- 28 Eylül 2025
- 900
- 182
- 18
- 44
Kayısı aldım gidip gelip yiyorum zaten suyla yasıyorum o ayrı ama tuvaletten çıkmıyorym 5 dk da bi tuvaletteyim sadece idrar. Birde bende akıntı gibi değilde sanki su gibi arada akıyo çamaşırım ıslanıyoBence o bi işe yaramıyor siyah kayısı al ye o çok iyi geliyor özellikle aç karna suyla
Doktor bana dedi akıntında artış olacak ebdişelenme ama bu baya su akar gibi akıyoBu aralar hiç akıntı olur mu normal mi sarı gibi küçük bişey geldi ilk defa fitil dışında
O bende de oluyor ama fitil ıslatıyor sanıyorum sürekli çamaşır değiştirip 90dereceye atıyorumKayısı aldım gidip gelip yiyorum zaten suyla yasıyorum o ayrı ama tuvaletten çıkmıyorym 5 dk da bi tuvaletteyim sadece idrar. Birde bende akıntı gibi değilde sanki su gibi arada akıyo çamaşırım ıslanıyo bu nedir acaba
Bende de aynı aynı sabah uyanınca bi bakıyorum sanki altımı ıslattımDoktor bana dedi akıntında artış olacak ebdişelenme ama bu baya su akar gibi akıyo
Ben sanıyorum ki işedim halbuki değil sırılsıklam iç çamasırı yetmiyo valla bak.. Kurutma makinem olmasa kilotlardan diğer çamasırları aşacak yer kalmazO bende de oluyor ama fitil ıslatıyor sanıyorum sürekli çamaşır değiştirip 90dereceye atıyorum
Aynı durumdayızBen sanıyorum ki işedim halbuki değil sırılsıklam iç çamasırı yetmiyo valla bak.. Kurutma makinem olmasa kilotlardan diğer çamasırları aşacak yer kalmaz
Eşim diyoki ara doktoru ben altıma işiyorum ne yapmam gerekBende de aynı aynı sabah uyanınca bi bakıyorum sanki altımı ıslattım
Fitilde akmış oluyor mu aynı anda o ıslatıyor benceBen sanıyorum ki işedim halbuki değil sırılsıklam iç çamasırı yetmiyo valla bak.. Kurutma makinem olmasa kilotlardan diğer çamasırları aşacak yer kalmaz
Kız biz 9 ay böyle napacazEşim diyoki ara doktoru ben altıma işiyorum ne yapmam gerek
AhhahahahahEşim diyoki ara doktoru ben altıma işiyorum ne yapmam gerek
Ben razıyımKız biz 9 ay böyle napacaz
Ben fitil kullanmıyorum bana öyle bişey vermedilerFitilde akmış oluyor mu aynı anda o ıslatıyor bence
Yaaa ben kullanıyorsun sanıyorum seni aklımda öyle kalmışBen fitil kullanmıyorum bana öyle bişey vermediler
Benim progesteron düşük ondan verdi muhtemelen canımı sıkıyor oda kafaya taktım Onun yüzünden olmazsa diyeBen fitil kullanmıyorum bana öyle bişey vermediler
Ben razıyımyeter ki ols
Eşime diyorum 9 ay böyle napıcam yeterki bebek olsun ben temizlerim diyoYaaa ben kullanıyorsun sanıyorum seni aklımda öyle kalmış
İğne kullanıyomusun ben günde 2 tane progestan dex 25 vuruyorum göbektenBenim progesteron düşük ondan verdi muhtemelen canımı sıkıyor oda kafaya taktım Onun yüzünden olmazsa diye
Hayııır tabii ki öyle düşünme, benimde doğaldı düşük çıkınca bende başladım transferden 5 gün önce felan transfer günüde 150 olmuştu hâlâ aynı dozda kullanmaya devam ediyorumKızlar şimdi siz konuşunca içime dert oldu doktor benimde transferden önce protestona bakmak için kan aldı o güne kadar doğal siklus olduğu için sadece folik asit coraspin kullanıyordum ama o gün aradılar kan sonucu çıktı progestan sınırda olduğu için fitil kullan dediler acaba sınırda olması olumsuz mu olacak demek
Ben ilk 6. Günde 11.9300 gibi bişeyle öğrendim test günüm 290 dıKaçla öğrendiniz acaba amin canım inşallah
Benim progesteron düşük ondan verdi muhtemelen canımı sıkıyor oda kafaya taktım OnunBen fitil kullanmıyorum bana öyle bişey vermediler
Yaa içimi rahatlatamıyorum ama umarım iyidir içeride durumHayııır tabii ki öyle düşünme, benimde doğaldı düşük çıkınca bende başladım transferden 5 gün önce felan transfer günüde 150 olmuştu hâlâ aynı dozda kullanmaya devam ediyorum
Ben test yapsam mı ki çok erken daha amaBen ilk 6. Günde 11.9300 gibi bişeyle öğrendim test günüm 290 dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?