Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Gerçekten çok iyi bir doktor. Ben de hamile kalırsam onda devam edeceğim ama bu tedavi olayında gitmek istemedim şimdi laf söz dedikodu olmasın diye. Erkekler için daha hassas oluyor bu mesele. Çok tecrübeli ve bilgili bir hekim
İnşallah 3 ekim de hayırlı güzel haberler alırsın ve mutluluğun bu sefer tamamlanır. Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah zorlaştırmasın

Aminnn çok teşekkür ediyorum Rabbim sanada hayırlısını nasip etsin

Canım T+6. Gunum benim 24 unde transfer olmustum dondurulmus cift embriyo konuldu.
Sen benden birgün öndesin kan testini ne zaman istedi. Senin çatlatma iğnesi olmadıgın için test sonucun daha güvenli olacak. Çünkü ben bi öncekinde dondurulmuştu trabsferin 6 günü idrarda pızitif görmüştüm beta da 60 çıkmıştu

Hamilesin dimi sen

İnşallah bu süreç hepimizin dilediğince olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın

Test tarihime 6 ekim dediler ama cuma gunu kan verecegim. Ay benim ikinci denemem bu üzlürüm ben negatif çıkarsa idrarda cesaretim yok evde erken gebelik testimde var ama yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…