Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Evet sızlıyo hamileyiz çok normal ada acaba acile gidip kanmı versen kendimi iyi hissetmiyorum de ama tüp bebek oyüzden önce beta hCG işte kanı ver bekleme yapma hemen kaç zaten e nabıza düşüyoba

Evet sızlıyo hamileyiz çok normal ada acaba acile gidip kanmı versen kendimi iyi hissetmiyorum de ama tüp bebek oyüzden önce beta hCG işte kanı ver bekleme yapma hemen kaç zaten e nabıza düşüyo

Kızlar siz bagdac kurup oturuyor musunuz
Evet sen oturamıyomusun

Arkadaşlar sizleri burdan okuyorum umut oluyorsunuz bana. İlk tarnferim temmuz ayındaydı o zaman da bu platformda benimle aynı durumda olan arkadaşlarla sohbet ediyordum ama bu kez sadece okumakla yetiniyorum mesajlarınızı o zaman da gaza gelip cok test yaptım negatif cıktı ve moralim çok bozuldu bu kez test tarihimi bekliyorum. Pozitif olan arkadaşları okuyunca çok seviniyorum negatif çikanlarla beraber üzülüyorum Size teşekkür etmek istedim birbirimize destek olduğunuz için

Rica ederiz canım her zaman

İçim titreye titreye okudu. Çok geçmiş olsun ne denir ki.. o bi süre bizimle aslında ama bir yerden sonra tutunmuyor aslında. Ama o bir kaç gün bizimle olduğunu bilmek çok garip bir his. Anne olmayı isteyen birinden başka kimse anlamaz. Hele doğal yolla gebe kalanların' yaa takma kafanla olur' diyenlerin anlayabileceği bir şey değil bu. Allah kucağımızı boş bırakmasın sağlıklı bir evlatlar nasip etsin hepimize canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…