Erken 4 gün sonra dene istersenBenim daha var5. Gün embriyosu 5AA kalitede transfer +4 bugün
Hayırlı olsunnn tekrardan bu forumda güzel haberler almak beni çok duygulandırıyor çoğu kişinin de test günü yaklaştı zaten umarım güzel haberler alırız herkesten çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahEki Görüntüle 3642184
5 dk da böyle olduKızlar umarım test doğrudur herkesten bekliyorum böyle çizgiler gelin peşimden
Çok teşekkür ederim evet ilk gün çok üzgündüm çünkü transferden 5 dk önce falan öğrendim 2bb olduğunu bize hep grade 1diye bilgi verilmişti ama eve gelince ertesi gün toparladım hayırlısı ile vaktinde olacak o vakit belki bu transfer belki başka transferlerde olacak şu anda hiç belirtim yok ama hala umutluyum 9. Gün hem idrar hem kan tahlilimi vereceğimHiç ağlamayın bence. Bu tutunma işinde bir istatistik yok. Geriden gelen geç büyüyen embriyolar bile tutuyor. En kaliteliler yeri geliyor tutmuyor. Hiç canınızı sıkmayın olacağı varsa olur zaten.
Amin inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsunnn tekrardan bu forumda güzel haberler almak beni çok duygulandırıyor çoğu kişinin de test günü yaklaştı zaten umarım güzel haberler alırız herkesten çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Pazar günü bhcg testim zaten daha yapmam diye umuyorum az önce ovülasyon testi yaptım gözle görülür silik çıktı ama oda ovülasyon testi sonuçtaErken 4 gün sonra dene istersen
canım belli olmaz bak dediğim gibi benim iki taneydi demekki bir tanesi tuttu ki 6. gün bir şey çıkmadı. belki şeninde biri tutmadı diğeri geç tutunuyor o yüzden şimdiden moralini bozma. ha ben 6. gün çıkmayınca salmıştım kendimi olmadı diye oda iyi oldu aslında kendimi dinlemedim en azındanSenin adına çok sevindim darısı başımıza olsun inşallahbenim 5. Gün embriyosu iki ad koyuldu bugün 7. Günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım ama maalesef
Yaaa maşallahEki Görüntüle 3642184
5 dk da böyle olduKızlar umarım test doğrudur herkesten bekliyorum böyle çizgiler gelin peşimden
İnşallah canımEvet gerçekten böyle hissediyorum eminim güzel haberler vereceksin bize gönlünü ferah tut gün doğmadan neler doğar ümidini kesme
Yaaa çok seviniyorum gördükçe hayırlı olsun Allahım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarBunlar sabah yaptığım testler.
İnşallah öyledir canım teşekkür ederimcanım belli olmaz bak dediğim gibi benim iki taneydi demekki bir tanesi tuttu ki 6. gün bir şey çıkmadı. belki şeninde biri tutmadı diğeri geç tutunuyor o yüzden şimdiden moralini bozma. ha ben 6. gün çıkmayınca salmıştım kendimi olmadı diye oda iyi oldu aslında kendimi dinlemedim en azından
inşallah. Rabbim gönülden isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİnşallah öyledir canım teşekkür ederimumarım bu sayfa müjdeli haberlerle dolar arka arkaya
Hayırlısıyla kanda da görürsünüz inşallah belirgin baya var gibiBunlar sabah yaptığım testler.
Ay inşallah gelir en azından umut oluyorBenimde öyle oldu 7. Günde geri geldi
Canım herkesin belirtileri farklıdır bazıların belirtileri yoktur hamiledir bazıların vardır ama hamile değildir bide bunun tam tersi yine aynı şekilde okadar çok hormon tedavisi alıyoruz bunlardan dolayı da olabilir yada gerçekten hamilesin onun belirtileri de olabilir mesela benim önceki transferimde ayaklarım çok üşüyordu kaşık ağrım vardı göğüslerim ağrıyordu ama negatif olmuştu burda bir arkadaşımızın da belirtileri benle aynıymış ama o hamile yani anlayacağın herkesin vücudu bünyesi farklı zaten yarın test günün stres yapmana düşünmene gerek yok kiKızlar merhaba ben 1 eylülde 5bb embriyo transferi oldum oldum 10 eylül test günüm yani yarın ama şuan kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi ama şifdetli değil ayaklarımda üşüyor birde göğüslerim ağrıyo normalmi bunlar yoksa tutunmadığını mı gösterr
Hayırlısıyla kanda da görürsünüz inşallah belirgin baya var gibi
Kızlar dayanamadım test yaptım
Eki Görüntüle 3642184
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?