- 18 Ağustos 2016
- 4.145
- 6.822
- 158
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
biri bebek çalışması mı dedi :) sanırım o ben oluyorumbir ay klomenle denedik bakalım bu ikinci ayımız inşallah Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder :) bakalım inşallah burdan da yeni annelerimiz çıkar :)
bir önceki adetimde bende aynı senin gibiydim canım :) hahah ay kesin hamileyim diyorum kendime sonra patladım tabi ama benim haklı sebebimde vardı. öncelikle adet gecikmesi ki 20günden fazla geçmişti. sonra eczaneden aldığım SENTE LADY -ki sakın ola almayın emi- gebelik testiyle iki kere çift çizgi gördüm. sonra kan testi yapayımda kapı gibi belgem olsun dedim eh gittim yaptırdım tabi sonuç koca bir hayal kırıklığı ve 0.22 betahcg yetmedi bide ultrason sonuç yine hüsran bakalım bu ay klomeni 2. denemem olucak bende pko. var o yüzden moralim bozuluyo ama napalım herşey Allahtan diyip duruyorum
Bende de pko başlangıcı vardı incirli bi kür yaptım ya onunla yada kimyasal gebelikle geçti tam bilmiyorum. Beni de kendimi hamile sanma sebebim kimyasal geçirdiğim ayki belirtilerimle aynı ama tabi psikolojik de olabilir
valla baya bir araştırdım canım ya ama pko için genelde hepsi aynı şeyi söylüyor -Klomen. diğer kistler için zararı yüksekmiş. 3 farklı doktorda aynı şeyi söyledi. pko olan hastalar için en uygunudur çünkü pko dönemsel olarak yada vücudundaki farklılıklarla atabileceğin bir kisstir ama diğer kist çeşitleri yerleşiktir bunları büyütmemek için klomen verilmez dediler. zaten düzenli olarakta doktor kontrolündeyim. herhangi bir durumda tedaviye son verirsemde soğan kürünü denerim diye düşünüyorum.medgic26
Aynen bizi biz bu hale getiriyoruz aslinda :)İnşallah hepimiz kazanırız canımmmm
Aslında kendimi çok hamile hissediyodum hatta çift çizgiyi göreceğimden neredeyse emindim ama patladıkendimizi dinleye dinleye psikolojimiz bozuldu iyice
17 tane inciri 2 litre suyla kaynattiktan sonra suzup suyunu iciyorlarmis ben oyle duydumsoğan kürü falan duydum ama incir kürünü duymamıştım sen nasıl denedin?
aman olmaz insallah kist felan ben 2 ay kullandım ılk ay adet ıle attım boyle beyaz kıyma kıyma parçalar geldı... 2.ay atamadım 5.4 cm kıst yapmıs.. dr zararsız dedı vucut atar dedı ama herkese yaramıyor...klomen gorunce korkuyla yazıyorum hemen :)
17 tane inciri 2 litre suyla kaynattiktan sonra suzup suyunu iciyorlarmis ben oyle duydum
soğan kürü falan duydum ama incir kürünü duymamıştım sen nasıl denedin?
Canım bi ablamız vardı sağolsun o söylemişti onunsağda 5cm kisti soldaki pkosu öyle geçmiş şimdi 3 çocuğu var. 1 lt sütü ısıt (pastörize olmasın ama açık süt yada günlük süt olsun) içine 5tane kuru inciri doğrayıp at ağzını kapat üzerine bildiğin duaları oku sabaha kadar beklet. Sabahları aç karnına 1 çay bardağı inciriyle beraber iç.
hoşgeldiin :)
ben varııımmm
Konu başlığını görünce hunharca güldüm. Ben hamile kalmadan önce soranlara kocam çalışıyoruz diyodu yapma etme dememe rağmen
Kucağınız çocuklarla dolsun kızlar, çalışmalarınız sonuç versin
Herkese merhaba.. bende varım.. hoş henüz regl olmadım ama testim negatif bence hamile değilim.. bu aya kısmetse
biri bebek çalışması mı dedi :) sanırım o ben oluyorumbir ay klomenle denedik bakalım bu ikinci ayımız inşallah Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder :) bakalım inşallah burdan da yeni annelerimiz çıkar :)
senin dediğinde diğerlerinden farklı olduama denemekte yarar var. Umya söyledikten sonra araştırdım hepsi su ile yapmış. zaten şu tedavi artık işe yaramazsa sıra sıra hepsini dener burdanda yazarım
hoşgeldiin :)
yaaa inşallah iki kırmızı çizgiyi paylaşırız burdan
inşallah bu ay hepimiz güzle haberler alırız
ay benimde ödümü patlattın bakzaten pek tedavi olmaktan yana bi tipte değilim ama yanlış olsa 3 doktor aynı şeyi söylemezdi heralde ya.. neyse zaten adetim bugün yarın bitecek. çarşamba gübü tekrar randevum var. sabahtan gittiğimde yine bir sorar rahatlarım artık napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?