- 28 Eylül 2025
- 909
- 184
- 18
- 44
Çok geçmiş olsun canım muhtemel embriyo da sıkıntı vardı Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba hayırlı olsun öncelikle dilerim pozitifi alırsınızben t+8 idrar testi yaptım ve silik çıkmıştı t+9da da kan vermiştim ve pozitifi aldım ertesi gün tekrar verdim ve değerim düşmüştü doktorum biyokimyasal gebelik olduğunu söyledi 1 hafta sonrada kanamam oldu zaten süreç bu şekilde ilerledi
O sancılar transferden bu yana bendede var gebelikdede aynı sancılar oluyoBen yapmıyorum çünkü negatif adet sancısı oluyor geceden beri
Aslında 5. Gün embriyosu 5AA kalitedeydi genetik test biyopsi pıcsı embriyo glue herşeyi yaptık kromozomları da iyiydi doktorum embriyoda bi sıkıntı olduğunu düşünmüyor dün görüşmeye gittik benden tekrar hsg istedi bide kan pıhtılaşması için kan ve benim genetiğime bakmak istedi şahsen bende bende sorun olduğunu düşünüyorum bakalım nasipÇok geçmiş olsun canım muhtemel embriyo da sıkıntı vardı Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Embriyonun kalitesinin aslında hiç bi önemi yok benim yumurta sayım azdı ve 2 tane embriyom kalmıştı genetiğe göndermeyi düşünmedim bence gerekli bişey de değil zaten sağlıklı bebek tutunuyo.. Nokta kadar embriyo üzerinde işlem yapılıyo bana hiç mantıklı gelmiyoAslında 5. Gün embriyosu 5AA kalitedeydi genetik test biyopsi pıcsı embriyo glue herşeyi yaptık kromozomları da iyiydi doktorum embriyoda bi sıkıntı olduğunu düşünmüyor dün görüşmeye gittik benden tekrar hsg istedi bide kan pıhtılaşması için kan ve benim genetiğime bakmak istedi şahsen bende bende sorun olduğunu düşünüyorum bakalım nasip
teşekkürler cevap içinnnİrenbe tüp bebek merkezıni
Elif test yaptınmıBenimde dün çok karın ağrım oldu akşama kadar bu gün henüz bişeyim yok olumlu enerjimizi verelim kızlar olacak bu sefer hepimizinki de inşallah
Ada bıtane erken gebelik testi al ve yap ondan sonra üzüleceksen üzül ortada bişey yok sen negatif sinBen yapmıyorum çünkü negatif adet sancısı oluyor geceden beri
Yok yapmıcam canım bugün sonuç çıkar çıkmazsa yarın çıkar testde doğru göstermiyor ki bazen ona da güvenmiyorumAda bıtane erken gebelik testi al ve yap ondan sonra üzüleceksen üzül ortada bişey yok sen negatif sin
Rica ederim ama doktorumdan çok memnunum işini yapan bir adam ve baba gıbıteşekkürler cevap içinnn
Bu gün yapmadım canımElif test yaptınmı
İrenbe yi kullanıyormerhaba, israel bey hangi labı kullanıyor acaba
ben de irenbedeyim irenbenin kendi doktorlunda tedavi görüyorum.. izmirde bi çok doktor tavmergeni kullanıyor ya ondan sormak istedim aklımda olsun diye inşallah gerek kalmaz tabi de :) siz sürecin tam neresindesiniz suan :)Rica ederim ama doktorumdan çok memnunum işini yapan bir adam ve baba gıbıfazla konuşmaz sen sorduğun soruları cevaplar
Evet negatifCanım test yaptınmı
Ben tavmergeni duydum ama hiç gitmedim doktorumdan çok memnunum eşimin ailesinin kızları ve gelinleri hepsi ona gitmiş bende ona gıdıyorum çok sevıyorum doktorumuben de irenbedeyim irenbenin kendi doktorlunda tedavi görüyorum.. izmirde bi çok doktor tavmergeni kullanıyor ya ondan sormak istedim aklımda olsun diye inşallah gerek kalmaz tabi de :) siz sürecin tam neresindesiniz suan :)
Yok daha test yapmayın kızlar kan tahlili netYok yapmıcam canım bugün sonuç çıkar çıkmazsa yarın çıkar testde doğru göstermiyor ki bazen ona da güvenmiyorum
Siz de mi İsrael aruha gıdıyorsunuzİrenbe yi kullanıyor
Evet benim kan sonucu daha net olacak sanırsamYok daha test yapmayın kızlar kan tahlili net
Evet canım testle uğraşma dahaEvet benim kan sonucu daha net olacak sanırsam
Ay güzel haberler alın inşallah :) sağlıkla tutunmuş olsun ve ilerlesin :) Tavmergeni ben de hiç istemedim acıkcası. İrenbeden daha bir emin hissettim.Ben tavmergeni duydum ama hiç gitmedim doktorumdan çok memnunum eşimin ailesinin kızları ve gelinleri hepsi ona gitmiş bende ona gıdıyorum çok sevıyorum doktorumuikinci transferimi oldum 3 Ekim tahlil günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?