Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Yaaaa çok sevindimmmm allahım darısı başıma inşallah gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim

Kızlar test günüm bugündü 2 gün önce 94dü bugün 163 çıkmış modum çok düştü 2 kat artmamış
Canım 2 kat diye bi zorunluluk yok aslında, 2 günde bir yüzde 60 artıl yeterli oluyor zaten senin ki de fazlasıyla artmış, 2 gün sonra yeniden verdiğinde daha güzel artmış olacak inşallah

Canımm gözün aydın hadi bakalım kan testi de verdin mi kaç geldi beta güzel artışlarımız olsun inşallahh

Evet kan testi günümüzdü bugün kan verdin sanırım bende verdim yarın çıkacak inşallah
Çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ozaman mayıs anneleri topiğine

Evet kan testi günümüzdü bugün kan verdin sanırım bende verdim yarın çıkacak inşallah
Çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ozaman mayıs anneleri topiğine
Ayyy topiği açtınız mı benim de eğer pozitif olursa doğum tarihi 24 Mayıs olucakmış düşüncesi bile heyecanlandırıyor

Aslında benim yarındı ama gece minik bi lekelenme yaşadım riske atmayayım diye sabah verdim. Çok teşekkür ederiimm, senden de güzel haberleri bekliyoruz İnşalşah, Rabbim peşpeşe sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Sen yoktun buralarda bende 9. Gün verdim 139 çıktı bugün tekrar verdim günüm olduğu için umarım artış olmuştur Amin Amin inşallah gruptaki herkesle beraber

Sen yoktun buralarda bende 9. Gün verdim 139 çıktı bugün tekrar verdim günüm olduğu için umarım artış olmuştur Amin Amin inşallah gruptaki herkesle beraber
Aaaaay hadi inşallah, sağlıklı haberler gelsin Rabbim gönlümüzdekinsen güzelini nasip etsin

Canım 2 kat diye bi zorunluluk yok aslında, 2 günde bir yüzde 60 artıl yeterli oluyor zaten senin ki de fazlasıyla artmış, 2 gün sonra yeniden verdiğinde daha güzel artmış olacak inşallah
İnşallah canım benim inşallah başta bi üzüldüm ama dediğin gibi %60 üstü artması yeterliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…