- 22 Mayıs 2023
- 111
- 73
- 28
- 31
Aynen öyle bugün betaya bakarken yanlış bir yere baktım çok dusuktu ödüm patladı bu süreç gerçekten çok yorucu inşallah hepimiz kolayca kavuşuruz kızlar Allah sabır versinBende onu diyorum sağlıklı bebek tutar daha hiç birimiz garanti değiliz hatta Doğan'a kadar
Bundan önceki gebelikte evde ne var ne yok herşeye işedim.. Tuz şeker karbonat limon camasır suyuAma bizim durumda olan her kadın bence meraktan ne yapacağını şaşırmış durumdaki insanlar onlarca video çekmiş youtube da nasıl yapılır diyeöyle okuyarak değil örnekli görerek yaptım ben
Ben kimseye belirtmeden yaşıyorum duygularımi herkese gülüyorum ama içimde savaş kopuyorKız vallahi kafayı yedirttin haa kendini suçlama artık olmadı dünyanın sonu değil kendini aileni eşini üzme Rabbim sana en hayırlı zamanda verecek dua et namaz kıl Allaha yönel
Benimde eşim sürekli diyor sen çık çık çık kimle konuşuyorsun böyle 7/24 yani gebelik süreci olmazsa beni gebertecekKadını en iyi kadın anlar oyüzden hissediyo
Senin kaç betaAynen öyle bugün betaya bakarken yanlış bir yere baktım çok dusuktu ödüm patladı bu süreç gerçekten çok yorucu inşallah hepimiz kolayca kavuşuruz kızlar Allah sabır versin
Gerçekten çok yorucu efnan yaşım küçük diyorum ama yaşla da ilgisi yok inan o iğneler izi o acılar o günler o bekleyiş ben koridordan doktora giderken bile o şeyi hiç unutamamAynen öyle bugün betaya bakarken yanlış bir yere baktım çok dusuktu ödüm patladı bu süreç gerçekten çok yorucu inşallah hepimiz kolayca kavuşuruz kızlar Allah sabır versin
1160 şuan yanlış yere baktım 5.9 du kalbime iniyordu çok zormuş gerçektenSenin kaç beta
Aşkım ama kendine zarar veriyorsun daha 25 yaşındasın 50 değil nice kadınlar vardı Kıbrıs’ta gözlerimle gördüm 50 yaşında 8.9. Denemeleri Allah dert verir dermanını verirBen kimseye belirtmeden yaşıyorum duygularımi herkese gülüyorum ama içimde savaş kopuyor
De korkma senden 3 tane karnımdaBenimde eşim sürekli diyor sen çık çık çık kimle konuşuyorsun böyle 7/24 yani gebelik süreci olmazsa beni gebertecek
Hee sorma 3 tane onun aynısı çıkarsa artık beni grupta göremezsinizDe korkma senden 3 tane karnımda
Ah canım kendini yıpratma 2 kere transfer masasından döndüm kahroldum rahme yerlestiremediler o koridorda bacaklarım titriye titriye yürüdüm ama bak geçti Allah nasip etti Umut her zaman varGerçekten çok yorucu efnan yaşım küçük diyorum ama yaşla da ilgisi yok inan o iğneler izi o acılar o günler o bekleyiş ben koridordan doktora giderken bile o şeyi hiç unutamam
Kız kıbrısı boşver beni örnek göster 44 yasındayımAşkım ama kendine zarar veriyorsun daha 25 yaşındasın 50 değil nice kadınlar vardı Kıbrıs’ta gözlerimle gördüm 50 yaşında 8.9. Denemeleri Allah dert verir dermanını verir
He bak işte mesela ümidini ne güzel kesmemiş hiç bir zaman helal olsun gerçekten biz olsak o kadar belki güçlü olamayız çok gülüyorsun espiri yapıyorsun galan ama senin için çok dolu buraya anlatsan hepimize alkol bile içirirsin tahmin ediyorum o yüzden ne dertler var elhamdüllilah her halimizeKız kıbrısı boşver beni örnek göster 44 yasındayım
Kız çamaşır suyuyla nasıl oluyor evde Domestos var amaYok canım ben de yapmıştım elimde test yoktu çamaşır suyuylaNormal bunlar canım
Aynn doğru tahmin ettin ama hayat çok kısa ota boka üzülmeye değmezHe bak işte mesela ümidini ne güzel kesmemiş hiç bir zaman helal olsun gerçekten biz olsak o kadar belki güçlü olamayız çok gülüyorsun espiri yapıyorsun galan ama senin için çok dolu buraya anlatsan hepimize alkol bile içirirsin tahmin ediyorum o yüzden ne dertler var elhamdüllilah her halimize
Kizlar bildiğiniz kocakarı testleri varmiKizlar gülmeyin kayağı yedim heralde ben netten kocakarı gebelik testlerine baktım birşey gördüm orda onu yaptımaslında sabah ilk idrarla diyor ama dış macununun içine az miktar idrar koyup bekliyorum rengi değişirse hamile oluyormuş hafif pembe oldu sabah ilk idrarla deneyecek
O değilde manolya iyiki çarpılmadım tuza işemek ne ya oda bi nimetKız çamaşır suyuyla nasıl oluyor evde Domestos var ama
Onu sen benimmeleklerime sorKizlar bildiğiniz kocakarı testleri varmi
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bak benim kimyasal gebeliğimde sonucu öğrenince eşimin bana sarılıp hüngür hüngür ağlayışını asla unutmayacağım. Ama yılmadık, neden diye moralimi bozmadım aksine evet değerim arttı, demek ki hamile kalabileceğim dedim sonra toparlandık bir daha denedik. O da düşük oldu. Yine toparlandık bir daha deniyoruz şimdi. Kendini suçlama, herşey nasibimizde varsa bizi bulacak. Rabbimize güven... İnanıyorum evladına sağlıkla kavuşacaksın.Ben kimseye belirtmeden yaşıyorum duygularımi herkese gülüyorum ama içimde savaş kopuyor
O değilde manolya iyiki çarpılmadım tuza işemek ne ya oda bi nimet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?