- 28 Eylül 2025
- 900
- 182
- 18
- 44
Tşk ederim. Bugün 7 gündü. Yarın 8 oluyo ama gitmek istiyorum bi yanım ıstemıyo.. Ölen bebeğimde 8 günü beta 200 çıkmıştı bende ozaman ilk hamilelikti çok heyecanlıydım hemen gittim ama şimdi biraz tedirginimgeçmiş olsun çok üzüldüm çok şükür atlatmışsın bununla erken tanı çok önemli. Peki şu an son durum nedir transferin kaçıncı günü? İnşallah burda ki herkes için dua ediyorum sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza
Kesinlikle ben stresten başka bişey yüklemedim kendime hatta ilk test günü olmadığına o kadar emindim ki kendimi çok yıprattım. Kesinlikle beklesin herkes Rabbim olumlu haberlerle dolup taşırsın bu topiği inşallahEn mantıklısı test günü ben o testlerden korkuyorum yıkılmamak için
Benim bugün çıkan sonuç bu ama sonra bıtane daha yağtım oda negatif kafam karıştıOncekı tedavıden kıdemlı oldugumdan dusunuyorum benSenı yanlıs yonlendırmeyeyım bırde embrıyo gunude onemlı 3.gunse cıkmaz 5.gunse eger erken tutmussa cıkar yoksa gec cıkabılır bu senı etkkıleyecekse yapma erken negatıfı gorsende etkılenmezsen yaptır sana baglı canım
Benim testine bakın işte 3 tanesi böyle pozitif 3 tanesi negatif yani ben bu testlere güvenmiyorumKesinlikle ben stresten başka bişey yüklemedim kendime hatta ilk test günü olmadığına o kadar emindim ki kendimi çok yıprattım. Kesinlikle beklesin herkes Rabbim olumlu haberlerle dolup taşırsın bu topiği inşallah
Benim negatif çıkmadı hiçElif senin hangi gün negatif çıkmıştı test
Çok kötü şeyler yaşamışsın kocaman sarılmak istedim şu an sana hepimiz çok zor sınavlardan geçiyoruz içimizde ki evlat hasretinin olma umuduna tutunup dünya kadar acı çekiyoruz maddi boyutunu saymıyorum servetimiz olsa veririz zaten. Ama gebelik kaybı en acı olanı sanırım Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi. 1 kere olumsuz oldu diye hep olmayacak tabii ki her şey çok güzel olacak inşallahTşk ederim. Bugün 7 gündü. Yarın 8 oluyo ama gitmek istiyorum bi yanım ıstemıyo.. Ölen bebeğimde 8 günü beta 200 çıkmıştı bende ozaman ilk hamilelikti çok heyecanlıydım hemen gittim ama şimdi biraz tedirginim
Ben şeker hastasıyım günde 18 ünite insülin alıyorum 8+4 de bebeğimin kalbi durdu yüksek şekerden.. Hamile kalınca şeker şimdiki nin iki katına çıkıyo. Ve geçen yıl kürtaj oldum ancak toparlandım ve yeniden tedaviye başladım Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri verdiğinde de bi hayr var vermediğindedeÇok kötü şeyler yaşamışsın kocaman sarılmak istedim şu an sana hepimiz çok zor sınavlardan geçiyoruz içimizde ki evlat hasretinin olma umuduna tutunup dünya kadar acı çekiyoruz maddi boyutunu saymıyorum servetimiz olsa veririz zaten. Ama gebelik kaybı en acı olanı sanırım Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bişeyi. 1 kere olumsuz oldu diye hep olmayacak tabii ki her şey çok güzel olacak inşallahneden kaybettin bebeğini peki
Aynı markayla mı yaptın hepsini? Bu arada seni umutlandırmak istemiyorum ama pozitif senin kiBenim testine bakın işte 3 tanesi böyle pozitif 3 tanesi negatif yani ben bu testlere güvenmiyorum
Rabbim bir daha yaşatmasın çok yıpratıcı olmuş gerçekten. Peki nasıl bir önlem alınacak bu hamileliğinde tekrarlanmaması adına?Ben şeker hastasıyım günde 18 ünite insülin alıyorum 8+4 de bebeğimin kalbi durdu yüksek şekerden.. Hamile kalınca şeker şimdiki nin iki katına çıkıyo. Ve geçen yıl kürtaj oldum ancak toparlandım ve yeniden tedaviye başladım Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri verdiğinde de bi hayr var vermediğindede
Valla inşallah öyledir şimdi diyabet doktorlarım bi an önce sonucu beklıyo çünkü insülin alımım fazlalasıcak olursa bunuda kaybetmek istemiyorum. Gerekirse hastaneye yatırıcaz gözlem altında tutacaz seni dediAynı markayla mı yaptın hepsini? Bu arada seni umutlandırmak istemiyorum ama pozitif senin kibenim 1 2 saat sonra silik pembe bi çizgi vardı ertesi gün hiç çıkmamıştı. hayalet çizgi bile olsa pembeyse pozitif oluyor genelde
Eğer çok yükselirse tekrar komaya girersem 7 aylık erken alırız dediler olsun tek Yasasın bıraz kuvez de kalır aama bşey olmaz bakar büyütürüm ben onuValla inşallah öyledir şimdi diyabet doktorlarım bi an önce sonucu beklıyo çünkü insülin alımım fazlalasıcak olursa bunuda kaybetmek istemiyorum. Gerekirse hastaneye yatırıcaz gözlem altında tutacaz seni dedi
Allah yardımcın olsunEğer çok yükselirse tekrar komaya girersem 7 aylık erken alırız dediler olsun tek Yasasın bıraz kuvez de kalır aama bşey olmaz bakar büyütürüm ben onu
Anladım canım bu kez her şey yolunda gidecek Allahın izniyle sen güzel düşün güzel olsun inşallah. Ben sürekli esmalar çekiyorum elimi karnıma koyup sürekli dualar okuyorum. hep dua edicem senin için de sağlıkla evladımıza kavuşma haberimizi verecez burdan inşallah.Valla inşallah öyledir şimdi diyabet doktorlarım bi an önce sonucu beklıyo çünkü insülin alımım fazlalasıcak olursa bunuda kaybetmek istemiyorum. Gerekirse hastaneye yatırıcaz gözlem altında tutacaz seni dedi
Aynı markayla mı yaptın hepsini? Bu arada seni umutlandırmak istemiyorum ama pozitif senin kibenim 1 2 saat sonra silik pembe bi çizgi vardı ertesi gün hiç çıkmamıştı. hayalet çizgi bile olsa pembeyse pozitif oluyor genelde 3 tanesi mimea 3 tanesi de başka bi marka. Mimea lar pozitif öbürleri negatif
Yanlış anlamışım galiba pardonnnBenim negatif çıkmadı hiç
Foteks var şuan sabah yapıcam inşEğer çok yükselirse tekrar komaya girersem 7 aylık erken alırız dediler olsun tek Yasasın bıraz kuvez de kalır aama bşey olmaz bakar büyütürüm ben onu
Canım adet olacakmışsın gibi karın ağrın oluyor muAnladım canım bu kez her şey yolunda gidecek Allahın izniyle sen güzel düşün güzel olsun inşallah. Ben sürekli esmalar çekiyorum elimi karnıma koyup sürekli dualar okuyorum. hep dua edicem senin için de sağlıkla evladımıza kavuşma haberimizi verecez burdan inşallah.
İnşallah xanım ya varya karnımda iğne vuracak yer kalmadı bacaklarım mor insülinden karnım moraradı hem progestan hem kan sulandırıcı iğne gübde 6 kez iğne yapıyorum kendimeAnladım canım bu kez her şey yolunda gidecek Allahın izniyle sen güzel düşün güzel olsun inşallah. Ben sürekli esmalar çekiyorum elimi karnıma koyup sürekli dualar okuyorum. hep dua edicem senin için de sağlıkla evladımıza kavuşma haberimizi verecez burdan inşallah.
Benim oluyo elif karnımın alt kusmından sancı giriyoCanım adet olacakmışsın gibi karın ağrın oluyor mu
çok şükür çok olmuyor çok nadir 1 2 dk süren ağrılar olabiliyor bazen ama gaz sancısı aynı regliye benziyor anlıyorum. Birde rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar normal tutunma olduğunda o bölgede gerilme yapıyormuş oda yapıyor olabilirCanım adet olacakmışsın gibi karın ağrın oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?