- 31 Ağustos 2025
- 690
- 605
- 18
Gerçekten çok iyi bir doktor. Ben de hamile kalırsam onda devam edeceğim ama bu tedavi olayında gitmek istemedim şimdi laf söz dedikodu olmasın diye. Erkekler için daha hassas oluyor bu mesele. Çok tecrübeli ve bilgili bir hekimAyyy ama çok güvenilir bir doktor dimi ne bileyim ona gitmeden önce bır kaç kadın doğum doktoruna gittim saçma sapan tedaviler uyguladılar bana İsrael ARUH beye de eşimin ailesinden gıdenler var dıye gitmek istedim gizledim ögrenmesinler tedavi gördüğümü dıye baktım olmuyor ona gittim çatlatma ignesını de söyleyince Bayada kızdı bana onun tedavısıyle ilk gebe kaldım tüp bebekte ama erken doğumdan kaybettim kızımı şimdi tekrar transfer oldum bakalım bana dedı kalbını ferah tut stres yapma olur neden olmasın olmasa bıle 1-2 ay veririz tekrar başlarız dedi
Aminnn çok teşekkür ediyorum Rabbim sanada hayırlısını nasip etsinGerçekten çok iyi bir doktor. Ben de hamile kalırsam onda devam edeceğim ama bu tedavi olayında gitmek istemedim şimdi laf söz dedikodu olmasın diye. Erkekler için daha hassas oluyor bu mesele. Çok tecrübeli ve bilgili bir hekim
İnşallah 3 ekim de hayırlı güzel haberler alırsın ve mutluluğun bu sefer tamamlanır. Rabbim işlerini kolaylaştırsın inşallah zorlaştırmasın
Ayağına çorap giy uzan dinlen bırazda bu gruptan uzak tut kendını girme 2 saat falan önce bır kafanı dinleKızlar belim ve karnım çok kötü az önce çok farklı sancı geldi belim ağrıdı
Öyle yapıcam strese gırerım sonra ama 2 gün önce diyorum bi idrar testi yaparımVerme sakın gününü bekle canım
Nazire senin kacıncı gününTesekkur ederim canim insallah hep beraber olumlu sonuclar aliriz
Doktorunu aradınmıKızlar belim ve karnım çok kötü az önce çok farklı sancı geldi belim ağrıdı
Yok kızar sover kfkfkfDoktorunu aradınmı
Kız yok ne kızması ara sen durumu anlat illa bi yol gösterirYok kızar sover kfkfkf
Canım T+6. Gunum benim 24 unde transfer olmustum dondurulmus cift embriyo konuldu.Nazire senin kacıncı günün
İğneleri kullanmaya devam ediyorsun dimiYok kızar sover kfkfkf
Sen benden birgün öndesin kan testini ne zaman istedi. Senin çatlatma iğnesi olmadıgın için test sonucun daha güvenli olacak. Çünkü ben bi öncekinde dondurulmuştu trabsferin 6 günü idrarda pızitif görmüştüm beta da 60 çıkmıştuCanım T+6. Gunum benim 24 unde transfer olmustum dondurulmus cift embriyo konuldu.
Evet ediyorum canım niyeyse olumlu düşünüyorum benİğneleri kullanmaya devam ediyorsun dimi
Hamilesin dimi senSen benden birgün öndesin kan testini ne zaman istedi. Senin çatlatma iğnesi olmadıgın için test sonucun daha güvenli olacak. Çünkü ben bi öncekinde dondurulmuştu trabsferin 6 günü idrarda pızitif görmüştüm beta da 60 çıkmıştu
Bencede olumlu düşün daha vaktin varEvet ediyorum canım niyeyse olumlu düşünüyorum ben
Yok canm daha belli değil 25 inde transfer oldumHamilesin dimi sen
Amin sağlıklı bebekler inşallahİnşallah bu süreç hepimizin dilediğince olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
sende 5. Gün embriyosu mu transfer olmuştunEvet ediyorum canım niyeyse olumlu düşünüyorum ben
Test tarihime 6 ekim dediler ama cuma gunu kan verecegim. Ay benim ikinci denemem bu üzlürüm ben negatif çıkarsa idrardaSen benden birgün öndesin kan testini ne zaman istedi. Senin çatlatma iğnesi olmadıgın için test sonucun daha güvenli olacak. Çünkü ben bi öncekinde dondurulmuştu trabsferin 6 günü idrarda pızitif görmüştüm beta da 60 çıkmıştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?