Kız test yapmayın artık kan önemliBencede dün yaptım 3 dk da pozitif oldu.. Başka aldım testin ortasından acayip bişey çıktı parlak bi çizgi.. İkinci kırmızı çizgi parlak çizgi oldu bence bunlarda bi sıkıntı var en güvenli kan kanı beklicez
Bencede sano bu testler para tuzagı ya insanın psikolojisiyle oynuyolar başka bişey değil sonra gittim bi tane daha aldım bu sefer yine silik çizgi çıktıKız test yapmayın artık kan önemli
Hangisi daha iyi acaba ?Kızlar tredyolda prodoktor 5 li erken gebelik test 190 tl. Eczanede tanesi 290 tl. Awox markada 145 tl 5li si. Boşu boşuna eczaneye okadar para verdim hızlu teslimat var bilginiz olsun
Prodoktor iyisi şimdi eşim trend yoldan şipariş verecek boşuna eczanelere para vermeyinHangisi daha iyi acaba ?
almadan satıcıya skt sorun mutlaka, bu kadar ucuz olmasının sebebi ya skt cok yakın ya da geçmiş oluyor.Prodoktor iyisi şimdi eşim trend yoldan şipariş verecek boşuna eczanelere para vermeyin
Tüm dualarımız seninle canım hayırlı haberler alirsiniz inşallah canım benimKızlar beni doktorum çağırıyor dua edin olurmu
Canım öyle bişey olmaz normal fiyatları o zaten eczaneler aldıgı fiyatın 10 katını koyuyoralmadan satıcıya skt sorun mutlaka, bu kadar ucuz olmasının sebebi ya skt cok yakın ya da geçmiş oluyor.
Tamam daha alma kan vercem artık ben yarına vercem kan günümBencede sano bu testler para tuzagı ya insanın psikolojisiyle oynuyolar başka bişey değil sonra gittim bi tane daha aldım bu sefer yine silik çizgi çıktı
Hayırlısıyla bıze güzel haberler verKızlar beni doktorum çağırıyor dua edin olurmu
Kan tahlil günün ne zaman senin boşuna sipariş verme inşallah gerek kalmaz tutunur sana sagsalim hepimiz kucağımıza alırızProdoktor iyisi şimdi eşim trend yoldan şipariş verecek boşuna eczanelere para vermeyin
Hadi inşallah güzel sonucun çıksınTamam daha alma kan vercem artık ben yarına vercem kan günüm
Ada korkma sakin ol inşallah Hayırlı ve güzel haberle gelBen çok korkuyorum
Bizimde kan günümüz yakın zaten bilet olmazalmadan satıcıya skt sorun mutlaka, bu kadar ucuz olmasının sebebi ya skt cok yakın ya da geçmiş oluyor.
Bende aşırı korkuyorumBen çok korkuyorum
Pazar günüKan tahlil günün ne zaman senin boşuna sipariş verme inşallah gerek kalmaz tutunur sana sagsalim hepimiz kucağımıza alırız
Sana bi test yaptım sabah hiç bişey yok sonra gittim bidaha test aldım 10 dk sonra pozitif oldu ama emin olamıyorym testler mi bozuk bak resmi atacamKan tahlil günün ne zaman senin boşuna sipariş verme inşallah gerek kalmaz tutunur sana sagsalim hepimiz kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?