Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Aminn, kesinlikle. Ben tedavi sürecimi gizli yürütüyorum. Çekirdek ailelerimiz dışında kimse bilmiyor. Acemilik işte ilk yüksek betadan sonra söyledik ailelerimize. İkinci beta hayal kırıklığı oldu herkeste. Kimse art niyetli değil ama sürekli olmazsa da olmaz, tek siz değilsiniz, üzülmeyin üzmeyin canınızı sıkmayın, evlatlık alırsınız bir sürü insan var böyle yapan gibi cümleler beni çok yordu. İnsanları teselli etmekten kendi üzüntümü yaşayamadım. Sürekli sosyal medyada hamileliğini sevdiklerine açıklayan insan videoları gördüğümde ağlıyorum, kimsenin olmadığı bir deniz kenarına gidip saatlerce oturup ağlayasım var gerçekten. Kimse art niyetli değil biliyorum ama bu cümleler beni motive etmiyor, olan motivasyonumu da düşürüyor. Yaşımız genç, sağlığımız ve maddiyatımız elverdikçe deneriz, Allah nasip ederse eder ben bu teslimiyetteyim zaten ama ilk transferden sonra en kötü senaryoları konuşmak çok canımı sıkıyor. Bir sonraki transferi kimseye haber vermeden yapmak istiyorum bu kez. Kalp atışına kadar da kimseye söylememek. Ama o da çok mümkün görünmüyor.

Benimde aileden kimse bilmiyor. Eşim ve ben bugün transferden sonraki 9.günüm test günüme daha 3 gün var. Ve annemlerle görüşmüyorum. Artık tutamıyorum içimde. Çok zorlanıyorum. neden yaptınızlar, yaşınız gençler Allah verin acele etmeyinler.. tahamüll edemiyorum hiç kimseye.

7. Güne kadar yerleşme devam ediyor: yerleşme tamamlanınca vücut ta beta hormonu artış gösteriyor. Yerleşme tamamlanmadıysa normal çıkmaması. Nasip
Ay.. bilemedim öylemidir acaba. Yarın 10.gün sizce bekleyim mi kan testi gününü. Doktorum 12.gün istedi

Süreci gizli yürütmek de insanı yoruyor yıpratıyor artık bir yerden sonra. Ama ne kadar insan bilirse o kadar çok kişiyle aynı diyaloglara girmek aynı dertleri anlatmak gözümde büyüyor. İnşallah kimseye açıklama yapmaya gerek kalmadan Allah hepimize tez zamanda sağlıklı hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Amin canım

Biz ücretsiz ön görüşmeye gitmiştik çok detaylı kapsamlı bilgi verdiler bize benim rahim filmime baktı doktor eşiminkini inceledi vitaminlerden va bahsetti ameliyattan bahsetti yani para kısmı olarak gerçekten çok fahiş fiyat istiyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…