Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Bende onu diyorum sağlıklı bebek tutar daha hiç birimiz garanti değiliz hatta Doğan'a kadar
Aynen öyle bugün betaya bakarken yanlış bir yere baktım çok dusuktu ödüm patladı bu süreç gerçekten çok yorucu inşallah hepimiz kolayca kavuşuruz kızlar Allah sabır versin

Ama bizim durumda olan her kadın bence meraktan ne yapacağını şaşırmış durumdaki insanlar onlarca video çekmiş youtube da nasıl yapılır diye öyle okuyarak değil örnekli görerek yaptım ben
Bundan önceki gebelikte evde ne var ne yok herşeye işedim.. Tuz şeker karbonat limon camasır suyu

Kız vallahi kafayı yedirttin haa kendini suçlama artık olmadı dünyanın sonu değil kendini aileni eşini üzme Rabbim sana en hayırlı zamanda verecek dua et namaz kıl Allaha yönel
Ben kimseye belirtmeden yaşıyorum duygularımi herkese gülüyorum ama içimde savaş kopuyor

Aynen öyle bugün betaya bakarken yanlış bir yere baktım çok dusuktu ödüm patladı bu süreç gerçekten çok yorucu inşallah hepimiz kolayca kavuşuruz kızlar Allah sabır versin
Gerçekten çok yorucu efnan yaşım küçük diyorum ama yaşla da ilgisi yok inan o iğneler izi o acılar o günler o bekleyiş ben koridordan doktora giderken bile o şeyi hiç unutamam

Ben kimseye belirtmeden yaşıyorum duygularımi herkese gülüyorum ama içimde savaş kopuyor
Aşkım ama kendine zarar veriyorsun daha 25 yaşındasın 50 değil nice kadınlar vardı Kıbrıs’ta gözlerimle gördüm 50 yaşında 8.9. Denemeleri Allah dert verir dermanını verir

Gerçekten çok yorucu efnan yaşım küçük diyorum ama yaşla da ilgisi yok inan o iğneler izi o acılar o günler o bekleyiş ben koridordan doktora giderken bile o şeyi hiç unutamam
Ah canım kendini yıpratma 2 kere transfer masasından döndüm kahroldum rahme yerlestiremediler o koridorda bacaklarım titriye titriye yürüdüm ama bak geçti Allah nasip etti Umut her zaman var

Kız kıbrısı boşver beni örnek göster 44 yasındayım
He bak işte mesela ümidini ne güzel kesmemiş hiç bir zaman helal olsun gerçekten biz olsak o kadar belki güçlü olamayız çok gülüyorsun espiri yapıyorsun galan ama senin için çok dolu buraya anlatsan hepimize alkol bile içirirsin tahmin ediyorum o yüzden ne dertler var elhamdüllilah her halimize

Aynn doğru tahmin ettin ama hayat çok kısa ota boka üzülmeye değmez

Kizlar bildiğiniz kocakarı testleri varmi

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bak benim kimyasal gebeliğimde sonucu öğrenince eşimin bana sarılıp hüngür hüngür ağlayışını asla unutmayacağım. Ama yılmadık, neden diye moralimi bozmadım aksine evet değerim arttı, demek ki hamile kalabileceğim dedim sonra toparlandık bir daha denedik. O da düşük oldu. Yine toparlandık bir daha deniyoruz şimdi. Kendini suçlama, herşey nasibimizde varsa bizi bulacak. Rabbimize güven... İnanıyorum evladına sağlıkla kavuşacaksın. Yeter ki yıpratma kendini. Duygusal olarak çökme. İçindeki savaşı, mücadele için güç olarak kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…