Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar eken gebelik testi yaptım ve koca bir negatif diğer transferimin olumsuz olduğunu da böyle öğrenmiştim

İnsan kötü hissediyor gerçektende niye diye doktora sordum ya es geçti çıkar dedi de sanki tümü çıkmış gibi Allah'ım inşallah pozitif göstersin yoruldum gerçektende bu ikinci denemem
Aynen bende korkuyorum ben günde 3 kere kullanıyorum hatta bazen ikinciyi yerleştirirken bile diğerinin erimediğini hissediyorum ilk zamanlar hiç böyle olmazdı akmıyordu bile benimde ilk denemem ama valla ben bile çok yoruldum bunaldım iğneler zaten mahfetti Allahım çektiğimiz cefanın sefasını göstersin inşallah sağlıkla

Kızlar eken gebelik testi yaptım ve koca bir negatif diğer transferimin olumsuz olduğunu da böyle öğrenmiştim
Seni takip ediyordum ilk günden beri çok üzüldüm inan hepimiz aynıyız elimiz yüreğimizde Allah'ım kimseyi yormasin en kısa sürede nasip etsin belirti kasık ağrısı şişlik hicbirsey yok

Bende sabah 2 akşam 2 kullanıyorum ilk emerdi şimdi tamamen dışarı çıkıyor tamam ignede vuruyorumda yine de insan yetersiz olursa diye korkuyo

Bende sabah 2 akşam 2 kullanıyorum ilk emerdi şimdi tamamen dışarı çıkıyor tamam ignede vuruyorumda yine de insan yetersiz olursa diye korkuyo
Hah aynen bende de ilklerde hep emdi nedense sonlara doğru böyle olmaya başladı aynen bende iğne kullanıyorum da dediğiniz gibi insan tedirgin oluyor

Seni takip ediyordum ilk günden beri çok üzüldüm inan hepimiz aynıyız elimiz yüreğimizde Allah'ım kimseyi yormasin en kısa sürede nasip etsin belirti kasık ağrısı şişlik hicbirsey yok
Test bozuktur belki canım kan vermeden emin olma. Kan günün ne zaman
Koca bi boşluktayım kızlar okadar umutluydum ki dünyam başıma yıkıldı ben hiç bir zaman anne olamicam test günüm yarın ama kan bile vermek istemiyorum

Koca bi boşluktayım kızlar okadar umutluydum ki dünyam başıma yıkıldı ben hiç bir zaman anne olamicam test günüm yarın ama kan bile vermek istemiyorum
Allahım gönlünüze ferahlık versin. Anne olmak İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın. Vakti gelince olacak insallah o güne kadar her birimize sabır

Bende sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorum. Bazen emiliyor bazen aynı şekilde dışarı çıkıyor. Korkmayın hocamlada konuşmuştum bu durumu korkulacak bir durum değilmiş. Hatta benim çoğunlukla çıktı diyebilirim. Şimdi transerden sonraki 10. Günüm pozitifi aldım şükür. Kafaya takmayın.

Üzülme demek boş biliyorum elimizde değil. Güçlü olmaya çalış yarın test ver emin olursun. Olumsuz da düşünme vakti vardır pozitif haberlerin belki de bilemeyiz.

Çok çok sağol inan çok takmıştım Allah'ım bize de göstersin pozitifi

Çok çok sağol inan çok takmıştım Allah'ım bize de göstersin pozitifi
Amin inşallah inanın her dönemi zor. Pozitifi alırsınız bu sefer kimyasal olmasın ve keseyi göreyim diye dua edersiniz ki benim sorunum da çok fazla kimyasal gebelik geçirmem Allahım herkesin gönlünün muradını versin inşallah

Amin amin sağlıkla kucağına al inşallah bizlerede dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…