Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Tşk ederim. Bugün 7 gündü. Yarın 8 oluyo ama gitmek istiyorum bi yanım ıstemıyo.. Ölen bebeğimde 8 günü beta 200 çıkmıştı bende ozaman ilk hamilelikti çok heyecanlıydım hemen gittim ama şimdi biraz tedirginim

En mantıklısı test günü ben o testlerden korkuyorum yıkılmamak için
Kesinlikle ben stresten başka bişey yüklemedim kendime hatta ilk test günü olmadığına o kadar emindim ki kendimi çok yıprattım. Kesinlikle beklesin herkes Rabbim olumlu haberlerle dolup taşırsın bu topiği inşallah

Benim bugün çıkan sonuç bu ama sonra bıtane daha yağtım oda negatif kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_20251002_105019.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 15
Benim testine bakın işte 3 tanesi böyle pozitif 3 tanesi negatif yani ben bu testlere güvenmiyorum

Çok kötü şeyler yaşamışsın kocaman sarılmak istedim şu an sana hepimiz çok zor sınavlardan geçiyoruz içimizde ki evlat hasretinin olma umuduna tutunup dünya kadar acı çekiyoruz maddi boyutunu saymıyorum servetimiz olsa veririz zaten. Ama gebelik kaybı en acı olanı sanırım Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi. 1 kere olumsuz oldu diye hep olmayacak tabii ki her şey çok güzel olacak inşallah neden kaybettin bebeğini peki

Ben şeker hastasıyım günde 18 ünite insülin alıyorum 8+4 de bebeğimin kalbi durdu yüksek şekerden.. Hamile kalınca şeker şimdiki nin iki katına çıkıyo. Ve geçen yıl kürtaj oldum ancak toparlandım ve yeniden tedaviye başladım Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri verdiğinde de bi hayr var vermediğindede

Benim testine bakın işte 3 tanesi böyle pozitif 3 tanesi negatif yani ben bu testlere güvenmiyorum
Aynı markayla mı yaptın hepsini? Bu arada seni umutlandırmak istemiyorum ama pozitif senin ki benim 1 2 saat sonra silik pembe bi çizgi vardı ertesi gün hiç çıkmamıştı. hayalet çizgi bile olsa pembeyse pozitif oluyor genelde

Rabbim bir daha yaşatmasın çok yıpratıcı olmuş gerçekten. Peki nasıl bir önlem alınacak bu hamileliğinde tekrarlanmaması adına?

Valla inşallah öyledir şimdi diyabet doktorlarım bi an önce sonucu beklıyo çünkü insülin alımım fazlalasıcak olursa bunuda kaybetmek istemiyorum. Gerekirse hastaneye yatırıcaz gözlem altında tutacaz seni dedi

Eğer çok yükselirse tekrar komaya girersem 7 aylık erken alırız dediler olsun tek Yasasın bıraz kuvez de kalır aama bşey olmaz bakar büyütürüm ben onu

Anladım canım bu kez her şey yolunda gidecek Allahın izniyle sen güzel düşün güzel olsun inşallah. Ben sürekli esmalar çekiyorum elimi karnıma koyup sürekli dualar okuyorum. hep dua edicem senin için de sağlıkla evladımıza kavuşma haberimizi verecez burdan inşallah.

Canım adet olacakmışsın gibi karın ağrın oluyor mu

İnşallah xanım ya varya karnımda iğne vuracak yer kalmadı bacaklarım mor insülinden karnım moraradı hem progestan hem kan sulandırıcı iğne gübde 6 kez iğne yapıyorum kendime

Canım adet olacakmışsın gibi karın ağrın oluyor mu
çok şükür çok olmuyor çok nadir 1 2 dk süren ağrılar olabiliyor bazen ama gaz sancısı aynı regliye benziyor anlıyorum. Birde rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar normal tutunma olduğunda o bölgede gerilme yapıyormuş oda yapıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…