- 25 Ekim 2023
- 543
- 446
- 23
Allah alla nasıl oluyor bu böyle anlamadimkibende dayanamadım erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik şekilde çıktı ben anlamadım ne olduğunu
Vala bacım ben de anlamadım benim yavru soğan ya çok yaramaz olucu saklambaç oynuyor yada kimyasal dün 5,4 du dusseydi çizgi gözükmedi anlam veremiyorum ben dahaAllah alla nasıl oluyor bu böyle anlamadimki
Hayırlısı olsun tekrardan şuan kiBenim daha önce denemelerim oldu ondada aynı bu ilaçları kullandım fakat bu şekilde belirtilerim olmadı, ve test yaptığımda negatifi görmüştüm. Umarım güzel sonuçlar alırız.ben direkt kandan öğrenmeye cesaretim yok, negatifsede yapıp kendimi evde hazırlama taraftarıyım
Ben hamile değilim 9.gun leke geldi ama ablaGrupta hamile olup kahve akıntu gelen varmı kaç gün devam etti
5.4 değer idrar testinde cikmazki çıksa koşa koşa giderim test yaparım kendimeVala bacım ben de anlamadım benim yavru soğan ya çok yaramaz olucu saklambaç oynuyor yada kimyasal dün 5,4 du dusseydi çizgi gözükmedi anlam veremiyorum ben daha
Ada kesinleştimi seninBen hamile değilim 9.gun leke geldi ama abla
İdrarda pozitif çıkması için sonucun 60 üzeri gelmesi lazım5.4 değer idrar testinde cikmazki çıksa koşa koşa giderim test yaparım kendime
Önceki gebeliğimden biliyorum T +5 de test yaptım çıkmadı T+ 6 da yaptım silik çizgi çıktı sonra kan verdim 60.16 çıkmıştı5.4 değer idrar testinde cikmazki çıksa koşa koşa giderim test yaparım kendime
Benim gelmedi canım dıger hamileliğimde de gelmedi ama belki gelir bilemıyorum kiBen verdim sana kahve akıntı geliyo geceden bu yana
Kuzum kan ver artık gününde test yapma bal ben bır tane tek yaptım
Ne zaman yaptın testi
Çıktımı sonuçKuzum kan ver artık gününde test yapma bal ben bır tane tek yaptım
Ne zaman yaptın tes
Ne zaman yaptın testi
Abla test günüm yarın bugün 11.günum benimki geç tutundu haralde o 9.gün tutundugsa leke geldiğinde bugün 2 gün geçti kana karışıyor bilemiyorum artık benKuzum kan ver artık gününde test yapma bal ben bır tane tek yaptım
Hadi bakalım inşallah iyiye gider ada kahve leke ne kadar devam ettiKız bugün yaptım az önce elimde daha belirgin düşünün
Daha önce ki yaptıklarım predictor early idi bugün yaptım prodoctor silik çıktı yineHayırlısı olsun tekrardan şuan ki
Yaptığınız testler silik çizgi mi çıkıyor nasıl çıkıyor acaba bir de hangi testi kullandınız
Test gününde kan ver ondan sıbraki değeri dikkate al diğerlerini unutAbla test günüm yarın bugün 11.günum benimki geç tutundu haralde o 9.gün tutundugsa leke geldiğinde bugün 2 gün geçti kana karışıyor bilemiyorum artık ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?