Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Günaydın kızlar benim niye hiç belirtim yok sadece gece hafif kramp giriyor o kadar bugün T+5

Bugün benimde transferimin 8. Günü hicbir agrı sızım yok testte yapıp yapmama konusunda kararsızım 5. Gün embriyosuydu. Yarın yaparsam yaparım diye düşünüyorum

Belki adet olacağım test de ondan çizgi görüldü adet günü beta yükselir mi
Sana başka test al dedim çünkü artmed testi ben daha tedaviye başlamadan hastalandım midem bulandı sonra test ı yaptım direk pozitif çıktı sonra kan verdim 0.17 çıktı yani negatif sonra bu testin firmasını aradım neden test leriniz pozitif çıkuyo dedim insanların duygularıyla oynamaya ne hakkınız var baya bi kavga ettim onlarla. Bana dedilerki ovulasyon testiyle gebelik testleri karışmış testlerde bi hata yok yani yalan söylüyorlar arastır bu test hakkında çok şikayet var bütün testleri yanlış çıkıyo sakın almayın

Ben şuan tekrar gidip alamam ki yürüyemem

Canım bazen yapa biliyor bi arkadaşım yapmıştı çift çizgiydi baya koyu adet oldu sen kendi doktoruna gittin mi ne söyledi
Dün ultrasonla baktı bir kanama görmüyorum dedi pazartesi tekrardan gel dedi bende şimdi devamı gelecekmi onu bekliyorum sanki gelecekmiş gibi

Anladım abla buda yalancı pozitif o zaman hemen ilk saniyede çıkınca netlesince bende bir an şey sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…