- 25 Mart 2025
- 767
- 175
- 18
- 33
Ay maşallah darısı hepimizin başına olsun inşallahİnşallah hepimizin yüzünü güldürsün Allah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahtransfer+8. gün bugün 5. gün 2 adet embriyo transfer edildi
Amin inşallahAy maşallah darısı hepimizin başına olsun inşallah
Ya çok sevindimm bende mi yapsam demeye başladım gününden önce yapmıcam derkenİnşallah hepimizin yüzünü güldürsün Allah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahtransfer+8. gün bugün 5. gün 2 adet embriyo transfer edildi
Ya bende mi yapsam bana niye o kadar geç verdiler acaba günü ya5. Gün embriyosuna transfer hariç 9. Gün test dediler 4 eylülde transfer 13 eylülde test
Benimde bugün 7. Günüm erken gebelik testinde silik bile çıkmadı. Sizin ki 8. Gün değil mi? Peki dün yaptınız mı 7. Gününüz de? Yaptım ve çıkmadı bugün çıktı deyin nolurrrİnşallah hepimizin yüzünü güldürsün Allah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahtransfer+8. gün bugün 5. gün 2 adet embriyo transfer edildi
Ya çok sevindimm bende mi yapsam demeye başladım gününden önce yapmıcam derkenkan ver bi an önce güzel artışların olsın inşallah
Keşke keşkeeeİnşallah, aynen yarın kan vereceğimhadi sıra sizde artık sizlerin de pozitif testlerinizi görelim hep birlikte
Ayyy bildiğin ben burdayım diyor çok net belli oluyor hamilesinnnn hadi gözün aydın darısu bekleyenlerin başınaKızlaaar acilll yardıımm ediiinn, teste bakar mısınız, ne diyorsunuz
Ay inşallah inşallah sizin testleri bekliyorum çift çizgiliAyyy bildiğin ben burdayım diyor çok net belli oluyor hamilesinnnn hadi gözün aydın darısu bekleyenlerin başına
Sadece tüp bebeğe ilk başlayacağım zaman smear testi yaptı doktorumKızlar siz embriyo glue, pıcsı, pgt, biyopsi, smear yaptırdınız mı
Ay ben tüm testleri yaptım 5. Gün embiriyosu 5AA kalitede inşallah tutarSadece tüp bebeğe ilk başlayacağım zaman smear testi yaptı doktorum
İnşallah ben inanıyorum tutacağınaAy ben tüm testleri yaptım 5. Gün embiriyosu 5AA kalitede inşallah tutar
Çok sağolun teşekkür ederim pazar günü bu haberi verebilmek için sabırsızllanıyorum sizin bi belirtiniz var mıydıİnşallah ben inanıyorum tutacağına
Çok sağolun teşekkür ederim pazar günü bu haberi verebilmek için sabırsızllanıyorum sizin bi belirtiniz var mıydı
Çok sağolun Allah razı olsunDört sözle bekliyorum hem kendi adıma hemde hepiniz adınabende 2. ve 3. gün çok fazla bel ağrısı vardı ama o geçti şuanda da ara ara adet ağrısı gibi ağrı giriyor onun dışında hiç belirti yok
Ayy benim de aynısı ilk günler bel ağrım vardı şimdi 2-3 gündür regl sancısı gibi ara ara alt karnıma ağrı giriyor inşallah ben de çift çizgiyi görürüm yarın sabahDört sözle bekliyorum hem kendi adıma hemde hepiniz adınabende 2. ve 3. gün çok fazla bel ağrısı vardı ama o geçti şuanda da ara ara adet ağrısı gibi ağrı giriyor onun dışında hiç belirti yok
İnşallah sabah güzel haberi bekliyor olacağım sendenAyy benim de aynısı ilk günler bel ağrım vardı şimdi 2-3 gündür regl sancısı gibi ara ara alt karnıma ağrı giriyor inşallah ben de çift çizgiyi görürüm yarın sabah
Amin kanda da göreyim daha rahat olucam çok sevindirdi beni tanımayan birinin böyle sevinmesi en yakın zamanda sen ve tüm herkeste kavuşsun evlatlarına sağlıklaHayırlı olsunnn tekrardan bu forumda güzel haberler almak beni çok duygulandırıyor çoğu kişinin de test günü yaklaştı zaten umarım güzel haberler alırız herkesten çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?