Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Merhaba kızlar 25 Eylül transfer oldum bende test günüm 7 Ekim sabırsızlıkla bekliyoruz belirtilerim oldukça var test yaptım dayanamayıp, 3 gündür test yapıyorum bakalım kısmet
Merhaba bende 26 eylülde dondurulmuş embiriyo transferi oldum acaba belirtileriniz neler ?

Merhaba bende 26 eylülde dondurulmuş embiriyo transferi oldum acaba belirtileriniz neler ?
Merhaba, bende okuyup pozitif olanlardan ve daha önce negatif olmuş 2 tüp bebek tedavim olduğu için farklı giden şeyleri gözlemliyorum. Karnım gurul gurul sürekli gaz var gibi, alt karnımda transferden sonra 2 3 defa hafif adet sancısına benzer sancılar oldu, sırtım ve belim ağrıyor , dün biraz baş ağrısı yaşadım, ve fitili koyarken içeride şişlik tarzında birşey oluştu bunuda birisi söylemişti rahim aşağıya mı iniyormuş ne belirti olabilirmiş buda. 3 defa test yaptım çizgiyi gördüm fakat 25 eylülde ovitrelle yapmıştım onunda etkisi varmı bilmiyorum. Sabırsızlıkla test gününü bekliyorum. Siz evde test yaptınız mı

Hayırlı olsun şimdiden umarım güzel sonucu alırsınız sizinde söylediğiniz gibi benimde adet olacakmış gibi ağrım var ve gaz problemi yaşıyorum bel ağrısı transferden beri devam ediyor. Göğüs hassasiyeti oldukça fazla. Ben progeston fitil ve sabah akşam iğnesini aynı zamanda Estrofem kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu ilaçların yan etkisi de olabilir mi diye düşünüyorum. Ben evde test yapmadım 8 Ekim test günüm. Açıkçası evde test yapmaya da pek cesaretim yok ilk tüp bebek denemem

Merhaba ne zaman transfer oldunuz test yapmışsınız benimde 6.gunum test yapmaya cesaretim yok acikslcasi

Benim daha önce denemelerim oldu ondada aynı bu ilaçları kullandım fakat bu şekilde belirtilerim olmadı, ve test yaptığımda negatifi görmüştüm. Umarım güzel sonuçlar alırız. ben direkt kandan öğrenmeye cesaretim yok, negatifsede yapıp kendimi evde hazırlama taraftarıyım

Merhaba ne zaman transfer oldunuz test yapmışsınız benimde 6.gunum test yapmaya cesaretim yok acikslcasi
Transfer +8. günüm bugün transfer + 5. Gün test yaptım silik çizgi çıktı ama 25 eylülde ovitrelle yapmıştım acaba onun etkisi varmı diye kafam karıştı. Her gün yapıyorum o günden itibaren

Transfer +8. günüm bugün transfer + 5. Gün test yaptım silik çizgi çıktı ama 25 eylülde ovitrelle yapmıştım acaba onun etkisi varmı diye kafam karıştı. Her gün yapıyorum o günden itibaren
Bugün yaptinizmi artık geçmiştir etkisi ya 13 gün olmuş iğneyi vurulali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…