- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Amin inşallah gönlünüzce hayırlısını versin RabbimGünaydın kızlar hepimizin güzel haberler alacağı bu gün olsun inşallah bebeklerimiz tutunmuştur
Sizin evde yaptığınız testte silik çizgi çıkmıştı sanırım yalnismi hatirliyorum neden olumsuz dusundunuzSonucu bildiğim için heyecanlanmiyorum ve gitmekte istemiyorum fark eden bişey olmayacak benim için umarım sizler güzel hayırlı haberler alırsınız canm
Yani belki o da benim gibi silik çizgiye güvenmiyordur. Olduğunu hissetmiyordur. benimde testlerim silik çizgiydi ama dün negatif aldım.Sizin evde yaptığınız testte silik çizgi çıkmıştı sanırım yalnismi hatirliyorum neden olumsuz dusundunuz
Yani belki o da benim gibi silik çizgiye güvenmiyordur. Olduğunu hissetmiyordur. benimde testlerim silik çizgiydi ama dün negatif aldım.
Ruhefzacim kirmizilari görene kadar Umut vardır benimde yok ama verdim kanAmin inşallah gönlünüzce hayırlısını versin Rabbim
Tam gününde 12.kan verdim idrarda ilk erken testim 5. Gündü diğeride 11. Gündü.Siz kaçıncı günde verdiniz kaninizi
Gerçekten mi çok üzgünüm kaçıncı gün kan testi verdinizYani belki o da benim gibi silik çizgiye güvenmiyordur. Olduğunu hissetmiyordur. benimde testlerim silik çizgiydi ama dün negatif aldım.
Canım test yaptınmı
Bu tahlil niye çıkmadı ya bin sorunmu oldu acaba özel hastanede mi verdin. Ben bıkere tıp merkezinde yaptırmıştım onlar biz e nabıza eklemiyoruz gelip kendiniz almanız gerekiyo demişti belki öyle bişey seninki deCanm en nabizda bişey yok hala doktorada öğlen sonu gidicem
Canm senin 6. Gündü benim 9 o yüzden bakalım nasip herseyRuhefzacim kirmizilari görene kadar Umut vardır benimde yok ama verdim kan
Bugün benim 8 bak diğer arkadaşda 5de vermiş yine çıkmamış benimde hiç umudum kalmadı tutmadiCanm senin 6. Gündü benim 9 o yüzden bakalım nasip hersey
Canım üzülme herşeyde bi hayır vardır insan illaki bi umut işte hepimiz aynı durumdayız ama çok şükür sağlığımız yerinde. Ha bide bi keresinde bi yerde okumuştum rahim sağlıklı olmayan bebeği kabul etmiyomuş. Mesela benim 8+4 de kalbi durdu o embriyom çok geç gelişmişti kürtaj yapan doktorum mutlaka bi anormallik vardır dedi embriyo da ve buyüzden kalbi durmuştur çünkü sağlıklı bi bebekte ne kadar kkanamanda olsa o bebek tutunur dedi. Ben adet kanaması gibi şakır şakır adet gören insanlar biliyorum ama bebekleri sağlıklı doğduYani belki o da benim gibi silik çizgiye güvenmiyordur. Olduğunu hissetmiyordur. benimde testlerim silik çizgiydi ama dün negatif aldım.
İrenbe tüp bebek merkezınimerhaba, israel bey hangi labı kullanıyor acaba
Test sonucu çıktımıÇıkmıştır şimdiye beni 4 buçukta arayacaklar bilgi vermek için
Kızlar testı bır kere yapmayın 2 tane yapın bırınden biri mutlaka çıkasen yaptınmı
Mrb süreciniz nasıl ilerledi acaba sonuç ne oldu bende 25 Eylül'de transfer oldum
Merhaba hayırlı olsun öncelikle dilerim pozitifi alırsınızEvet ama 2-3 gün dinlenmeniz gerek ani hareketlerden kaçınmanız gerekıyor evde yürüyüşler yapın ama iş güç yapmayın yani bana doktorum öyle söyledi
Kızlar testı bır kere yapmayın 2 tane yapın bırınden biri mutlaka çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?