- 22 Mayıs 2023
- 123
- 79
- 28
- 31
Sağol canım cümlemizin inşallahSeni arıyorum ya çok mutlu oldum hadi gözün aydın bacım
Ben günde 3 tane yapıyorum 2 progestan 1 tanede oksapar.3 kezde insülinValla buzda koyarak yaptım ama yok faydası valla
Yaaa rabbım bu iğnelerle evlatlarımıza kavuşturmayı nasip etsın cektıgımız ağrılar şefaatçi olsunBen günde 3 tane yapıyorum 2 progestan 1 tanede oksapar.3 kezde insülin
Amin inşallah kimsenin emeği boşa gitmesinYaaa rabbım bu iğnelerle evlatlarımıza kavuşturmayı nasip etsın cektıgımız ağrılar şefaatçi olsun
Siz nerede yaptırdınızBahçeci pişmanlıktır
Lokman hekim saynur hoca ama maddi olarak beni gerçekten hiç zor duruma sokmadı ilaçlarımı bile günlük aldırdı elinde fazladan ilacın kalmasın dedi çünkü kalan ilaç bi işe yaramıyor atıyosun..Siz nerede yaptırdınız
Bende bahcecide oldum sonuc ne bilmiyorum ama. Bilmiyorum gercekten pismanlık maddiyatmı , hekimin tecrübesizliğimi? Herkesee aynı tedavimi? Gerçekten kafam çok karıştıLokman hekim saynur hoca ama maddi olarak beni gerçekten hiç zor duruma sokmadı ilaçlarımı bile günlük aldırdı elinde fazladan ilacın kalmasın dedi çünkü kalan ilaç bi işe yaramıyor atıyosun..
11 de 360 çıktıysasa
10da 190
9da 95
8da 45
7de 20
6da 10 benimkisinin sıfır çıkması sanki normal geliyor bugünden sonra doğru çıkar geliyor sanki yarın tekrar erken gebelik mi yapsam acaba
Hangi testti yaptığınız yanlış sonuç vermişAma tek çizgi çok belirgindi
Orda bütün doktorlar birbiriyle haberdar merak etmeBende bahcecide oldum sonuc ne bilmiyorum ama. Bilmiyorum gercekten pismanlık maddiyatmı , hekimin tecrübesizliğimi? Herkesee aynı tedavimi? Gerçekten kafam çok karıştı
Lokman hekim de saynur hocadaSiz nerede yaptırdınız
Kan verdim ben 6.gundeHangi testti yaptığınız yanlış sonuç vermiş
Bilemiyorum.Orda bütün doktorlar birbiriyle haberdar merak etme
Benim doktorum ebru hanımdı. Ayrılmış şimdi sizin kimdi ? Veren Allah tabiBende bahcecide oldum sonuc ne bilmiyorum ama. Bilmiyorum gercekten pismanlık maddiyatmı , hekimin tecrübesizliğimi? Herkesee aynı tedavimi? Gerçekten kafam çok karıştı
Days comfort testHangi testti yaptığınız yanlış sonuç vermiş
Özkan özdamarBenim doktorum ebru hanımdı. Ayrılmış şimdi sizin kimdi ? Veren Allah tabi
Kimin sonucu negatif ya,?Days comfort test
İdrarda negatifti benim kanda pozitif çıktı onu soruyorKimin sonucu negatif ya,?
Naptın ablaBaktım düşmemis canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?