Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Sonucu bildiğim için heyecanlanmiyorum ve gitmekte istemiyorum fark eden bişey olmayacak benim için umarım sizler güzel hayırlı haberler alırsınız canm
Sizin evde yaptığınız testte silik çizgi çıkmıştı sanırım yalnismi hatirliyorum neden olumsuz dusundunuz

Yani belki o da benim gibi silik çizgiye güvenmiyordur. Olduğunu hissetmiyordur. benimde testlerim silik çizgiydi ama dün negatif aldım.
Canım üzülme herşeyde bi hayır vardır insan illaki bi umut işte hepimiz aynı durumdayız ama çok şükür sağlığımız yerinde. Ha bide bi keresinde bi yerde okumuştum rahim sağlıklı olmayan bebeği kabul etmiyomuş. Mesela benim 8+4 de kalbi durdu o embriyom çok geç gelişmişti kürtaj yapan doktorum mutlaka bi anormallik vardır dedi embriyo da ve buyüzden kalbi durmuştur çünkü sağlıklı bi bebekte ne kadar kkanamanda olsa o bebek tutunur dedi. Ben adet kanaması gibi şakır şakır adet gören insanlar biliyorum ama bebekleri sağlıklı doğdu

Kızlar testı bır kere yapmayın 2 tane yapın bırınden biri mutlaka çıkar

Mrb süreciniz nasıl ilerledi acaba sonuç ne oldu bende 25 Eylül'de transfer oldum
Evet ama 2-3 gün dinlenmeniz gerek ani hareketlerden kaçınmanız gerekıyor evde yürüyüşler yapın ama iş güç yapmayın yani bana doktorum öyle söyledi
Merhaba hayırlı olsun öncelikle dilerim pozitifi alırsınız ben t+8 idrar testi yaptım ve silik çıkmıştı t+9da da kan vermiştim ve pozitifi aldım ertesi gün tekrar verdim ve değerim düşmüştü doktorum biyokimyasal gebelik olduğunu söyledi 1 hafta sonrada kanamam oldu zaten süreç bu şekilde ilerledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…