Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Eki Görüntüle 3642184
5 dk da böyle oldu Kızlar umarım test doğrudur herkesten bekliyorum böyle çizgiler gelin peşimden
Hayırlı olsunnn tekrardan bu forumda güzel haberler almak beni çok duygulandırıyor çoğu kişinin de test günü yaklaştı zaten umarım güzel haberler alırız herkesten çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hiç ağlamayın bence. Bu tutunma işinde bir istatistik yok. Geriden gelen geç büyüyen embriyolar bile tutuyor. En kaliteliler yeri geliyor tutmuyor. Hiç canınızı sıkmayın olacağı varsa olur zaten.
Çok teşekkür ederim evet ilk gün çok üzgündüm çünkü transferden 5 dk önce falan öğrendim 2bb olduğunu bize hep grade 1diye bilgi verilmişti ama eve gelince ertesi gün toparladım hayırlısı ile vaktinde olacak o vakit belki bu transfer belki başka transferlerde olacak şu anda hiç belirtim yok ama hala umutluyum 9. Gün hem idrar hem kan tahlilimi vereceğim

Son düzenleme:
Amin inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Senin adına çok sevindim darısı başımıza olsun inşallah benim 5. Gün embriyosu iki ad koyuldu bugün 7. Günüm. Sabah erken gebelik testi yaptım ama maalesef
canım belli olmaz bak dediğim gibi benim iki taneydi demekki bir tanesi tuttu ki 6. gün bir şey çıkmadı. belki şeninde biri tutmadı diğeri geç tutunuyor o yüzden şimdiden moralini bozma. ha ben 6. gün çıkmayınca salmıştım kendimi olmadı diye oda iyi oldu aslında kendimi dinlemedim en azından

İnşallah öyledir canım teşekkür ederim umarım bu sayfa müjdeli haberlerle dolar arka arkaya

Kızlar şu testin ovülasyon olanını değil de gerçeğini görmeyi nasip etsin Rabbim bunu görmek bile moral oldu bana

Eklentiler

• IMG_1032.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar merhaba ben 1 eylülde 5bb embriyo transferi oldum oldum 10 eylül test günüm yani yarın ama şuan kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi ama şifdetli değil ayaklarımda üşüyor birde göğüslerim ağrıyo normalmi bunlar yoksa tutunmadığını mı gösterr

Canım herkesin belirtileri farklıdır bazıların belirtileri yoktur hamiledir bazıların vardır ama hamile değildir bide bunun tam tersi yine aynı şekilde okadar çok hormon tedavisi alıyoruz bunlardan dolayı da olabilir yada gerçekten hamilesin onun belirtileri de olabilir mesela benim önceki transferimde ayaklarım çok üşüyordu kaşık ağrım vardı göğüslerim ağrıyordu ama negatif olmuştu burda bir arkadaşımızın da belirtileri benle aynıymış ama o hamile yani anlayacağın herkesin vücudu bünyesi farklı zaten yarın test günün stres yapmana düşünmene gerek yok ki

Hayırlısıyla kanda da görürsünüz inşallah belirgin baya var gibi

İnşallah. Cuma günü kan testim. Öğlene doğru sonucumu alırım. Bu akşam tekrar evde bir test yapicam. Test koyulaşirsa Beta yükseliyor demektir. Bu işin birde kimyasal gebeliği var. Onuda malasef yaşadığım için şuanda fazla sevinemiyorum

Merhaba arkadaşlar rabbim herkese yardım etsin inşallah transfer olup gecesi lekelenme gelen oldumu peceteye az şekilde...kan sulandirici iğneye de başladım..gece fitil uygulamadan bu zaman sonra geldi tedirgin oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…