- 26 Haziran 2024
- 1.305
- 194
- 43
- 26
Kızlar sizin bacaklarınız sızlıyor mu aradaAda güzel düşün silik çizgiyi gördün ya tmm inşallah pozitif diye düşünüyorum.. Ben şimdi o silik çizgiyi bi görsem ortalığı birbirine katıyorum brn hamileyim diye
Evet sızlıyo hamileyiz çok normalKızlar sizin bacaklarınız sızlıyor mu arada
Evet sızlıyo hamileyiz çok normalada acaba acile gidip kanmı versen kendimi iyi hissetmiyorum de ama tüp bebek oyüzden önce beta hCG işte kanı ver bekleme yapma hemen kaç zaten e nabıza düşüyo ba
Evet sızlıyo hamileyiz çok normalada acaba acile gidip kanmı versen kendimi iyi hissetmiyorum de ama tüp bebek oyüzden önce beta hCG işte kanı ver bekleme yapma hemen kaç zaten e nabıza düşüyo
Evet sen oturamıyomusunKızlar siz bagdac kurup oturuyor musunuz
Ben her şekil oturuyorum duşuma da giriyorum kasmamaya karar verdimKızlar siz bagdac kurup oturuyor musunuz
Ozamn 2 gün beklicenKız daha dün verdim dün 0,1di
Çarşamba vericemOzamn 2 gün beklicen
Benim dizlerim sızlıyor uyurkenKızlar sizin bacaklarınız sızlıyor mu arada
Bende arada bir oluyorKızlar idrarınızı yaparken yanma oluyor mu sizde
Rica ederiz canım her zamanArkadaşlar sizleri burdan okuyorum umut oluyorsunuz bana. İlk tarnferim temmuz ayındaydı o zaman da bu platformda benimle aynı durumda olan arkadaşlarla sohbet ediyordum ama bu kez sadece okumakla yetiniyorum mesajlarınızı o zaman da gaza gelip cok test yaptım negatif cıktı ve moralim çok bozuldu bu kez test tarihimi bekliyorum. Pozitif olan arkadaşları okuyunca çok seviniyorum negatif çikanlarla beraber üzülüyorum Size teşekkür etmek istedim birbirimize destek olduğunuz için
BakalımAyni günde öğrenecegiz
Sonucunuz ne oldu merak ettim sizi?Teşekkürler inşallah sizinde süreciniz sağlıkla geçer pozitifti değil mi darısı başımıza
İçim titreye titreye okudu. Çok geçmiş olsun ne denir ki.. o bi süre bizimle aslında ama bir yerden sonra tutunmuyor aslında. Ama o bir kaç gün bizimle olduğunu bilmek çok garip bir his. Anne olmayı isteyen birinden başka kimse anlamaz. Hele doğal yolla gebe kalanların' yaa takma kafanla olur' diyenlerin anlayabileceği bir şey değil bu. Allah kucağımızı boş bırakmasın sağlıklı bir evlatlar nasip etsin hepimize canımBen konuya sonradan dahil oldum. 11 eylüldü transferim. 21 eylülde beta 55, 23 eylül 54, 25 eylül 66 çıktı ve doktorum ilaçları bırakmamı söyledi. Brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum Sabri Hoca’ya. Referansla gitmiştim kendisine, çok da seviyorum, pazar günü de aradım, testim akşam 10.30’da çıktığında da aradım, çekinmiyorsun çok babacan yaklaşıyor, o güveni veriyor. Hatta sabah test yaptırmayınca o aradı beni naptın yaptırmadın mı bugün test diye. Doktorumdan çok memnunum. Transfer günü duş alabileceğimi, günlük yaşamıma dönebileceğimi söylemişti işlemden sonra. O gün genelde yatıp dinlenerek geçirdim. Bir önceki gece yarısına kadar temizlik yapmıştım tekrar yapamam diye, çok yorgundum ondan yattım birazcık. Sonraki günler ağır işler yapmadım ama yemeğimi yaptım. İşte kavanoz açılacaksa açmamaya çalıştım mesela, uzanıp yüksekten tencere almadım, market poşeti taşımadım. Ama ben bir yandan da çalışıyorum haftada 2 gün ofise gidiyorum. İşyerimdeki kimse bilmediği için de perşembe transfer oldu sonrasında çarşamba ofise gitmek durumunda kaldım. Bilgisayarımı taşıdım mecburen 3-4 kg vardır heralde. Sabah 5.45’te kalkıp akşam 17.30 gibi eve geliyorum o süre zarfında oturuyorum hep, uzanma dinlenme imkanım yok. Kalan günlerde evden çalışıyorum onda da çok uzanamadım sadece birkaç kez ağrım oldu biraz bilgisayarı kucağıma alıp uzanıp çalıştım. Yakınımda oturan, durumumu bilen, yardım isteyebileceğim kimsem olmadığı için çok destek alamadım eşim dışında. Acaba biraz fazla mı hafife aldım bilmiyorum. Ama araştırdığımda da tutunduktan sonra kimyasal olmasının annenin yaptığı bir hareketle zorlanmayla falan ilgisi olmadığı yazıyordu. Şimdi burada günlerce duş almayanlar, yattığı yerden kalkmayanlar, yemeğini annesi yapanları falan görünce acaba ben çok mu günlük yaşantıma dönmüşüm diye düşündüm. Kimyasal sonrası süreç ne olacak hiçbir fikrim yok. Dün regl oldum ilaçları bırakınca. Gece ağrıdan ağlayarak uyandım normalde de regllerim ağır geçer ama bu sefer çok kötüydü. Perşembe tekrar gideceğim doktorla görüşmeye süreç hakkında. Ne kadar beklenir sizce bir sonraki transfer için?
Hadi inşallahHanımlar ben dün iğne vuruldum promester iğnesi intertre baktım o betayı düşürebilirmis veya negatif gosterebilirmis o benim aklıma hiç gelmemişti iğneden sonra kan verdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?