Yarın 200 inşallah84.2 inşallah güzelce ilerlemiştir ya korkuyorum
İnşallahhhh Keşke çok istiyorum çok ihtiyacım olduğu bi zaman Rabbim inşallah nasip etmiştirYarın 200 inşallah
Sano canım testlerin zaten pozitifti relax ol sakin ol tm bacımGüzel haberlerle gel inşallah bacım
Çatlatma iğnesi vurduğum için bence ilk verdiğim çok yüksek çıktı değer 30 40 falandı muhtemelen ilk öğrendiğim de vücuttan atınca çatlatma iğnesini yavaş ilerlerdi yoksa yavaş mı ilerliyor bilmiyorkaç gün geçti
Çatlatma iğnesi 8 günde zaten vücut atıyoÇatlatma iğnesi vurduğum için bence ilk verdiğim çok yüksek çıktı değer 30 40 falandı muhtemelen ilk öğrendiğim de vücuttan atınca çatlatma iğnesini yavaş ilerlerdi yoksa yavaş mı ilerliyor bilmiyorum
Elif yarın T + kaç olduİnşallahhhh Keşke çok istiyorum çok ihtiyacım olduğu bi zaman Rabbim inşallah nasip etmiştir
Yarım doz daha kolay atılıyormuşÇatlatma iğnesi 8 günde zaten vücut atıyo
Bide yarım yani ondan eser kalmamıştırYarım doz daha kolay atılıyormuş
Ayın 18 inde 1 tane ovitrella 2 tane gonapedly çatlatma iğnesi vuruldum. Transferin 2 günü bişey kalmadı bende.. Test yaparak takip ettimBide yarım yani ondan eser kalmamıştır
Aslında en ideal 8 gün zaten 2 gün sonrada kendi test günün arada fazla bi fark yokBenim tek hatam gidip erken test vermek oldu çok pişmanım
Bak korku heyecan bile hormonları etkiliyo dua et sakın kal84.2 inşallah güzelce ilerlemiştir ya korkuyorum
Bende eşek gibi pişmanım bana bugün bile erken dedi doktorum 10.gune 12 14 kesin oluyor dedi ne zaman tutunduğunu bilmiyoruz beni 1 hafta daha bekletecekti beta için ama sende bekleyecek göz tıp yok dedi ben pazardan beri damar koymadım beta verdim fkkfkfk bekleyebilirdim hele ki şöyle zamanda zurnanın zıt dediği yerde kfkfkfBenim tek hatam gidip erken test vermek oldu çok pişmanım
Bende eşek gibi pişmanım bana bugün bile erken dedi doktorum 10.gune 12 14 kesin oluyor dedi ne zaman tutunduğunu bilmiyoruz beni 1 hafta daha bekletecekti beta için ama sende bekleyecek göz tıp yok dedi ben pazardan beri damar koymadım beta verdim fkkfkfk bekleyebilirdim hele ki şöyle zamanda zurnanın zitBenim tek hatam gidip erken test vermek oldu çok pişmanım
1 gün bile etkiliyormus aşkım 11 de negatif 13 de pozitif olan olay o kadar çok oluyormuş kiAslında en ideal 8 gün zaten 2 gün sonrada kendi test günün arada fazla bi fark yok
Bende eşek gibi pişmanım bana bugün bile erken dedi doktorum 10.gune 12 14 kesin oluyor dedi ne zaman tutunduğunu bilmiyoruz beni 1 hafta daha bekletecekti beta için ama sende bekleyecek göz tıp yok dedi ben pazardan beri damar koymadım beta verdim fkkfkfk bekleyebilirdim hele ki şöyle zamanda zurnanın zit
1 gün bile etkiliyormus aşkım 11 de negatif 13 de pozitif olan olay o kadar çok oluyormuş
Şimdi doktorlar 3 defa istiyo ya her 2 günde bi artısı takip ediyo önemli olan 2 kat artması 8 gunden sonra değer katlanıyo zatenBende eşek gibi pişmanım bana bugün bile erken dedi doktorum 10.gune 12 14 kesin oluyor dedi ne zaman tutunduğunu bilmiyoruz beni 1 hafta daha bekletecekti beta için ama sende bekleyecek göz tıp yok dedi ben pazardan beri damar koymadım beta verdim fkkfkfk bekleyebilirdim hele ki şöyle zamanda zurnanın zit
1 gün bile etkiliyormus aşkım 11 de negatif 13 de pozitif olan olay o kadar çok oluyormuş ki
Ben 8 gün bekleyemem ki hiç bilmeseydim beklerdim ama şuan çok karışık bir hal içindeyim bana doktor günlük beta vermişsin diyor gmkfkfkŞimdi doktorlar 3 defa istiyo ya her 2 günde bi artısı takip ediyo önemli olan 2 kat artması 8 gunden sonra değer katlanıyo zaten
Evet öyle yaptınBen 8 gün bekleyemem ki hiç bilmeseydim beklerdim ama şuan çok karışık bir hal içindeyim bana doktor günlük beta vermişsin diyor gmkfkfk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?