Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ay benim de reglime 4 gün var 5 gün sonrada test günüm ayın 14ü yani günler asla geçmek bilmiyor regl olmaktan da korkuyorum belirtilerim hemen hemen aynı
Progestron yapıyor baş ağrısı kızlar ondan da olabilir sıkmayın canınızı

ben birde yıllık izin rapor falan ne varsa hepsini kullandım ağustos 17’den beri evdeyim transferden beri bir kere bile de dışarıya çıkmadım tabi geçmez zaman kitlendik kaldık evlere sjsjs
Senin biraz zor olmuş eve hapsolmuşsun resmen az kaldı pozitif sonucunu almaya daha da gezersin seni tutana aşk olsun

Senin biraz zor olmuş eve hapsolmuşsun resmen az kaldı pozitif sonucunu almaya daha da gezersin seni tutana aşk olsun
13 ü test günüm 14’ünde 24 saatlik nöbet sonra yıllık iznim başlıyor yine hem eşimin memleketine hem kendi memleketimi gideceğim bol bol gezeceğim ya

13 ü test günüm 14’ünde 24 saatlik nöbet sonra yıllık iznim başlıyor yine hem eşimin memleketine hem kendi memleketimi gideceğim bol bol gezeceğim ya
Senin kaçıncı günündü bana 12 gün sonraya verdiler test gününü millet yapıyor çıkıyor ya boşa mo bekliyorum diye düşünüyorum

Ayy bebişin burdayım diyor resmeeenn allahım biz de böyle sonuçlar alalımm aminn gözünaydın canımm
Amiiinn inşallah Allah muradımızı nasip etsin hepimizin çift embriyoydu ya daha önce de kimyasal yaşayınca çok sevinemedim çok silik çıktı çünkü ama vardır inşallah

Yaa maşallah baya belli hayırlı olsun canım. Eylül ayında pozitifleri almaya başladık şükür darısı başımıza İnşaallah
Çok teşekkür ederim kuzum inşallah inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Maşallah bencede var gibi duruyor sağlıkla ilerlesin inşallah allahım kucağınıza da almayı nasip etsin transferin kaçıncı günü bugün embriyonuz hangisi 3 mü 5 mi
İnşallah hepimizin yüzünü güldürsün Allah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah transfer+8. gün bugün 5. gün 2 adet embriyo transfer edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…