• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bence o bi işe yaramıyor siyah kayısı al ye o çok iyi geliyor özellikle aç karna suyla
Kayısı aldım gidip gelip yiyorum zaten suyla yasıyorum o ayrı ama tuvaletten çıkmıyorym 5 dk da bi tuvaletteyim sadece idrar. Birde bende akıntı gibi değilde sanki su gibi arada akıyo çamaşırım ıslanıyo

Kayısı aldım gidip gelip yiyorum zaten suyla yasıyorum o ayrı ama tuvaletten çıkmıyorym 5 dk da bi tuvaletteyim sadece idrar. Birde bende akıntı gibi değilde sanki su gibi arada akıyo çamaşırım ıslanıyo bu nedir acaba
O bende de oluyor ama fitil ıslatıyor sanıyorum sürekli çamaşır değiştirip 90dereceye atıyorum 😅

Kızlar şimdi siz konuşunca içime dert oldu doktor benimde transferden önce protestona bakmak için kan aldı o güne kadar doğal siklus olduğu için sadece folik asit coraspin kullanıyordum ama o gün aradılar kan sonucu çıktı progestan sınırda olduğu için fitil kullan dediler acaba sınırda olması olumsuz mu olacak demek 🥺
Hayııır tabii ki öyle düşünme, benimde doğaldı düşük çıkınca bende başladım transferden 5 gün önce felan transfer günüde 150 olmuştu hâlâ aynı dozda kullanmaya devam ediyorum

Ben fitil kullanmıyorum bana öyle bişey vermediler
Benim progesteron düşük ondan verdi muhtemelen canımı sıkıyor oda kafaya taktım Onun
Hayııır tabii ki öyle düşünme, benimde doğaldı düşük çıkınca bende başladım transferden 5 gün önce felan transfer günüde 150 olmuştu hâlâ aynı dozda kullanmaya devam ediyorum
Yaa içimi rahatlatamıyorum ama umarım iyidir içeride durum 😃Sabah akşam 2 şer tane mi seninde

Back
X