Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

22 Eylül transfer Test günüm 2 Ekim dedi doktor taze olunca çok fazla ilaç iğne kullanıyorum
progestan dex iğne sabah akşam
2 günde bir oksapar
Progestan kapsül sabah akşam
Esteofem prednol
Prograf artı vitaminlerim var

Benım 6. Gün embrıyosu transfer edıldı bende estrofem çorapsın Progestan iğne sabah akşam kendım yapıyorum günde 4 kerede Progestan fitil tiroit ilacı da kullanıyorum folık asit bırde

Prednolü transfer günü bıraktım ben zaten toplam 5 tane içtim ama 16 mg dı. Şimdi estrofem sabah akşam
Progestan iğne sabah akşam
Oksapar günde 1
Folik asit ve haftada 2 gün d vitamini

Benım 6. Gün embrıyosu transfer edıldı bende estrofem çorapsın Progestan iğne sabah akşam kendım yapıyorum günde 4 kerede Progestan fitil tiroit ilacı da kullanıyorum folık asit bırde
Benim 3 ümcü denemem hep aynı ilaçları kullandım hatta fitil nedir bilmiyorum ne için veriliyo onuda bilmiyorum kullanmadım

Sano pelvik gölgemden bi sancı gırıyo hani normalde bu sancı olur fazla sürmez bikaç saat sonra adet oluruz ya aynı öyle bi sancı ya
Bacım normal vücudumuza bir sürü günde kaç tane hormon alıyoruz Benımde öyle dün gece çok kötü ağrı gırdı biraz daha fazla olsaydı eşimi uyandırıp hastaneye gitçektim baktım gecınce dua ettim uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…