- 1 Temmuz 2022
- 188
- 196
- 53
- 30
Çok teşekkür ederim haklısınSıkma sakın canını benim yakın arkadaşım kapı komşuma daha düşük değerlerde böyle az yükselme oldu hatta doktor yüksek ihtimal kimyasal falan ilaçları kes adetinle sökülür tarzı bir şey demişti arkadaşım bir kaç gün daha kullanıp tekrar kan vermişti yine 2 kat artmamıştı bebeğini sağlıklı doğrusu 16 eylülde ikinci kızını doğuracak Allah nasip ederse
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahAynen yazdım tebrikler hayırlı olsun dedikese görme için randevu verdi
İnşallah canım inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlısı olsun inşallahÇok teşekkür ederim haklısınçok zor elde ediyoruz hepimiz ve daha önce de tam 10. haftaya girmek üzereyken bi kayıp yaşamıştım öyle olunca insan korkuyor
Merhaba benim 270 bin civarı olmuştur, ilaçlar dahil. Burada uygulanan testler, aşılar vs. bu fiyatları elbette değiştiyordur. Şu kadar tutar diye çıktığımız yolda asla o kadar tutmadığını daha fazla ödemeler yaptığımızı söyleyebilirim. Yeterki sonuçlar pozitif olsunMerhaba umarım yavrunuza bir an önce kolaylıkla kavuşursunuz. Ben 4 kez düşük yaptım sonunda tüm testlerimiz yapıldı ve translokasyon taşıyıcısı olduğumu öğrendim doktorlar pgt bakılmış tüp bebek öneriyor ama şu an güncel fiyatları öğrenemedim bir türlü
Her şey dahil ne kadar ücret ödediniz hastanenize acaba?
Allah kolaylıklar versinKizlar benim negatif geldi sonucum. O kadar bulantım vardı ki. İlaçlardanmış. Bu 2. Transferdi. Düşük kaliteydi embriyo. O yüzden tutmadı heralde. 3. Tedaviye başlıycam hemen vakit kaybetmeden. Ama süreci baştan yaşamak çok zor. Yumurta büyütme alınması vs şimdi en başa dönüyorum. Bana da dua edin olur mu. Rabbim kolaylikla versin.
Kizlar benim negatif geldi sonucum. O kadar bulantım vardı ki. İlaçlardanmış. Bu 2. Transferdi. Düşük kaliteydi embriyo. O yüzden tutmadı heralde. 3. Tedaviye başlıycam hemen vakit kaybetmeden. Ama süreci baştan yaşamak çok zor. Yumurta büyütme alınması vs şimdi en başa dönüyorum. Bana da dua edin olur mu. Rabbim kolaylikla versin
Transfer günümüz aynı, benim ağrı günlerdir soldaydı, bugün sağ tarafta olmaya başladı. Olumsuz düşünme, başkada belirtim yok benimMerhabalar canlarbende 6 Eylülde transfer oldum transfer +7. günüm bugün benim birkaç gündür sağ kasık ağrım ve bel ağrılarım var. Beni biraz korkutuyor tek taraflı ağrı olunca dış gebelik aklıma geldi. Merak ettiğim sizlerde yaşanan kasık ağrıları tek taraflı mı yoksa genel bir ağrı mı ? Yardımcı olursanız memnun olurum.
Kizlar benim negatif geldi sonucum. O kadar bulantım vardı ki. İlaçlardanmış. Bu 2. Transferdi. Düşük kaliteydi embriyo. O yüzden tutmadı heralde. 3. Tedaviye başlıycam hemen vakit kaybetmeden. Ama süreci baştan yaşamak çok zor. Yumurta büyütme alınması vs şimdi en başa dönüyorum. Bana da dua edin olur mu. Rabbim kolaylikla versin.
Tamam inşallah olumsuz bir durum değildir. İster istemez vücudumuzu bu süreçte çok dinliyoruz. Senin test günün ne zamanTransfer günümüz aynı, benim ağrı günlerdir soldaydı, bugün sağ tarafta olmaya başladı. Olumsuz düşünme, başkada belirtim yok benim
Tamam inşallah olumsuz bir durum değildir. İster istemez vücudumuzu bu süreçte çok dinliyoruz. Senin test günün ne zaman
18 Eylül benim deEvet arada dinliyoruz, oyalanmaya çalış. 17 Eylül benim ? Senin ne zaman ?
Hayırlı sonuçlar alalım inşallah18 Eylül benim de
Merhaba benimde bugün T+9 gün iki üç gündür bende de aynı durum var hatta bugün dün gece 10 daki yaptığım bile sanki ilerlememiş vücut emmemiş sabah hep aktı neden böyle oluyor bende anlamıyorumBenimde bugün beşinci günüm hiçbir belirtim yok sıfır ve fitil sürekli akıyor dışarı o kadar da ileriye ittir dediler yapıyorum olmuyor moralim bozuldu gerçekten de 8 Eylül de oldu transferim
Fitilin zaten eridikten sonra akması lazım bütün olarak çıkmadığı sürece sorun yokBenimde bugün beşinci günüm hiçbir belirtim yok sıfır ve fitil sürekli akıyor dışarı o kadar da ileriye ittir dediler yapıyorum olmuyor moralim bozuldu gerçekten de 8 Eylül de oldu transferim
İnsan kötü hissediyor gerçektende niye diye doktora sordum ya es geçti çıkar dedi de sanki tümü çıkmış gibi Allah'ım inşallah pozitif göstersin yoruldum gerçektende bu ikinci denememMerhaba benimde bugün T+9 gün iki üç gündür bende de aynı durum var hatta bugün dün gece 10 daki yaptığım bile sanki ilerlememiş vücut emmemiş sabah hep aktı neden böyle oluyor bende anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?