Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Eee sen kan vermedin mi
Pazar vermiştim işte test günüm çarşamba ama duramadım şuan içime kuşku düştü çünkü çoğu kişi yarım doz çatlatma iğnesinin o kadar değer yükselteceğini söylemedi yükselttiyse bile 20 30 anca yükseltir diyorlar aşılama da dediğim gibi 5 çıkmıştı tam doz erken verdiğim gebelik testinde

Şimdi ne zaman kan tahlil verdın bugün mu

Eğer ikiz ise bebeklerin bu kadar fazla degerın çıkması ondan olabılır

Keşke kan vermeseymişim o gün aşırı pişman oldum bekleme taraftarıydım sakın erken gidip de kan vermeyin kızlar
Ben o yüzden günümü beklıyorum ama ben çatlatma iğnesi olmadım neden doktor size o iğneyi yapmış onuda anlamadım

Ben bu israelden önce başka bır bayan doktora gitmiştim yumurta büyütme ilaçları vermişti sonra çatlatma iğnesi vermişti onu İsrael beye söylediğimde çok kızmıştı zaten yumurta belli bir olgunluga geldıkten sonra catlıyor boş yere vücuda hormonu verıyolar demişti

İlk transferimde sanırım yapmamıştım bunda yaptı ama niye yaptığını bilmiyorum

Damarlarım da sıkıntı kan vermekten damarlarım aşırı zedelenmiş her hastaneye gittiğimde bi mücadele yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…