- 2 Eylül 2016
- 5
- 2
- 1
- 33
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Amin Can'ım inşallah .hayırlı olsun senin meleğin de ben enerjiye psikolojiye çok inanıyorum Hayırlısıyla en yakın Zaman da isteyen herkese bu güzel duyguyu bu Melek'leri nasip etsin RabbimPardon cnm ya, olur inş be ne kadar çok takarsanız kadınlarda bir hormon var o stresi algılayınca genetigimiz bozuluyor ve olma olasılıgı düşüyor, bu işin kökten çözümü en başta sakin olcaksınız her iki tarafta bak ben rahattım ikinci ay hamile kaldımkızlar şaka bi yana ama valla allahım kimsenin kucagını boş koymasın
Pardon cnm ya, olur inş be ne kadar çok takarsanız kadınlarda bir hormon var o stresi algılayınca genetigimiz bozuluyor ve olma olasılıgı düşüyor, bu işin kökten çözümü en başta sakin olcaksınız her iki tarafta bak ben rahattım ikinci ay hamile kaldımkızlar şaka bi yana ama valla allahım kimsenin kucagını boş koymasın
Bebegim sende haklısın ama demek sizinki böyle olcakmış ne senin suçun ne de onun suçu yaniöyle tabide işte.. senden çok isteyen bi adama bu seferde olmadı demek kolay olmuyo. gerçi geçen aylara göre daha rahatım kafa olarak şuan
İnş cnm benim dualarım sizinlee emin olabilirsin, sadece relax relax relaxAmin Can'ım inşallah .hayırlı olsun senin meleğin de ben enerjiye psikolojiye çok inanıyorum Hayırlısıyla en yakın Zaman da isteyen herkese bu güzel duyguyu bu Melek'leri nasip etsin Rabbim
Valla benimki çok garipti cnm ya, hamile oldugumu babaannem söyledi bana, benim haberim yoktu
nasıl bir babanneymiş o müneccim gibiValla benimki çok garipti cnm ya, hamile oldugumu babaannem söyledi bana, benim haberim yoktu
Valla kız banada şaka gibi geldi ama gerçek
Şimdi yanımda degil akşama sölerim cnmbabaneye selamlar :) okuyosa falan ben bi gidem onun yanına
Cnm valla neye bakıyolar anlamadım ama o günden beri kadından korkuyommeltemsokmen05 kirpiklerin birbirine yapışmasından anlarmış eski insanlar . Benim kaynanamda öyle anlıyor. Makyaj yaparken hep bakarım bende kirpiklerime, kısa bi incelemeye alıyorum
Kız seviyorum seni yatü tü tüüüü maşallah :) benimde başım dönerde tansiyonum doğuştan düşük sanırım kimse bana ondan demiyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?