Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Dkkası değil yani her gün aynı saat kaçırma bana dedi Mersin’deki doktorum da Kıbrıs’takş doktorum da
Kendimi çok suçlu hissediyorum vicdan azabı çekiyorum iğne vururken çok az acıdı o acıdı diye hüngür hüngür ağladım aglamamamin sebebi o iğne değildi

Yeşil aycı olacak senin çocuk bizimkiler bize çekmiş
Benim gibi keş değil gerçekten bu çocuğa ettiğim dualar kabul oluyor bana iyi gelsin demiştim kızlar duanın etkisine yoruyorum yoksa bende böyle bir irade olsa kilo verirdim eşim öyle mutlu ki içmiyorum diyo adam Bebek olmasa bile sigarayı bıraktım ya bu bile iyi dedi

Kendimi çok suçlu hissediyorum vicdan azabı çekiyorum iğne vururken çok az acıdı o acıdı diye hüngür hüngür ağladım aglamamamin sebebi o iğne değildi
Kuzucum artık kendini suçlayıp bir şeyler yüzünden kasma daha fazla kendini sağlıklı olsaydı tutardı seni Demekki hayırlı değildi bu sefer bak bizde daha bekliyoruz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın elbet gelecek senin bebeğin zamanını bekliyor

Bende onu diyorum sağlıklı bebek tutar daha hiç birimiz garanti değiliz hatta Doğan'a kadar

Bol su tüketiniz mi hen 7.gunden sonra çok içemedim suyu benim dikkatligim yüzünden mi tutunacakken düştü acaba dün hastaneye giderken arabada da sarsirdim

Karbonat limon daha başka çeşitleri de var. Yemin ederim dünyanın hem en akıllı hemde en aptal varlıkları olabiliriz ne görsek yapıyoruz biride ben
Ama bizim durumda olan her kadın bence meraktan ne yapacağını şaşırmış durumdaki insanlar onlarca video çekmiş youtube da nasıl yapılır diye öyle okuyarak değil örnekli görerek yaptım ben

Bol su tüketiniz mi hen 7.gunden sonra çok içemedim suyu benim dikkatligim yüzünden mi tutunacakken düştü acaba dün hastaneye giderken arabada da sarsirdim
Kız vallahi kafayı yedirttin haa kendini suçlama artık olmadı dünyanın sonu değil kendini aileni eşini üzme Rabbim sana en hayırlı zamanda verecek dua et namaz kıl Allaha yönel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…