Progestron yapıyor baş ağrısı kızlar ondan da olabilir sıkmayın canınızıAy benim de reglime 4 gün var 5 gün sonrada test günüm ayın 14ü yani günler asla geçmek bilmiyor regl olmaktan da korkuyorum belirtilerim hemen hemen aynı
Senin biraz zor olmuş eve hapsolmuşsun resmenben birde yıllık izin rapor falan ne varsa hepsini kullandım ağustos 17’den beri evdeyim transferden beri bir kere bile de dışarıya çıkmadım tabi geçmez zaman kitlendik kaldık evlere sjsjs
13 ü test günüm 14’ünde 24 saatlik nöbet sonra yıllık iznim başlıyor yine hem eşimin memleketine hem kendi memleketimi gideceğim bol bol gezeceğim yaSenin biraz zor olmuş eve hapsolmuşsun resmenaz kaldı pozitif sonucunu almaya daha da gezersin seni tutana aşk olsun
Senin kaçıncı günündü bana 12 gün sonraya verdiler test gününü millet yapıyor çıkıyor ya boşa mo bekliyorum diye düşünüyorum13 ü test günüm 14’ünde 24 saatlik nöbet sonra yıllık iznim başlıyor yine hem eşimin memleketine hem kendi memleketimi gideceğim bol bol gezeceğim ya
Ayy bebişin burdayım diyor resmeeennKızlaaar acilll yardıımm ediiinn, teste bakar mısınız, ne diyorsunuz
5. Gün embriyosuna transfer hariç 9. Gün test dediler 4 eylülde transfer 13 eylülde testSenin kaçıncı günündü bana 12 gün sonraya verdiler test gününü millet yapıyor çıkıyor ya boşa mo bekliyorum diye düşünüyorum
Amiiinn inşallah Allah muradımızı nasip etsin hepimizinAyy bebişin burdayım diyor resmeeennallahım biz de böyle sonuçlar alalımm aminn gözünaydın canımm
Yaa maşallah baya belli hayırlı olsun canım.Kızlaaar acilll yardıımm ediiinn, teste bakar mısınız, ne diyorsunuz
Kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi acabaAmiiinn inşallah Allah muradımızı nasip etsin hepimizinçift embriyoydu ya daha önce de kimyasal yaşayınca çok sevinemedim çok silik çıktı çünkü ama vardır inşallah
Olsun silik de olsa var sonuçta, daha test günün de gelmedi, artacaktır sonuçta yeni yeni tutunuyorAmiiinn inşallah Allah muradımızı nasip etsin hepimizinçift embriyoydu ya daha önce de kimyasal yaşayınca çok sevinemedim çok silik çıktı çünkü ama vardır inşallah
Maşallah bencede var gibi duruyor sağlıkla ilerlesin inşallah allahım kucağınıza da almayı nasip etsinKızlaaar acilll yardıımm ediiinn, teste bakar mısınız, ne diyorsunuz
Çok teşekkür ederim kuzumYaa maşallah baya belli hayırlı olsun canım.Eylül ayında pozitifleri almaya başladık şükür darısı başımıza İnşaallah
Hayırlı olsun canım var gibi görünüyorKızlaaar acilll yardıımm ediiinn, teste bakar mısınız, ne diyorsunuz
5. gün embriyosu 4AAydı ikisi deKaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi acaba
İnşallah canım benim inşallah hadi yarın da senin güzel testini görürüz inşallah yarın yaparım diyodunOlsun silik de olsa var sonuçta, daha test günün de gelmedi, artacaktır sonuçta yeni yeni tutunuyor
İnşallah hepimizin yüzünü güldürsün Allah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMaşallah bencede var gibi duruyor sağlıkla ilerlesin inşallah allahım kucağınıza da almayı nasip etsintransferin kaçıncı günü bugün embriyonuz hangisi 3 mü 5 mi
İnşallah vardır kuzum, Allah hepimizi sevindirsinHayırlı olsun canım var gibi görünüyor
Allah hayırlısını hakkımda kolay kılsın hayırlısı ile İnşaallah ikisinde tutunmuştur5. gün embriyosu 4AAydı ikisi de
Amin canımm inşallahAllah hayırlısını hakkımda kolay kılsın hayırlısı ile İnşaallah ikisinde tutunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?