Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Sabah yapacaktım fitil saatim geçecek diye yapmadım gün içinde deniyim bol bol test almıştım

Benim nedense akşamları daha belirgin cikiyor. Sabahlari artik yapmiyorum. Dün sabah bari silik cikti. Dün aksam gözle görülür şekilde çıktı. Vaktin varsa simdi yap. İnşallah positifi görürsün!

Hangi gün ovülasyon testi yapmıştınız benim elimde de çok var bende yapayım diyorum
10. gündü. ya ben aslında bir şey çıkmaz diye düşündüm sonuçta gebelik testi değil hem test yapmış gibi içim rahatlasın hemde bir şey çıkmazsa moralim bozulmaz dedim yaptım zaten çok şaşırdım hiç beklemiyordum öyle bir şey demekki gebeliği ovulasyonla öğrenenler doğru söylüyorlarmış dedim hatta

Evet ovülasyon testiyle öğrenen tanıdıklarım var sizde yazınca tekrardan emin oldum benim bugün transfer+4 test yaptım şimdi ama çıkmaz

Hiç ağlamayın bence. Bu tutunma işinde bir istatistik yok. Geriden gelen geç büyüyen embriyolar bile tutuyor. En kaliteliler yeri geliyor tutmuyor. Hiç canınızı sıkmayın olacağı varsa olur zaten.

İlk yazdığın iğneyi kullanmadım ama prednol de yapan kişiye göre çok değişiyor.

Hiç ağlamayın bence. Bu tutunma işinde bir istatistik yok. Geriden gelen geç büyüyen embriyolar bile tutuyor. En kaliteliler yeri geliyor tutmuyor. Hiç canınızı sıkmayın olacağı varsa olur zaten.
Evet haklısınız yinede kendimi durduramıyorum Rabbim yavrumu bana kavuştursun sağ sağlim bu döngüden psikolojiden çıkayım bende artık

Senin adına çok sevindim darısı başımıza olsun inşallah benim 5. Gün embriyosu iki ad koyuldu bugün 7. Günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım ama maalesef

Senin adına çok sevindim darısı başımıza olsun inşallah benim 5. Gün embriyosu iki ad koyuldu bugün 7. Günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım ama maalesef
Senin daha belki geç döllenmedir daha bhcg yükselmemiştir belki pozitif düşün nedense sende gerçekten pozitifi hissediyorum inşallah doğru çıkar tahminim

Senin daha belki geç döllenmedir daha bhcg yükselmemiştir belki pozitif düşün nedense sende gerçekten pozitifi hissediyorum inşallah doğru çıkar tahminim
Yaa çok teşekkür ediyorum gerçekten böyle mi hissediyorsunuz? İnşallah öyledir Allahim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın İnşallah o kadar modum düştü ki eşim bile farketti ki ona söylemedim sabah test yaptığımı.

Evet gerçekten böyle hissediyorum eminim güzel haberler vereceksin bize gönlünü ferah tut gün doğmadan neler doğar ümidini kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…