- 14 Kasım 2024
- 104
- 18
- 13
İnşallah bana da dua eder misiniz yarın test günüm bende idrarda negatif gördüm 7. Gün de yarın 10. Günüm hamilelerin duası kabul olurmuşİdrarda negatifti benim kanda pozitif çıktı onu soruyor
Senin kaçıncı gün embriyosu benim doktorum 10 gün sonra istedi. Benim 5.gün embriyosuAy.. bilemedimöylemidir acaba. Yarın 10.gün sizce bekleyim mi kan testi gününü. Doktorum 12.gün istedi
İnşallah testin pozitif çıkar çok amin yarabbimİnşallah bana da dua eder misiniz yarın test günüm bende idrarda negatif gördüm 7. Gün de yarın 10. Günüm hamilelerin duası kabul olurmuş
Sağlık ocagındamı verdin.. Hastane de çabuk çıkıyo çünküNaptın abla
EvetSağlık ocagındamı verdin.. Hastane de çabuk çıkıyo çünkü
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsınİnşallah bana da dua eder misiniz yarın test günüm bende idrarda negatif gördüm 7. Gün de yarın 10. Günüm hamilelerin duası kabul olurmuş
Bekliyorum canm yok e nabizda bişey olsada bişey çıkacağını sanmıyorum ya Rabbim büyükNaptın abla
Benimde 5.gün embriyosu ama 12.gün test istedilerSenin kaçıncı gün embriyosu benim doktorum 10 gün sonra istedi. Benim 5.gün embriyosu
Taze transfer mi oldunBenimde 5.gün embriyosu ama 12.gün test istediler
Öyle söyleme inşallah sürpriz olur kuzumBekliyorum canm yok e nabizda bişey olsada bişey çıkacağını sanmıyorum ya Rabbim büyük
Çook sevindiim o kadar mutlu oldum kii gözünüz aydın. Kaçıncı gün embriyosuydu? 3. Günse 17 gün ekleyin transfer tarihinize 5.günse 19 gün. Yani siz şuan 4 haftalık hamilesiniz 2 değilKızlar sonuç 154 öyle mutluyum ki Allah herkese nasip etsin
İnşallah seninde pozitif olur canımArkadaşlar sizleri burdan okuyorum umut oluyorsunuz bana. İlk tarnferim temmuz ayındaydı o zaman da bu platformda benimle aynı durumda olan arkadaşlarla sohbet ediyordum ama bu kez sadece okumakla yetiniyorum mesajlarınızı o zaman da gaza gelip cok test yaptım negatif cıktı ve moralim çok bozuldu bu kez test tarihimi bekliyorum. Pozitif olan arkadaşları okuyunca çok seviniyorum negatif çikanlarla beraber üzülüyorum Size teşekkür etmek istedim birbirimize destek olduğunuz için
Yok 5.gun embriyosu benim çok teşekkürler sağlıcakla gelsinlerÇook sevindiim o kadar mutlu oldum kii gözünüz aydın. Kaçıncı gün embriyosuydu? 3. Günse 17 gün ekleyin transfer tarihinize 5.günse 19 gün. Yani siz şuan 4 haftalık hamilesiniz 2 değil
Taze transfer mi oldunevet
EvetTaze transfer mi oldun
Ayy benden 2 gün sonrasın senBen 25 inde transfer oldum 5 Ekim'de test günüm senin transfer kaçında
Bacım sen test yaptınmıBenimde 5.gün embriyosu ama 12.gün test istediler
HayırBacım sen test yaptınmı
Canım sakın ol bol bol dua et inşirah süresini çok oku elini karnına köy inşallah pozitif olur belki geç yerleşti oyüzden idrarda çıkmamış olabilir canımİnşallah bana da dua eder misiniz yarın test günüm bende idrarda negatif gördüm 7. Gün de yarın 10. Günüm hamilelerin duası kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?