- 13 Temmuz 2024
- 389
- 104
- 23
İstanbul’da oturuyorum.Bahçeci ama ünlü bir yer 3 ev parası hazırlayıp gitmen lazım galıba nerede oturuyorsunuz
Bahçeci de ben 2 defa tüp bebek denemesi oldum çokta öyle başarı görmedikBahçeci ama ünlü bir yer 3 ev parası hazırlayıp gitmen lazım galıba nerede oturuyorsunuz
Ay inşallah vallaha hepimiz doğurup kurtulsak ya yoksa burda yorum yaparken yaşlanıp gıdecezİnşallah pozitif haberini çarşamba vereceğim canım
Bu sefer olacak ben inanıyorum umutluyum çok olacak diyorum transfer olduğumdan beri ben olumlu enerjimi vereyim de gerisi Allah’ımdan gelecek ama olacak inşallah hissediyorumAy inşallah vallaha hepimiz doğurup kurtulsak ya yoksa burda yorum yaparken yaşlanıp gıdecez
Lokman hekim var orda saynur hoca ve elif hoca var inanki elinizde olan testlerin tekrarını asla yaptırmıyorlar hastanın bütçesini düşünen onları gördüm ben herkese tavsiye ederimŞuan rahat 300 harcarsın bahçecide. Extra operasyon olmadan normal prosedür.
Bende hiç olumsuz düşünmedim belirti de aramadım ilk transferımde benı gece sıtma tutmustu ama bunda öyle bırsey olmadı sadece ara ara adet olacakmışım gibi kaşık agrısı oldu bırazBu sefer olacak ben inanıyorum umutluyum çok olacak diyorum transfer olduğumdan beri ben olumlu enerjimi vereyim de gerisi Allah’ımdan gelecek ama olacak inşallah hissediyorum
Prediktör Early ve pregnant. Normal testte one time dı ondada gölge vardı çok güven vermediği için erken test almıştı eşim. Belirtilerim de vardı ama nasip değilmiş. Biraz dinlenip 2 3 ay kadar diğer embiryoları deneyeceğiz..Test markanız neydi acaba
Ayyy ben İlk transferım tuttugunda öyle yapmıştımŞimdi de bekliyorum sizler gibi test günümü. Allah hepimizin kucağını en güzeliyle sağlıklısıyla uzun ömürlüsüyle analı babalı doldursun.Bi hamile kalayım bir sürü idrar testi alıp yapıcam yıllardır her ay tek çizgi
Hadi bakalım rabbim işini kolaylaştırsınPrediktör Early ve pregnant. Normal testte one time dı ondada gölge vardı çok güven vermediği için erken test almıştı eşim. Belirtilerim de vardı ama nasip değilmiş. Biraz dinlenip 2 3 ay kadar diğer embiryoları deneyeceğiz..
Senin ilk miydi canımBu sefer olacak ben inanıyorum umutluyum çok olacak diyorum transfer olduğumdan beri ben olumlu enerjimi vereyim de gerisi Allah’ımdan gelecek ama olacak inşallah hissediyorum
Yanlış mı testPrediktör Early ve pregnant. Normal testte one time dı ondada gölge vardı çok güven vermediği için erken test almıştı eşim. Belirtilerim de vardı ama nasip değilmiş. Biraz dinlenip 2 3 ay kadar diğer embiryoları deneyeceğiz..
Kız kaç gündür konuşuyoruz ya 2. Transferim ilki kimyasal olduSenin ilk miydi canım
Kız kaç gündür konuşuyoruz ya 2. Transferim ilki kimyasal oldu
İlk transferimde hiç bir belirti olmamıştı bende bu gün fazlasıyla karın ağrım var o biraz panikletirdi beni ama bişey olmaz inşallahBende hiç olumsuz düşünmedim belirti de aramadım ilk transferımde benı gece sıtma tutmustu ama bunda öyle bırsey olmadı sadece ara ara adet olacakmışım gibi kaşık agrısı oldu bıraz
Olmaz Allah’ın izniyle ani hareket yapma uzan dinlenİlk transferimde hiç bir belirti olmamıştı bende bu gün fazlasıyla karın ağrım var o biraz panikletirdi beni ama bişey olmaz inşallah
Hee kafalarımız hep karıştı o yüzdenBen o kadar insanla konuştum ki
Seninde ara ara kasıklarda adet sancısı oluyomu tam pozitif düşünücem bi sancı gırıyo ben geri vitesİlk transferimde hiç bir belirti olmamıştı bende bu gün fazlasıyla karın ağrım var o biraz panikletirdi beni ama bişey olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?