Sağolun sizin belirtileriniz var mı pekiKorkma hemen hemen herkeste var onlar
Hangi gün ovülasyon testi yapmıştınız benim elimde de çok var bende yapayım diyorumaynen öyle olacağı varsa oluyor zaten. inşallah sağlıkla tutunsunlar bol bol dua et
Sabah yapacaktım fitil saatim geçecek diye yapmadım gün içinde deniyim bol bol test almıştım
10. gündü. ya ben aslında bir şey çıkmaz diye düşündüm sonuçta gebelik testi değil hem test yapmış gibi içim rahatlasın hemde bir şey çıkmazsa moralim bozulmaz dedimHangi gün ovülasyon testi yapmıştınız benim elimde de çok var bende yapayım diyorum
Evet ovülasyon testiyle öğrenen tanıdıklarım var sizde yazınca tekrardan emin oldum benim bugün transfer+4 test yaptım şimdi ama çıkmaz10. gündü. ya ben aslında bir şey çıkmaz diye düşündüm sonuçta gebelik testi değil hem test yapmış gibi içim rahatlasın hemde bir şey çıkmazsa moralim bozulmaz dedimyaptım zaten çok şaşırdım hiç beklemiyordum öyle bir şey demekki gebeliği ovulasyonla öğrenenler doğru söylüyorlarmış dedim hatta
Hiç ağlamayın bence. Bu tutunma işinde bir istatistik yok. Geriden gelen geç büyüyen embriyolar bile tutuyor. En kaliteliler yeri geliyor tutmuyor. Hiç canınızı sıkmayın olacağı varsa olur zaten.1 saat önce falan transfer oldum. 4. Gün bilgi verilmemişti bugün 1 tane 2bb transfer değildi o da 2 bb tutmaz ki zaten bir tane de 3 bc donduruldu onda da iş çıkmaz ağlaya ağlaya girdim ağlaya ağlaya çıktım
İlk yazdığın iğneyi kullanmadım ama prednol de yapan kişiye göre çok değişiyor.Merhaba arkadaşlar pazartesi transferim var inşallah iki gündür prolutex iğne, prednol, coraspirin, estrefom ve folik asit içiyorum. Baskılama ile yapılıyor tedavim. Bu iğne karnımı çok acıtıyor normal mi sormak istedim. Yere doğru eğilemiyorum bile. Soğuk kompleks yapmaya başladım umarım işe yarar.
Evet haklısınız yinede kendimi durduramıyorum Rabbim yavrumu bana kavuştursun sağ sağlim bu döngüden psikolojiden çıkayım bende artıkHiç ağlamayın bence. Bu tutunma işinde bir istatistik yok. Geriden gelen geç büyüyen embriyolar bile tutuyor. En kaliteliler yeri geliyor tutmuyor. Hiç canınızı sıkmayın olacağı varsa olur zaten.
Ayyy ayyy ayyy ben gördümmmmm varrrrr çok sevindimmmmm hayırlı olsunnnm şimdidennn darısı başımaKızlar dayanamadım test yaptım
Şuan daha net 2 dk sonra attım elim ayağım titriyorAyyy ayyy ayyy ben gördümmmmm varrrrr çok sevindimmmmm hayırlı olsunnnm şimdidennn darısı başıma
Senin adına çok sevindim darısı başımıza olsun inşallahcanım senin çift 3. gün embriyosu mu. kaçıncı gğnündü bugün. sana umut olsun diye söylüyorum benimde çift üçüncü gündü 6. gün test yapmıştım dayanamayıp çıkmamıştı benimde moralim bozulmuştu ama 11. gün 236 çıktı değer
Ayyy şaka yapıyorsunnnnn allahım nasıl sevindimmm kaçıncı günün bugün bide kaçıngü gün embriyosu bende yapayımmmŞuan daha net 2 dk sonra attım elim ayağım titriyor
Senin daha belki geç döllenmedir daha bhcg yükselmemiştir belki pozitif düşün nedense sende gerçekten pozitifi hissediyorum inşallah doğru çıkar tahminimSenin adına çok sevindim darısı başımıza olsun inşallahbenim 5. Gün embriyosu iki ad koyuldu bugün 7. Günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım ama maalesef
Benim daha var6.gün embriyosu transfer+8 bugün
İnşallah cümlemize nasip etsin.Evet haklısınız yinede kendimi durduramıyorum Rabbim yavrumu bana kavuştursun sağ sağlim bu döngüden psikolojiden çıkayım bende artık
Yaa çok teşekkür ediyorum gerçekten böyle mi hissediyorsunuz? İnşallah öyledir Allahim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın İnşallahSenin daha belki geç döllenmedir daha bhcg yükselmemiştir belki pozitif düşün nedense sende gerçekten pozitifi hissediyorum inşallah doğru çıkar tahminim
Evet gerçekten böyle hissediyorum eminim güzel haberler vereceksin bize gönlünü ferah tut gün doğmadan neler doğar ümidini kesmeYaa çok teşekkür ediyorum gerçekten böyle mi hissediyorsunuz? İnşallah öyledir Allahim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın İnşallaho kadar modum düştü ki eşim bile farketti ki ona söylemedim sabah test yaptığımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?