Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

İnşallah hepimizin yüzünü güldürsün Allah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah transfer+8. gün bugün 5. gün 2 adet embriyo transfer edildi
Ya çok sevindimm bende mi yapsam demeye başladım gününden önce yapmıcam derken kan ver bi an önce güzel artışların olsın inşallah

İnşallah hepimizin yüzünü güldürsün Allah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah transfer+8. gün bugün 5. gün 2 adet embriyo transfer edildi
Benimde bugün 7. Günüm erken gebelik testinde silik bile çıkmadı. Sizin ki 8. Gün değil mi? Peki dün yaptınız mı 7. Gününüz de? Yaptım ve çıkmadı bugün çıktı deyin nolurrr

Ya çok sevindimm bende mi yapsam demeye başladım gününden önce yapmıcam derken kan ver bi an önce güzel artışların olsın inşallah

İnşallah, aynen yarın kan vereceğim hadi sıra sizde artık sizlerin de pozitif testlerinizi görelim hep birlikte

Çok sağolun teşekkür ederim pazar günü bu haberi verebilmek için sabırsızllanıyorum sizin bi belirtiniz var mıydı

Dört sözle bekliyorum hem kendi adıma hemde hepiniz adına bende 2. ve 3. gün çok fazla bel ağrısı vardı ama o geçti şuanda da ara ara adet ağrısı gibi ağrı giriyor onun dışında hiç belirti yok

Çok sağolun Allah razı olsun Benimde 3 gündür göğüs uçlarım ağrıyor 2 gündür de sol kasığım ağrıyordu ama gitti şuan o

Ayy benim de aynısı ilk günler bel ağrım vardı şimdi 2-3 gündür regl sancısı gibi ara ara alt karnıma ağrı giriyor inşallah ben de çift çizgiyi görürüm yarın sabah

Amin kanda da göreyim daha rahat olucam çok sevindirdi beni tanımayan birinin böyle sevinmesi en yakın zamanda sen ve tüm herkeste kavuşsun evlatlarına sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…