- 13 Temmuz 2024
- 389
- 104
- 23
Tavmergen bahçeciden ebru hanım sakın gitmeyin derimBen tavmergeni duydum ama hiç gitmedim doktorumdan çok memnunum eşimin ailesinin kızları ve gelinleri hepsi ona gitmiş bende ona gıdıyorum çok sevıyorum doktorumuikinci transferimi oldum 3 Ekim tahlil günüm
Sizin transfer günü ne zamandı geçmiş olsunEvet negatif
Yok ben zaten gitmiyorum ona duydum bende izmirdeyim ama hep irembenın kurucusu İsrael aruha gidiyorumTavmergen bahçeciden ebru hanım sakın gitmeyin derim
7. Gün aynı gün transfer olduk sizinle ben öyle belirgin bi belirti göremiyorum yaYok ben zaten gitmiyorum ona duydum bende izmirdeyim ama hep irembenın kurucusu İsrael aruha gidiyorum
Bende de belirti yok arada bir kaşık ağrısı oldu adet olacakmışım gibi belirti olsun dıyede beklemiyorum açıkçası tutunsun yavrularım da belirti olmasada olur7. Gün aynı gün transfer olduk sizinle ben öyle belirgin bi belirti göremiyorum ya
Geçen seferde belirti yoktu negatif olmuştu
AminBende de belirti yok arada bir kaşık ağrısı oldu adet olacakmışım gibi belirti olsun dıyede beklemiyorum açıkçası tutunsun yavrularım da belirti olmasada olur
Sen yarın da kan testi verecek misinYok yapmıcam canım bugün sonuç çıkar çıkmazsa yarın çıkar testde doğru göstermiyor ki bazen ona da güvenmiyorum
Canını sıkma modunu yüksek tut7. Gün aynı gün transfer olduk sizinle ben öyle belirgin bi belirti göremiyorum ya
Geçen seferde belirti yoktu negatif olmuştu bu da canımı sıkmaya başladı
20eylülSizin transfer günü ne zamandı geçmiş olsun
Kan testini bekle moralini bozmaEvet negatif
Sen yarın da kan testi verecek misin
Kan testinden 2 gün önce erken gebelik testi yapıcam zaten sonrada kan vericem benim için kan önemli çünkü geç te yerleşebiliyoBu gün yapmadım canım
Canım iğneyi yarım doz yaptığım için maksimum kanda çıkaracağı 20 30 bir değermiş bide yarın test günüm olduğu için bekleme kararı aldımYok canım sana tavsiyem bugün de kan verir takip ederdim bana doktor 6.gün çok erken dedi ovetrilla iğnenin etkisini gidip gitmediğini görürdün bir katlaniyormu bakardin
Kan vermiştin dimi ben onu unuttum yaYok yapmıcam canım bugün sonuç çıkar çıkmazsa yarın çıkar testde doğru göstermiyor ki bazen ona da güvenmiyorum
Hastanede mi verdin sağlık ocagınamıEvet benim kan sonucu daha net olacak sanırsam
Kızlar 5.0 sıfır çıktı sonuç gebelik yok inşallah sizlerin olurBugün benim 8 bak diğer arkadaşda 5de vermiş yine çıkmamış benimde hiç umudum kalmadı tutmadi
Bende ovitrella iğnesi 8 gün sonra etkisi geçti.. Normal kaset testte bile pozitif sonuç çıkarıyoduCanım iğneyi yarım doz yaptığım için maksimum kanda çıkaracağı 20 30 bir değermiş bide yarın test günüm olduğu için bekleme kararı aldım
Abla 0dan yükselmiş ama 3 gün önce sıfırdırKızlar 5.0 sıfır çıktı sonuç gebelik yok inşallah sizlerin olur
Ben tam doz vurmadım canım sen tam doz mu vurdunBende ovitrella iğnesi 8 gün sonra etkisi geçti.. Normal kaset testte bile pozitif sonuç çıkarıyodu
Bende de daha önce öyle olmuştu onun için dedim inşallah vardirCanım iğneyi yarım doz yaptığım için maksimum kanda çıkaracağı 20 30 bir değermiş bide yarın test günüm olduğu için bekleme kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?