- 1 Eylül 2016
- 67
- 38
- 3
- 36
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
hahaha bizimkilere içirelim ozamanerkeklere yarar bişeymiş hemen okudum araştırdım vallakızlar bende deniyim ediyim demeyin he! sperm sayısını vs arttırmak içinmiş
Merhaba kızlar herkese iyi muhabbetler dilerim ve eylul ayından ümitli herkesin gobisleri meleklerle dolsun inşallah bende 1 yıllik evliyim 2 aydır denedim olmadı eylul ayı 3. Ayımız inşallah hayırlısıyla
Benim kocamda benden heycanlı ve istekli sürekli bir minnak varmı minnak ne zaman gelcek diye :)
Suan regliyim 1-2 güne bitecek ve çalışmalara devam
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Tamam degerlendirmeye alıyorum atlamak yok önemli ve hassas günleri :)İnş cnm benim seninde kucagın boş kalmazregl den sonra 3. gün makbul olanı
Cnm çünkü bazen her günde yapsan işe yarayamayabiliyorTamam degerlendirmeye alıyorum atlamak yok önemli ve hassas günleri :)
Amin hayırlısiyla inşallah
Tabiki orası öyle allahım vekti zamanı gelince sağlıklı hayırlı bebişlerle güldürsün yüzümüzüCnm çünkü bazen her günde yapsan işe yarayamayabiliyorbununda bir zamanı var
Amin cnm benim inş yüzün gülerTabiki orası öyle allahım vekti zamanı gelince sağlıklı hayırlı bebişlerle güldürsün yüzümüzü
Haklısın valla en azından kocamı rahatlatmak için gitmeliyim o rahatlasın ben kendimi her şekilde rahatlatırımmerhaba canım doktora gitmende fayda var,gerçi daha çok yenisiniz en azından doktora gidersen için rahat olur,hayırlısı olsun bakalım çalışmalara devam :)
Bu kocaların geneli böyle herhalde Tipi tip hepsi aynı her gün acaba hamile misin içime öyle doğuyor diyo her adetimde de üzülüyorum onun yüzündenCeylanc0 doğum kontrol haplarıda hormonlarla ilgili olduğu için genelde bırakıldıktan sonra birkaç ay içinde normale döner değerlerin sanıyorum ama çocuk istiyorsan doktora gidip hormon testi yaptırman en doğrusu olur. zaten çok zahmetli birşeyde değil :) valla benim psikolojimin bozulmasının sebebide eşim ben pkolu olduğum halde adam hala ay ya bendeyse ay şöyleyse ay böyleyse, yada ne biliyim çocuk yapmak için bunu yapmak lazımmış böyle yapmak lazımmış,heh şimdi kesin olucak bak falan yada her seferinde ay acaba hamilemisin modunda geziyo kafayı yedi adamcağız neyse sen çok takma. önce bir kendini kontrol ettir herhangi birşey yoksa -ki inşallah yoktur-birkaç ay normal şekilde deneyin. baktın yine olmuyo eşinide kontrol ettirirsin. hemen seninle birlikte onuda yaptır demiyorum çünkü erkekler böyle şeyleri daha fazla takıyorlar
Kuzum sende bebiş yok muydu ?aynen bende o yüzden çok üzülüyorum ve çok takıyorum.. bakma şimdi espirili anlatıyorumda her test bir yıkım benim için..
Kuzum sende bebiş yok muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?