Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Daha bir kaç gün varmış testinize kafanızı rahat tutmaya çalışın inşallah güzel haberi alırsınız ayrıca belirti vs çoğu kişide olmuyor vücudunuzu dinlemeyin derim
Evet öyle yazıyor yapay zekaya soruyorum belirti olması imkansız olanlarında ilaclardandir yazıyor yine de bir beklentiye girdim nedense ben

Evet öyle yazıyor yapay zekaya soruyorum belirti olması imkansız olanlarında ilaclardandir yazıyor yine de bir beklentiye girdim nedense ben
O kadar çok hormon ilacı alıyoruz ki çok doğru genelde onların etkisi. Bende özellikle çok ayakta durunca kasık ağrısı olmuştu. Onun dışında bir belirtim olmadı mesela

O kadar çok hormon ilacı alıyoruz ki çok doğru genelde onların etkisi. Bende özellikle çok ayakta durunca kasık ağrısı olmuştu. Onun dışında bir belirtim olmadı mesela
Bende evet ayakta gezince ağrılar oluyo onun dışında göğüs hassasiyeti bile yok sadece vücut ısısı yüksek oda progesterondan oluyormus

Hah aynen bende de ilklerde hep emdi nedense sonlara doğru böyle olmaya başladı aynen bende iğne kullanıyorum da dediğiniz gibi insan tedirgin oluyor
Benim de aynı şekilde transfer öncesi çok rahat şekilde emilme oluyordu, transfer sonrası uyguladığım fitiller özellikle ikinci günü bildiğiniz akmış gibiydi, daha ileri itiyorum 45-50 dk en az yatıyorum hareket bile etmiyorum fitilden sonra, akşamları olanı zaten yatmadan önce kullanıyorum sabaha kadar hareketsiz kalıp nasıl bu kadar kabuk atıp akabiliyor onu anlamadım

Awox erken gebelik testiyle yapmıştım 6. Gün neredeyse yarın saat sonra ikinci çizgi çıkmıştı sonra belirginleşmişti
Bende de aynı marka var üzerinde 5 dk yazıyor uzun süren bekleme kuruma çizgisi olabilir mi bende deneyeceğim

Bende de aynı marka var üzerinde 5 dk yazıyor uzun süren bekleme kuruma çizgisi olabilir mi bende deneyeceğim
Tabi sonraki günlerde yaptım emin olmak için koyulaşacak mı diye takip ettim erkense yapmayın ama isterseniz siz insan çok etkileniyor kendimden biliyorum. 8. Günden sonra yapın içiniz rahat etsin

Tabi sonraki günlerde yaptım emin olmak için koyulaşacak mı diye takip ettim erkense yapmayın ama isterseniz siz insan çok etkileniyor kendimden biliyorum. 8. Günden sonra yapın içiniz rahat etsin
Evet karılıyorum mutlaka 8. Günden sonra yapın çıkmıyor çünkü boşuna stres oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…