Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Evet çok haklısın öyle ama insan korkuyor acaba olmadımı diye

Kızlar şu testin ovülasyon olanını değil de gerçeğini görmeyi nasip etsin Rabbim bunu görmek bile moral oldu bana
İnşallah İnşallah. Cidden bende ovulasyon testlerinde pik görünce böyle oluyordum cidden doğruluk payı var mı acaba çıkarır mı gebeliği

Merhaba arkadaşlar rabbim herkese yardım etsin inşallah transfer olup gecesi lekelenme gelen oldumu peceteye az şekilde...kan sulandirici iğneye de başladım..gece fitil uygulamadan bu zaman sonra geldi tedirgin oldum
Nasıl yani canım transfer olduğun günün akşamı lekelenmen mi oldu ?
Evet çok haklısın öyle ama insan korkuyor acaba olmadımı diye
anlıyorum seni bende ilk transferimde senin gibiydim sürekli belirti arıyordum negatif olucağını hep düşünüyordum belirti kıyaslamaktan öylede oldu yanlış olduğunu farkettim
şuan kendimi asla dinlemiyorum asla belirti aramıyorum ve tuttuğundan okadar umutluyum ki ara sıra dalgalanmalarım olsada benimle olduğunu hissediyorum kafam rahat günlük yaşantıma geri döndüm hiç düşünmüyorum desem yeridir sende öyle yap sen rahat olursan vücudun da rahat olur kan dolaşımın da hızlanır kan dolaşımı zaten bu süreçte çok çok önemli sana tavsiyem kafandan at korkma stres de yapma Allah’ın izniyle tutucak bebeğin

İnşallah İnşallah. Cidden bende ovulasyon testlerinde pik görünce böyle oluyordum cidden doğruluk payı var mı acaba çıkarır mı gebeliği
Ay bilmiyorum ki bende bi arkadaşımızdan gördüm burda yazmıştı test gününden bi gün önce yapmış ve kıpkırmızı 2 çizgi çıkmış sonrada hamile olduğunu öğrenmiş bende yapayım dedim sende varsa sende yap istersen

Artık onu yapmaktan bile korkuyorum yaa yoksa evde var da onun da mı sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor

Artık onu yapmaktan bile korkuyorum yaa yoksa evde var da onun da mı sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor
Yok canım yapmadan önce 2 saat sıvı alımını kesmen gerekiyor bi zamanlar çok yaptım kıpkırmızı çizgiler de gördüm ama nafile dilerim Rabbim yavrumu bana nasip eder

Yok canım yapmadan önce 2 saat sıvı alımını kesmen gerekiyor bi zamanlar çok yaptım kıpkırmızı çizgiler de gördüm ama nafile dilerim Rabbim yavrumu bana nasip eder
Sıvı alımını kestikten sonra testi yapabilirsin zaten 15 dk bekleyince sonuç çıkıyor

Ay inşallah inşallah

Grade 1 en iyi kalite zaten. Embriyonuz 3. Gün embriyosu ise grade 1 grade 2 diye yorumluyorlar. Ama 5. Güne giderse ozaman harfler sayılar devreye giriyor. Harf ve sayılarda tamamen embriyologun kendisi belirliyor. Yani belirli kriterleri var tabiki ama göreceli olabiliyor degerlendirilmeleri. Aynı embriyoya iki farklı embriyolog baksa farklı numaralandırma verebilir. O yüzden çok takılmayın böyle şeylere. Hangi embriyonun tutup tutmayacagina ancak Allah CC. Karar verir. Siz de elimizden geleni yaptınız. Onca iğne hap kullandınız. Hala daha da devam ediyorsunuz bizler gibi. Bundan sonrası iş Allah'a CC. ye kalmış. Sabredip bekleyecez.

Çok güzel moral oldunuz Allah razı olsun

3 eylül taze transfer oldu 5gün emb 3aa bugün ovitrele göre yarın adet günüm bel ağrım var adet öncesi ve her adet öncesi şiddetli bir regl migreni yaşarım bugün başladı korkuyorum negatiften yaşayan var mı bunu

Merhaba ovitrele göre benimde yarın adet tarihim ve inanılmaz bir baş ağrısı yaşıyorum şuan regl öncesi günde olurdu bu bende çok korkuyorum hafif bel ağrısı da var siz test yaptınız mı

Hamileliğin belirtileri yaşadığımız regl belirtilerine çok benziyormuş zaten belirti yaşayan insanlarda böyleymiş bence korkulacak bişey yok test tarihinize daha var sanırsam öyle değil mi transfer+6 dasınız istersenix yarın bi idrar testi yapabilirsiniz

Merhaba ovitrele göre benimde yarın adet tarihim ve inanılmaz bir baş ağrısı yaşıyorum şuan regl öncesi günde olurdu bu bende çok korkuyorum hafif bel ağrısı da var siz test yaptınız mı
Benim baş ağrım her şey geçti adet öncesi olan kasık ağrımda yok artık kaygılarımda azalmadı sadece sivilcelerim var bekleyeceğiz bakalım ama günler geçmeyor ya transfer+5 benimki durdu sanki zaman sjsjjs

15i test günü dediler idrar testi yapmaktan da korkuyorum bu baş ağrısı mahvetti beni bugün ilaç ta içemiyorum regl öncesi bel ağrısı da olunca tüm keyfim kaçtı

Yemin ederim aynısı ya geçmek bilmiyor günler ilk transferimin nasıl olduğunu bile anlamamıştım ama bunda zaman durdu hahahah

Aynı aynı ilerlemiyor sanki benimde +6

15i test günü dediler idrar testi yapmaktan da korkuyorum bu baş ağrısı mahvetti beni bugün ilaç ta içemiyorum regl öncesi bel ağrısı da olunca tüm keyfim kaçtı
Ay benim de reglime 4 gün var 5 gün sonrada test günüm ayın 14ü yani günler asla geçmek bilmiyor regl olmaktan da korkuyorum belirtilerim hemen hemen aynı

ben birde yıllık izin rapor falan ne varsa hepsini kullandım ağustos 17’den beri evdeyim transferden beri bir kere bile de dışarıya çıkmadım tabi geçmez zaman kitlendik kaldık evlere sjsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…