- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #9.661
Valla annemin yanındayımCanım nasılsın ? :)
Oh ne güzel misafirlerden kurtulmusun :) ve kv den :)) valla canım aynı bizde :)) uykusuzluk var biraz öyle eşimde yardımcı oluyor :))Valla annemin yanındayım
Anneannesi teyzesi bakıyo ben uyuyabildiğim kadar uyuyup güç topluyorum. Pazartesiden itibaren nöbeti devralıcam çünkü :)
Hem de kesintisiz olarak
Sende ne var ne yok
Ohhh maşalllah ona ozmnİyiler canım
Ye, iç, ...
hayat onlara güzel zaten :)
Ben biraz daha iyiyim bol bol vitamin takviye :) ama sıcaklar mahvediyorr ne zmn gececek bu çöl sıcakları :) onun dışında şafak sayıyorum, sen nasılsın kızçen nasıl herşey yolundamı ?
İyiyiz canım çok şükür ya ❤sizde iyi olsaydınız canım :))Ben biraz daha iyiyim bol bol vitamin takviye :) ama sıcaklar mahvediyorr ne zmn gececek bu çöl sıcakları :) onun dışında şafak sayıyorum, sen nasılsın kızçen nasıl herşey yolundamı ?
Kurtuldum hepsinden vallahiOh ne güzel misafirlerden kurtulmusun :) ve kv den :)) valla canım aynı bizde :)) uykusuzluk var biraz öyle eşimde yardımcı oluyor :))
Hahaha :) iyi sevindimKurtuldum hepsinden vallahidünya varmış
ah ah bende yanıyorum yaYanıyorum söndürelim mi tabi tabi
Esmiyor kızlarr esmiyorr
Napıyosunuz bakalım annişler ?
Benim şafak 4
BiştimYanıyorum söndürelim mi tabi tabi
Esmiyor kızlarr esmiyorr
Napıyosunuz bakalım annişler ?
Benim şafak 4
Hahaha :)Biştim
Ben tam olarak şuanda sağılmaktayım
Heyecanlı mısın kız anaaaammm son bebiş geliyor
hahahBgnden itibaren havalar serinliyomuşAnnelik ne güzel bi şeymş ya bu arada alıp içime sokasım geliyo
hahahkız dur daha yeni çıktı :) kime benziyor bebiş sende babasına dersen sıkıntı
İnş ya serinlesin artık azıcık yağmurda yağsın :) darısı banaBgnden itibaren havalar serinliyomuşAnnelik ne güzel bi şeymş ya bu arada alıp içime sokasım geliyo
hahahBizim direk birine benzetmediler aslndahatları sana teni babaya benziyo diyen de var, baba diyen de var. Biraz büyüyüncr bellş olucak bizim galiba
kuzum hadi her şey güzel olur inşallah❤♡❥ღ❣sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın❤♡❥ღ❣ haber etmeyi unutmaEvet canım yarın inşallah
Amin Cok saol canım inşkuzum hadi her şey güzel olur inşallah❤♡❥ღ❣sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın❤♡❥ღ❣ haber etmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?