bi anda da çok fazla yükselebiliyor korkma dua etBilmiyorum 11.gun için değer iyi mi korkuyorum biraz aslında ya ters giderse diye bu kadar sevinincede tedirgin oluyorum inşallah değer yükselir gün be gün
Taze transfer ilaçlarını söyler misin ?Kızlar ben de 22 eylülde transfer oldum 3. Gün taze transfer iki embriyo sizleri okudukça heyecanım artıyor inşallah pozitiflerimizi görürüz
Bende 5.gün yaptım 1.3 çıktı. Çok olumlu değilim11 de 360 çıktıysasa
10da 190
9da 95
8da 45
7de 20
6da 10 benimkisinin sıfır çıkması sanki normal geliyor bugünden sonra doğru çıkar geliyor sanki yarın tekrar erken gebelik mi yapsam acaba
7. Güne kadar yerleşme devam ediyor: yerleşme tamamlanınca vücut ta beta hormonu artış gösteriyor. Yerleşme tamamlanmadıysa normal çıkmaması. NasipBende 5.gün yaptım 1.3 çıktı. Çok olumlu değilim
Test günün ne zaman canımKızlar ben de 22 eylülde transfer oldum 3. Gün taze transfer iki embriyo sizleri okudukça heyecanım artıyor inşallah pozitiflerimizi görürüz
Bende göremedim çok zor anlıyorum ama Allah daha hayırlısını nasip eder inşallah başka şeylerle ilgilenmeye çalış kafanı dağıtmanı öneririm
Merhaba siz Elazığ’da yaptırmıştınız sanırım ilk denemeniz mi?Bilmiyorum 11.gun için değer iyi mi korkuyorum biraz aslında ya ters giderse diye bu kadar sevinincede tedirgin oluyorum inşallah değer yükselir gün be gün
Merhaba siz Elazığ’da yaptırmıştınız sanırım ilk denemeniz mi?Bilmiyorum 11.gun için değer iyi mi korkuyorum biraz aslında ya ters giderse diye bu kadar sevinincede tedirgin oluyorum inşallah değer yükselir gün be gün
Ayyyy hayırlısı olsun inşallahKızlar sonuç 154 öyle mutluyum ki Allah herkese nasip etsin
Evet ilk denemem 4 yıllık evliyim pcos var eşimde sıkıntı yokMerhaba siz Elazığ’da yaptırmıştınız sanırım ilk denemeniz mi?
Sağolun kızlar hepinize teşekkür ediyorum içimi rahatlattiniz olmadığını düşündüğümde umudum oldu sayenizde Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursunAyyyy hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsunEvet ilk denemem 4 yıllık evliyim pcos var eşimde sıkıntı yok
Elazığ'da mi yaşıyorsun doktorumdan memnunum bende bir çok problem vardı rahime ulasamadi doktor nerdeyse tamamen kapalıydı hsg ile açtı 2 transferim gerceklesmedi embriyo rahme girmedi tikaliydi yolu ilk kez sonuca vardikHayırlı olsunbende Elazığ için niyet etmiştim önce ama sonra Malatya da yaptırdım malesef negatif i aldım
İnşallah bundan sonra kolaylikla olur geçmiş olsunHayırlı olsunbende Elazığ için niyet etmiştim önce ama sonra Malatya da yaptırdım malesef negatif i aldım
Yok Elazığ’da yaşamıyorum ama doğu Anadolu bölgesindeyim diyeyimElazığ'da mi yaşıyorsun doktorumdan memnunum bende bir çok problem vardı rahime ulasamadi doktor nerdeyse tamamen kapalıydı hsg ile açtı 2 transferim gerceklesmedi ilk kez sonuca vardik
İnsallah sizin duanız kabuldür şimdi dua edin hepimizeİnşallah bundan sonra kolaylikla olur geçmiş olsun
Gercekten çok yıpratıcı bir sürec sigara kullanan biriyim öyle hale gelmistim ki bazen bir paketi bir günde içerdim ama transferden beri bir tane içmedim meğer Bebek kendini koruyormus ben daha çok dini konulara yöneldim kurslara gittim Allah'a sığındım rahatladımYok Elazığ’da yaşamıyorum ama doğu Anadolu bölgesindeyim diyeyimbende de eşimde de sorun yok ama 2 senedir olmuyordu korunmasız ilişki artık tüp bebeğe yöneldik ama sürecimi çok sağlıklı yürütemedim(psikolojik anlamda
Amin canım benim sende sağolSağolun kızlar hepinize teşekkür ediyorum içimi rahatlattiniz olmadığını düşündüğümde umudum oldu sayenizde Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun
Ederim tabi ki Allah duaları geri çevirmez inanıyorum ki kabul etmeyeceği duayı da bizlere ettirmez hakkimizda hayırlısı ise bize nasip edecektirİnsallah sizin duanız kabuldür şimdi dua edin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?