıyorum.
Bana ilk gün hasta bezi takıldı sadece. Sonra bir iki tane lohusa pedi kullandım. Sonra normal adet kanamasına döndü ped kullanmaya başladım 2.günden itibaren.
Babaanne donu değil de pamuklu büyük beden don dersen alabilirsin bence
Hala hazır değil miartk çantayı hazrlayalm biz de barisaltanatın bitmesine az kaldı
Hala hazır değil mi
Başla canım başla. Doğum bu ne zaman geleceği belli olmaz.değilvalizi hafta sonu aldım, açık bıraktm kapağını içi hava alsın diye. geceliklerim de bgn geldi, onları da yıkadıktan sonra başlarm artk yerleştrme işine
beni kimse geçemez bi kereBaşla canım başla. Doğum bu ne zaman geleceği belli olmaz.nisankralicesi ni geçersin belki bir anda
Hahah hiç belli olmaz bu işler şekerim :)) hepsi zamanında gelsin tabi amabeni kimse geçemez bi kere:)
tutun içeride aaaaHahah hiç belli olmaz bu işler şekerim :)) hepsi zamanında gelsin tabi ama
Başla canım başla. Doğum bu ne zaman geleceği belli olmaz.nisankralicesi ni geçersin belki bir anda
Erken nasıl doğrulur diye araştırma yaptırmayın banaDır şimdi yüreğine inmesinnisankralicesi nin bizden önce doğrmazsa çocğu kabullenemycek, öyle hırs yaptı
Haha galiba :)) heyecanda var :))günaydın kızlarrrrherkes hazırlklara daldı heralde, kimsenin sesi çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?