Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Çatlatma iğnesi vurduğum için bence ilk verdiğim çok yüksek çıktı değer 30 40 falandı muhtemelen ilk öğrendiğim de vücuttan atınca çatlatma iğnesini yavaş ilerlerdi yoksa yavaş mı ilerliyor bilmiyorum

Çatlatma iğnesi 8 günde zaten vücut atıyo

Benim tek hatam gidip erken test vermek oldu çok pişmanım
Bende eşek gibi pişmanım bana bugün bile erken dedi doktorum 10.gune 12 14 kesin oluyor dedi ne zaman tutunduğunu bilmiyoruz beni 1 hafta daha bekletecekti beta için ama sende bekleyecek göz tıp yok dedi ben pazardan beri damar koymadım beta verdim fkkfkfk bekleyebilirdim hele ki şöyle zamanda zurnanın zıt dediği yerde kfkfkf

Benim tek hatam gidip erken test vermek oldu çok pişmanım
Bende eşek gibi pişmanım bana bugün bile erken dedi doktorum 10.gune 12 14 kesin oluyor dedi ne zaman tutunduğunu bilmiyoruz beni 1 hafta daha bekletecekti beta için ama sende bekleyecek göz tıp yok dedi ben pazardan beri damar koymadım beta verdim fkkfkfk bekleyebilirdim hele ki şöyle zamanda zurnanın zit
Aslında en ideal 8 gün zaten 2 gün sonrada kendi test günün arada fazla bi fark yok
1 gün bile etkiliyormus aşkım 11 de negatif 13 de pozitif olan olay o kadar çok oluyormuş ki

Şimdi doktorlar 3 defa istiyo ya her 2 günde bi artısı takip ediyo önemli olan 2 kat artması 8 gunden sonra değer katlanıyo zaten

Gerçi benim bi önceki dondurulmuş embriyoydu çatlatma iğnesi olmadım o yüzden değerlerim normal çıktı şimdi taze transfer acaba etkilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…