Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Çok teşekkür ederim haklısın çok zor elde ediyoruz hepimiz ve daha önce de tam 10. haftaya girmek üzereyken bi kayıp yaşamıştım öyle olunca insan korkuyor

Merhaba benim 270 bin civarı olmuştur, ilaçlar dahil. Burada uygulanan testler, aşılar vs. bu fiyatları elbette değiştiyordur. Şu kadar tutar diye çıktığımız yolda asla o kadar tutmadığını daha fazla ödemeler yaptığımızı söyleyebilirim. Yeterki sonuçlar pozitif olsun Herşey yolunda giderse bir gün kalem kalem yazmayı planlıyorum ücretleri

Kizlar benim negatif geldi sonucum. O kadar bulantım vardı ki. İlaçlardanmış. Bu 2. Transferdi. Düşük kaliteydi embriyo. O yüzden tutmadı heralde. 3. Tedaviye başlıycam hemen vakit kaybetmeden. Ama süreci baştan yaşamak çok zor. Yumurta büyütme alınması vs şimdi en başa dönüyorum. Bana da dua edin olur mu. Rabbim kolaylikla versin.

Merhabalar canlar bende 6 Eylülde transfer oldum transfer +7. günüm bugün benim birkaç gündür sağ kasık ağrım ve bel ağrılarım var. Beni biraz korkutuyor tek taraflı ağrı olunca dış gebelik aklıma geldi. Merak ettiğim sizlerde yaşanan kasık ağrıları tek taraflı mı yoksa genel bir ağrı mı ? Yardımcı olursanız memnun olurum.

Allah kolaylıklar versin

Transfer günümüz aynı, benim ağrı günlerdir soldaydı, bugün sağ tarafta olmaya başladı. Olumsuz düşünme, başkada belirtim yok benim

Transfer günümüz aynı, benim ağrı günlerdir soldaydı, bugün sağ tarafta olmaya başladı. Olumsuz düşünme, başkada belirtim yok benim
Tamam inşallah olumsuz bir durum değildir. İster istemez vücudumuzu bu süreçte çok dinliyoruz. Senin test günün ne zaman

Benimde bugün beşinci günüm hiçbir belirtim yok sıfır ve fitil sürekli akıyor dışarı o kadar da ileriye ittir dediler yapıyorum olmuyor moralim bozuldu gerçekten de 8 Eylül de oldu transferim

Benimde bugün beşinci günüm hiçbir belirtim yok sıfır ve fitil sürekli akıyor dışarı o kadar da ileriye ittir dediler yapıyorum olmuyor moralim bozuldu gerçekten de 8 Eylül de oldu transferim
Merhaba benimde bugün T+9 gün iki üç gündür bende de aynı durum var hatta bugün dün gece 10 daki yaptığım bile sanki ilerlememiş vücut emmemiş sabah hep aktı neden böyle oluyor bende anlamıyorum

Fitilin zaten eridikten sonra akması lazım bütün olarak çıkmadığı sürece sorun yok

Merhaba benimde bugün T+9 gün iki üç gündür bende de aynı durum var hatta bugün dün gece 10 daki yaptığım bile sanki ilerlememiş vücut emmemiş sabah hep aktı neden böyle oluyor bende anlamıyorum
İnsan kötü hissediyor gerçektende niye diye doktora sordum ya es geçti çıkar dedi de sanki tümü çıkmış gibi Allah'ım inşallah pozitif göstersin yoruldum gerçektende bu ikinci denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…