Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

töbeeee kız konuşma nereye gider oldu bacılar çakşır suyu nedir bununda mı otla çayla ilgisi varmış

Kızlar aman ha birde sizde degişik hormonlar çıkmasın bende okudum şimdi, kız sperm sayısından önce enerji lazım

Merhaba kızlar herkese iyi muhabbetler dilerim ve eylul ayından ümitli herkesin gobisleri meleklerle dolsun inşallah bende 1 yıllik evliyim 2 aydır denedim olmadı eylul ayı 3. Ayımız inşallah hayırlısıyla
Benim kocamda benden heycanlı ve istekli sürekli bir minnak varmı minnak ne zaman gelcek diye :)
Suan regliyim 1-2 güne bitecek ve çalışmalara devam
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Amin canım inşallah mutlu mutlu haberle dolar sayfalarımız :) hareketli sağlıklı hayırlı bebişlerle dolar göbişlerimiz

İnş cnm benim seninde kucagın boş kalmaz regl den sonra 3. gün makbul olanı

merhaba canım doktora gitmende fayda var,gerçi daha çok yenisiniz en azından doktora gidersen için rahat olur,hayırlısı olsun bakalım çalışmalara devam :)
Haklısın valla en azından kocamı rahatlatmak için gitmeliyim o rahatlasın ben kendimi her şekilde rahatlatırım

Bu kocaların geneli böyle herhalde Tipi tip hepsi aynı her gün acaba hamile misin içime öyle doğuyor diyo her adetimde de üzülüyorum onun yüzünden

aynen bende o yüzden çok üzülüyorum ve çok takıyorum.. bakma şimdi espirili anlatıyorumda her test bir yıkım benim için..

Pardon cnm ya, olur inş be ne kadar çok takarsanız kadınlarda bir hormon var o stresi algılayınca genetigimiz bozuluyor ve olma olasılıgı düşüyor, bu işin kökten çözümü en başta sakin olcaksınız her iki tarafta bak ben rahattım ikinci ay hamile kaldım kızlar şaka bi yana ama valla allahım kimsenin kucagını boş koymasın

of simdi ben dusuk yaptim, kurtajin uzerinden 1 adet gecti, bugun bitiyor. korunmamiz mi lazim, bende baslayabilir miyim ha kizlar? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…