- 25 Ekim 2023
- 540
- 445
- 23
O değilde manolya iyiki çarpılmadım tuza işemek ne ya oda bi nimet
Bak aynıları nı ben yasadım ama ne yapalım tabiki hepimiz çocuk istiyoruz ama hayatta çocuktan ibaret değil olursa amenna ama olmassa ölecek değilimSeni çok iyi anlıyorum canım. Bak benim kimyasal gebeliğimde sonucu öğrenince eşimin bana sarılıp hüngür hüngür ağlayışını asla unutmayacağım. Ama yılmadık, neden diye moralimi bozmadım aksine evet değerim arttı, demek ki hamile kalabileceğim dedim sonra toparlandık bir daha denedik. O da düşük oldu. Yine toparlandık bir daha deniyoruz şimdi. Kendini suçlama, herşey nasibimizde varsa bizi bulacak. Rabbimize güven... İnanıyorum evladına sağlıkla kavuşacaksın.Yeter ki yıpratma kendini. Duygusal olarak çökme. İçindeki savaşı, mücadele için güç olarak kullan.
Kızlar benim adım özgül zorlanmayın diye söyleyim dedim.. Şimdi n e olduB benimmeleklerim kız soylesene
YouTube a yaz videosu var. İdrarına çamaşır suyu karıştırıyorsun, fazla gaz çıkışı, kabarcık kabarcık olup bulanık oluyorsa hamilelik pozitif demekmiş. Ben denemiştim 6.gün akşami evde. Öyle oldu diye 7.günü gidip kan vermiştim pozitif tiKız çamaşır suyuyla nasıl oluyor evde Domestos var ama
Onuda yaptım evet rengi değişiyo muş yalanınızı ş.....Bende şimdi dış macunuma isedim
Bende berfin memnun oldumKızlar benim adım özgül zorlanmayın diye söyleyim dedim.. Şimdi n e oldu
Aynen öyle. İnşallah Rabbim nasip eder bize deBak aynıları nı ben yasadım ama ne yapalım tabiki hepimiz çocuk istiyoruz ama hayatta çocuktan ibaret değil olursa amenna ama olmassa ölecek değilim
Canım ne yaptıysam olmadı hemde hamileymiş ı'm. Eşim çok merak ediyodu gebelik testini kıpkırmuzı görmek istiyodu 5+4 hamileydim dedim artık tmm koyu çıkar çocugun kalp atışlarını dinliyoruz teste işedim negatifYouTube a yaz videosu var. İdrarına çamaşır suyu karıştırıyorsun, fazla gaz çıkışı, kabarcık kabarcık olup bulanık oluyorsa hamilelik pozitif demekmiş. Ben denemiştim 6.gün akşami evde. Öyle oldu diye 7.günü gidip kan vermiştim pozitif ti
Kız Allah için ben yaptım 6. Gün diye rengi değişmedi bi denese ne olur ya hamilesin zatenOnuda yaptım evet rengi değişiyo muş yalanınızı ş.....
Demek ki senin betan geç geçiyor idrar. Aman pozitif olda hiç önemli değilCanım ne yaptıysam olmadı hemde hamileymiş ı'm. Eşim çok merak ediyodu gebelik testini kıpkırmuzı görmek istiyodu 5+4 hamileydim dedim artık tmm koyu çıkar çocugun kalp atışlarını dinliyoruz teste işedim negatif
Ayyyy 3 taneyse üçüne de birer tam bekliyorumHepinize vebek görmeye gelecez
İyide ben evde hamile değilim ki ben hastanede hamile kalıyorumKız Allah için ben yaptım 6. Gün diye rengi değişmedi bi denese ne olur ya hamilesin zaten
Hepinize vebek görmeye gelecez
İyide ben evde hamile değilim ki ben hastanede hamile kalıyorum
Pazartesi hastaneye gittiğinde yap bi tane ordaİyide ben evde hamile değilim ki ben hastanede hamile kalıyorum
Bütün malzemeleri çantama doldurayımPazartesi hastaneye gittiğinde yap bi tane orda
Pazartesi hastaneye gittiğinde yap bi tane orda
[/QUOTE
Pazar günü gidecem
Manolya şimdi ben bugün test verdim ya arada 2 gün bosluk olması lazım yani pazartesi vericem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?