- 28 Eylül 2025
- 900
- 182
- 18
- 44
Ada seni üzmek asla istemem ama artimed çok fazla yalancı pozitif veren bir test bu test yüzünden 2 defa kosa kosa hastaneye gittim negatifti ve elimde 2 tane ard arda yapilmis pozitifli test vardıAbla test günüm yarın bugün 11.günum benimki geç tutundu haralde o 9.gün tutundugsa leke geldiğinde bugün 2 gün geçti kana karışıyor bilemiyorum artık ben
Ben de inanmıyorum şuanAda seni üzmek asla istemem ama artimed çok fazla yalancı pozitif veren bir test bu test yüzünden 2 defa kosa kosa hastaneye gittim negatifti ve elimde 2 tane ard arda yapilmis pozitifli test vardı
Başka marka alıp yapsan daha iyiBen de inanmıyorum şuan
Yok yapmayacağım artıkBaşka marka alıp yapsan daha iyi
Neden öyle düşündün ki belki gec tutundu ondan böyle cıktı 2 gün sonraki artısa bakmak gerek. Doktoruna söyledin mi bişey dedimiKızlar beta 30.13 çıkmış T+8 gün bana düşük geldi
Elif mesajıma bakın sonuç yazdınBirisinden öyle duymuştum bende emin değilim
Evet pozitif dedi yaşın 44 çok normal dedi ama kesin bisey söylemek için artışları takip etmemiz gerekiyor dediNeden öyle düşündün ki belki gec tutundu ondan böyle cıktı 2 gün sonraki artısa bakmak gerek. Doktoruna söyledin mi bişey dedimi
O zaman bekle dua et bak bi sonuc cıkmıs var işte bebeğinn inşallah güzel artış olurr da kucagına alırsın canımmElif mesajıma bakın sonuç yazdın
Evet pozitif dedi yaşın 44 çok normal dedi ama kesin bisey söylemek için artışları takip etmemiz gerekiyor dedi
Doktorum yerleşme kanaması başlamış dedi endileşelenme dedi ama şimdi ben arastırmada takipli hastayım diğer değerlerime bakılacakNeden öyle düşündün ki belki gec tutundu ondan böyle cıktı 2 gün sonraki artısa bakmak gerek. Doktoruna söyledin mi bişey dedimi
Doktorum yerleşme kanaması başlamış dedi endileşelenme dedi ama şimdi ben arastırmada takipli hastayım diğer değerlerime bakılacak
Doktoruna söyledin mi canımKızlar beta 30.13 çıkmış T+8 gün bana düşük geldi
Evet hemen aradı beni konuştuk sorun olmadıgını söyledi oksaparı kesti diğerleri devam dediDoktoruna söyledin mi canım
Geç yerleşme olabilir. 2 gün sonra artış oldu mu o önemli sıkma canını hayırlarla sonuçlansın inşallahKızlar beta 30.13 çıkmış T+8 gün bana düşük geldi
İnşallah canım ben hiç böyle sancı yaşamamıştım daha öncekilerde birazz tedirgin oldum inşallah yükseliş iyi olurGeç yerleşme olabilir. 2 gün sonra artış oldu mu o önemli sıkma canını hayırlarla sonuçlansın inşallah
Geç yerleşme olabilir. 2 gün sonra artış oldu mu o önemli sıkma canını hayırlarla sonuçlansın inşallah akşam dedin ya yerleşme diye bak öyleymiş
Önceden hiç kan vermismiydin bu değer 8. Gün değeri bunu şimdi 12 gün vermiş olsaydın evet çok düşük derdik ama 8 güne göre gayet normal bir değerEvet hemen aradı beni konuştuk sorun olmadıgını söyledi oksaparı kesti diğerleri devam dedi
Sen önce bir vermiştim demi kaçıncı gündu ve kaç çıkmıştı canım birde iğnenin etkisimi acaba diye kafamız karismistiAllahım inşallah değerlerimizi sağlıkla artır ya çok korkuyorum bende verdim geldim kan inşallah artmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?