Evde artık yatmayın kızlar hareket edinGünaydın bacım bugün geç kalktım normalde 6 da uyanırım bu gece çok zor uyudum ya arada girip çıkan sancı beni uyutmadı
Kayısıyı kaynamış su bardağına at 1 taneyi dörde böl bardağa koy sıcak su koy üstüne 10 dk bekle ılık ılık iç aç karnına sonra kayısıları yeKızlar bugün bende kabızlık başladı her günde kayısı yiyorum sanırım oda sancı yaptı bana
Evde artık yatmayın kızlar hareket edben hiç yatmadımki yatamıyorum dün 2 saat yol yürüdüm ben zaten yatmaya karsıyım ne kadar çok hareket edersen embriyo daha güzel tutunuyo
Benim mide bulantılarım başladı ya sabah içim dısıma çıktuKayısıyı kaynamış su bardağına at 1 taneyi dörde böl bardağa koy sıcak su koy üstüne 10 dk bekle ılık ılık iç aç karnına sonra kayısıları ye
Ama çok erken değil mi istifa mı yaptın bende kan vermeye gidiyorum sagliocaginaBenim mide bulantılarım başladı ya sabah içim dısıma çıktu
Benim midem çok hassas ya öncekindede böyle olmuştum diş macunu ağzıma değdiği an ben kendimden geçiyorum transferden 5 gün sonra başlıyo artık ilaçların etkisi demi oluyo bilemiyorumAma çok erken değil mi istifa mı yaptın bende kan vermeye gidiyorum sagliocagina
Bende bugün bir belirti yok kan vereceğim artık sonuca göre bakarızBenim midem çok hassas ya öncekindede böyle olmuştum diş macunu ağzıma değdiği an ben kendimden geçiyorum transferden 5 gün sonra başlıyo artık ilaçların etkisi demi oluyo bilemiyorum
Bugün hem bulantı hem bel ağrısı hem mide bulantısı hem kabızlık zaten kasıklarım günlerdir ağrıyo bugunde bunlar eklendiBende bugün bir belirti yok kan vereceğim artık sonuca göre bakarız
Akşammı verdin kanıKızlar benim iğnem bitti akşam son kan verip ona göre alacağım yarın bu saatlerde çıkar sonucu az çok belli olur artık
O mide bulntisi bndede var ya dün akşam sıcak sıcak bulndi digerinde 10 cu gün başlayıp geceleri olmuştuBenim midem çok hassas ya öncekindede böyle olmuştum diş macunu ağzıma değdiği an ben kendimden geçiyorum transferden 5 gün sonra başlıyo artık ilaçların etkisi demi oluyo bilemiyorum
Canm en nabizda bişey yok hala doktorada öğlen sonu gidicemRuhafza ablayi merak ettim bende
Öğlenden önce de gitsen çıkar sonuçCanm en nabizda bişey yok hala doktorada öğlen sonu gidicem
merhaba, israel bey hangi labı kullanıyor acabaMuayene çok pahalı ben ilk transferımde 2500 verdık 2 sene geçti bu senede 5.300 verıyoruz İsrael ARUH beye gıdıyorum çok memnunum doktorumdan İzmir’de
Sonucu bildiğim için heyecanlanmiyorum ve gitmekte istemiyorum fark eden bişey olmayacak benim için umarım sizler güzel hayırlı haberler alırsınız canmÖğlenden önce de gitsen çıkar sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?