- 31 Ağustos 2025
- 462
- 327
- 18
- 44
7.gün-12, 9- 39, 10- 54, 12 -100, 14- 190, 16-217, 18- 160Kaç çıkmıştı peki sonuclariniz hatirliyomusunuz
Evet o zaman kimyasal olmuştu.Kimyasal mi yani bu durum anlamadım ben en son düşmüş deger
Bu 2 önceki yani 3.transferim. Arkadaş kimyasal olan da değerleriniz nedir diye sormuş, onu cevapladım.4.transferim düşük oldu. Şimdi 4 ekim de 5.transferimi olacağımŞuan kaçıncı gününüz peki transfer
İnşallah bukez güzel sonuçlar alırsınızBu 2 önceki yani 3.transferim. Arkadaş kimyasal olan da değerleriniz nedir diye sormuş, onu cevapladım.4.transferim düşük oldu. Şimdi 4 ekim de 5.transferimi olacağım
Amin hepimiz inşallahİnşallah bukez güzel sonuçlar alırsınız
Sen hangi hastaneye gidiyorsun?Amin hepimiz inşallah
Aminnnİnşallah bukez güzel sonuçlar alırsınız
Medical park İzmirSen hangi hastaneye gidiyorsun?
Allah yardımcımız olsun..Medical park İzmir
Daha önce gebelik geçirenlerde tutunma daha çok oluyor galiba ondan sordum da :) çocuk var mı diyeŞuan kaçıncı gününüz peki transfer
2 ay içinde yeniden başlanıyoAllah yardımcımız olsun..
2. Transferim negatif olursa bir sonraki transfer hemen planlanıyor mu nasıl olıyor bilginiz var mı donmuş embriyo?
Pgt yaptırmak gerekir mı 2. Den sonra ? Cevaplarsanız sevinirim
Günaydın ona rahim durumunuza ve değerlerinize göre Doktorunuz en doğru kararı verecektir. Ama herşey yolundaysa yapılabilir. Ben hiç yapmadım. Çok hormon alıyoruz ve 40 yaş üstüyüm o yüzden hep birkaç ay ara verdim.Allah yardımcımız olsun..
2. Transferim negatif olursa bir sonraki transfer hemen planlanıyor mu nasıl olıyor bilginiz var mı donmuş embriyo?
Pgt yaptırmak gerekir mı 2. Den sonra ? Cevaplarsanız sevinirim
Ya testler bazen bozuk ola biliyorKızlar günaydın bugün test yaptım hiç çıkmadı dünkü test bikaç dk'da silik çizgi çıkmıştı sizdede böyle olmuymuydu
Bencede dün yaptım 3 dk da pozitif oldu.. Başka aldım testin ortasından acayip bişey çıktı parlak bi çizgi.. İkinci kırmızı çizgi parlak çizgi oldu bence bunlarda bi sıkıntı var en güvenli kan kanı beklicezYa testler bazen bozuk ola biliyor
EvetCinsiyeti içinde evet şunu yedim ne olur bunu canım çekti erkek mi olur muhabbetleri var dimi
Günaydın canım benimGünaydın kızlar güzel gününüz güzel geçsiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?