Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Meraba sizin doktorunuz kim acaba bana hem prednol hem prograf yazildi gebeyim halen kullaniyorum.bu ilac sekerimi yukseltiyormus kendim buldum.sekerim yuksek cikiyordu arastrdim ki bunlar yukseltiyor mus
Prednol hala kullanıyor musunuz?
Ben transferden önce 5 gün kullandım. Bugün kalp atışı için gittim doktorum 5 gün daha kullan dedi. Siz hamile misiniz

Doktor bana kabızlık için bi şurup verdi ben onu içemiyorum midem bulanıyo aşırı derecede tatlı iğrenç bişey

Ama kabızım 2 günde bi çıkıyorum oda zorla ıkınmak da zararlı diye zorlamı yorum kendimi hemoroid var ilaç kullansam rahatlıcam da ilacı kullanmak sıkıntılı olurmu

Bu aralar hiç akıntı olur mu normal mi sarı gibi küçük bişey geldi ilk defa fitil dışında

Ama kabızım 2 günde bi çıkıyorum oda zorla ıkınmak da zararlı diye zorlamı yorum kendimi hemoroid var ilaç kullansam rahatlıcam da ilacı kullanmak sıkıntılı olurmu
Bence o bi işe yaramıyor siyah kayısı al ye o çok iyi geliyor özellikle aç karna suyla

Prednol hala kullanıyor musunuz?
Ben transferden önce 5 gün kullandım. Bugün kalp atışı için gittim doktorum 5 gün daha kullan dedi. Siz hamile misiniz
Zaten transfer günüylr birlikte 5 gün kullanılıyor bende öyle kullandım en son transfer günü içtim bidaha içmedim 16 mg

Bence o bi işe yaramıyor siyah kayısı al ye o çok iyi geliyor özellikle aç karna suyla
Kayısı aldım gidip gelip yiyorum zaten suyla yasıyorum o ayrı ama tuvaletten çıkmıyorym 5 dk da bi tuvaletteyim sadece idrar. Birde bende akıntı gibi değilde sanki su gibi arada akıyo çamaşırım ıslanıyo bu nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…