Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Amin Can'ım inşallah .hayırlı olsun senin meleğin de ben enerjiye psikolojiye çok inanıyorum Hayırlısıyla en yakın Zaman da isteyen herkese bu güzel duyguyu bu Melek'leri nasip etsin Rabbim

Cnm bana kalırsa bir ay daha bekle derim, rahim kendini toplasın

öyle tabide işte.. senden çok isteyen bi adama bu seferde olmadı demek kolay olmuyo. gerçi geçen aylara göre daha rahatım kafa olarak şuan

öyle tabide işte.. senden çok isteyen bi adama bu seferde olmadı demek kolay olmuyo. gerçi geçen aylara göre daha rahatım kafa olarak şuan
Bebegim sende haklısın ama demek sizinki böyle olcakmış ne senin suçun ne de onun suçu yani

tabi canım orası öyle zaten. ama benim durumlardan ötürü azcık fazla savaşıyorum. hepsi bu

Amin Can'ım inşallah .hayırlı olsun senin meleğin de ben enerjiye psikolojiye çok inanıyorum Hayırlısıyla en yakın Zaman da isteyen herkese bu güzel duyguyu bu Melek'leri nasip etsin Rabbim
İnş cnm benim dualarım sizinlee emin olabilirsin, sadece relax relax relax sanki sadece zevk için yaptıgını düşün

Kız eskiileri bilmez misiniz işte bir gün babaannemler filan büyükleri yemege çagırdık, hep beraber yemek yiyorduk ve ayaga kalktım bir an başım döner gibi oldu, tamda babaannem yanımdaydı onun omzuna tutundum, tabi digerlerine çaktırmamaya çalışarak. Babaannem kalktı mutfaga geldi kızım sen hamilesin niye bu kaadr hızlı oturup kalkıyon dedi

meltemsokmen05 kirpiklerin birbirine yapışmasından anlarmış eski insanlar . Benim kaynanamda öyle anlıyor. Makyaj yaparken hep bakarım bende kirpiklerime, kısa bi incelemeye alıyorum
Cnm valla neye bakıyolar anlamadım ama o günden beri kadından korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…