- 1 Eylül 2016
- 67
- 38
- 3
- 36
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Benim de adetime 5 gün var bu ay olmazsa çalışmalara yine devam. Bu ay olmazsa klomen kullanicam.[
hayırlısı olsun canım inş :)
11 aylık evliyim dahaKatibe sen kaç yıllık evlisin cnm
Teşekkürler insallah hepimiziz sağlıklı bebisleri olur :)hayırlısı olsun canım inş :) K katibe_gelin
İki aydır istiyorum daha çocuğu ama böyle nasıl oldu bilmiyorum birden o kadar istekli oldum ki bu konuda :) tabiki kendimi sadece çocuk olsun diye şartlamiyorum ama olmasını da istiyorum:)Cnm daha yenisiniz ya bu ne acele, illa çocuk başlarsanız bu işe olmaz zaten
Neden? adet mi oldun ki.Benim adetime kaldı 6 gün ama umudumu kaybettim bu ayda tutmadı
Cnm sen ne kadarlık evlisinBenim adetime kaldı 6 gün ama umudumu kaybettim bu ayda tutmadı
Hayır ama belirti yok hamile gibi hissetmiyorum ve adet olcakmışım gibi bi ağrı varNeden? adet mi oldun ki.
1.5 aylık evliyim dahaCnm sen ne kadarlık evlisin
Tövbe yarabbim, kız bu aceledir sizde böle ya, biraz bir birinizin tadını çıkarın yahu1.5 aylık evliyim daha
Ya ikimizde çok istiyoruz 2.5 yıl nişanlı kaldık yeterince birlikte vakit geçirdik artık level atlamak istiyoruzTövbe yarabbim, kız bu aceledir sizde böle ya, biraz bir birinizin tadını çıkarın yahu
Bende bu durumun farkındayım zaten :) kendimi çocuğa şartlamış değilim ama hamilelik öncesi bi rahatsizligim olmasindan korktuğum için doktora gittim ki çok iyi yapmışım troid sıkıntısı çıktı bunun için ilaç kullanıyorum. Derseniz ki bu ay hamile kalmazsan üzülür müsün tabiki üzülmem Rabbim vakti zamanı geldiğinde nasip edecektir inşallah. Kendimi sadece çocuk olsun diye yonlendirmiyorum daha önce nasılsa hayatıma öyle devam ediyorum sadece çocuk isteğim var. Olursa tabiki de çok mutlu olucam.Cnm her iki tarafında illa çocuk olacak diye yapması dogru degil, doktorlarda aynı şeyi savunuyor, bu iş ilk olarak ikinizi mutlu etmek için olması gerekiyor
İnş cnm benim o halde rabbim kucagını boş koymaz inşBende bu durumun farkındayım zaten :) kendimi çocuğa şartlamış değilim ama hamilelik öncesi bi rahatsizligim olmasindan korktuğum için doktora gittim ki çok iyi yapmışım troid sıkıntısı çıktı bunun için ilaç kullanıyorum. Derseniz ki bu ay hamile kalmazsan üzülür müsün tabiki üzülmem Rabbim vakti zamanı geldiğinde nasip edecektir inşallah. Kendimi sadece çocuk olsun diye yonlendirmiyorum daha önce nasılsa hayatıma öyle devam ediyorum sadece çocuk isteğim var. Olursa tabiki de çok mutlu olucam.
Kız siz dibinize tutmuşsunuz belliYa ikimizde çok istiyoruz 2.5 yıl nişanlı kaldık yeterince birlikte vakit geçirdik artık level atlamak istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?