• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Doktor değerimi gördü dedıkı valla çok güzel bi değer dedi.. Bana 12 gün sonra teste başla dedi ben bi hafta önce test olayını bitirmiştim😂😂
6.gün 60.16
8.gün 199
10 . Gün 418
12 gün 951
Dedim hocam daha yaptırayımmı dedi saçmalama bırak artık 😅😅
Kaç haftalık öldü bebeğin

Kalbi durunca emin olmak için renkli ultrasonda baktı doktor herşeyi var baya bebek olmuş onun için dikkât edin hamile kalınca

Kızlar 5+2 deyim kese görmüştük bu gün birşey oldu çamaşırında kahverengi leke vardı peceteyle baktım akıntım pembemsi gibi oluyordu hafifte bir bel ağrısı geldi hemen uzandım bel ağrım geçti sizce yerleşme kanamasımi

Kızlar 5+2 deyim kese görmüştük bu gün birşey oldu çamaşırında kahverengi leke vardı peceteyle baktım akıntım pembemsi gibi oluyordu hafifte bir bel ağrısı geldi hemen uzandım bel ağrım geçti sizce yerleşme kanamasımi
Evet benimde daha yeni başladı ne zaman bitecek bende onu soruyodum kimse cvp vermedi

Bende kocamdan istedim gitmiş soyulmuş almış zahmet edip de ağzım yorulmasın diye öyle de zevkli olmuyor 😂😂
Kocam transferden önce alışveriş ysptık kuruyemiş falan çalışıyo gidemem diye sende çıkma yorulma dedi bende böyle şeyleri pek yiyemiyorum mecburen işte. Neyse sabah baktım badem leri avuçla yiyo şöyle bi baktım yüzüne o badem kaç para sen biliyonmu dedim. Beslenmem lazım karıcım diyo niye dedim çocugu sana mı koydular

Back
X