- 25 Ekim 2023
- 904
- 673
- 33
Şimdi bugün swnin 9.cu günün değilmi bana tam transfer tarihini soylermisin birde doktor 10. MuYazmadı daha aile sağlığı hocası iyi dedi
Coraspin kanamayı şiddetlendiriyoCanim sen doktorunla konus niye dersen coraspirin kullaniyrsn mesela lekelenme varsa onu kesebilir benim ilkde pozitifi gördüm aksam leke gelince coraspirin icme demislerdi
Benimkide öyleydi aynı 12 gün herkese 9 ve 10 denilmişti hiç sıkıntı stres yapmaOkuyorum mesajlarınızıbelirti de aramıyorum asla zaten gününden önce test falan da yapmıycam sabırla bekliyorum ama ayın 14 de test verilmesi söylenildi baya uzun süre değil mi? 2 embriyo konuldu 5. Gün A ve b kalite
Ne dedi peki bak istersen çoraspini içme tabi sor önce deAttim görselini
12.gun yaptır dedi cumartesi ne geliyor biz cuma günü gidicez yanınaŞimdi bugün swnin 9.cu günün değilmi bana tam transfer tarihini soylermisin birde doktor 10. Mu
12. Gunmu test yap dedi
Coraspin bana kanama yaptıgı için ben istemedim oksapar kullanıyorumNe dedi peki bak istersen çoraspini içme tabi sor önce de
Yazmadı daha yazınca haber ederim kızlarNe dedi peki bak istersen çoraspini içme tabi sor önce de
Bekleyim bakalım sonu güzel olsun da inşallahBenimkide öyleydi aynı 12 gün herkese 9 ve 10 denilmişti hiç sıkıntı stres yapma
Kalp derken geçmiş olsun sıkıntı neBen kalp ilaçlarını içiyorum bişey olmaz dedikleri halde içim sızlıyo
İpek senin durumun nadıl canımBekleyim bakalım sonu güzel olsun da inşallah
Kapak yetmezliği var yüksek nabız var ritim bozukluğu var varda varKalp derken geçmiş olsun sıkıntı ne
İpek senin durumunBekleyim bakalım sonu güzel olsun da inşallah
Benim gibi sendede yok yok inşallah sağlıcakla doğar bebeklerimizKapak yetmezliği var yüksek nabız var ritim bozukluğu var varda var
İnşallah canım hep hayırlısını da dilemiyorum hayırlısı da kolay olsun diyorum korkutuyor tabi kalp beni . Bu arada sen kaç yaşındasınİpek senin durumun
Benim gibi sendede yok yok inşallah sağlıcakla doğar bebeklerimiz
Ara ara sana dönmek zorunda bırakma peşiniYazmadı daha yazınca haber ederim kızlar
Ben 44 senİnşallah canım hep hayırlısını da dilemiyorum hayırlısı da kolay olsun diyorum korkutuyor tabi kalp beni . Bu arada sen kaç yaşındasın
Yok canım ben burdN direk bildirim gekince girip bakıyorum sizi asla unutmamAra ara sana dönmek zorunda bırakma peşini
Kuz bizi demiyorum doktoru ara diyorum Doktor'un peşini bırakmaYok canım ben burdN direk bildirim gekince girip bakıyorum sizi asla unutmam
Doktoru ara dedi canım coraspirin iciyorsan kanama yapar kes der Belkı doktorun diyeYok canım ben burdN direk bildirim gekince girip bakıyorum sizi asla unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?