Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Tabi sonraki günlerde yaptım emin olmak için koyulaşacak mı diye takip ettim erkense yapmayın ama isterseniz siz insan çok etkileniyor kendimden biliyorum. 8. Günden sonra yapın içiniz rahat etsin

Evet karılıyorum mutlaka 8. Günden sonra yapın çıkmıyor çünkü boşuna stres oluyor insan
Bugün 7. Günüm hiç belirtim yok hatta transfer olmamış gibiyim

Belirtilere takılmayın. Çoğu kişide olmuyor zaten inanın. Olanda ilaçların yan etkileri. Zaten çoğu belirti 5.-6. Haftadan sonra başlıyor

Aynen benimde işte 4.günden sonra böyle olmaya başladı sebebini bende merak ediyorum özelliklede evet geceki sabaha kadar nasıl emilmiyor aklım almıyor

Sadece kasık ağrım var oda ara ara gelşyor başka bir şey yok.Adet olacakmışım gibi. Özellikle bugün çok gerginim. Duygusal dalgalanmalar çok. En ufak bir şeye ağlar oldum

eşim izin vermiyor yarın kan vereceğiz diye tutturdu bişey de diyemiyorum
Evet erken verme ben 240la öğrenmeme rağmen o kadar stres yaptım ki ikinci sonucu beklerken şimdi çok düşük çıkarsa onun stresini yaşarsın yarına kadar da yükselir inşallah yüksek betayla öğrenmiş olursun

Koca bi boşluktayım kızlar okadar umutluydum ki dünyam başıma yıkıldı ben hiç bir zaman anne olamicam test günüm yarın ama kan bile vermek istemiyorum
Bende öyleydim inan bana 3 gündür umudum hiç yoktu bu sabah kan vermeye giderken bile umutsuz isteksiz gittim ama bir öğrendim ki pozitif allahıma binlerce şükür allah sizlerece nasip etsin çok güzel bir duygu 3 yıl sonra allah yüzümüze baktı

Sadece kasık ağrım var oda ara ara gelşyor başka bir şey yok.Adet olacakmışım gibi. Özellikle bugün çok gerginim. Duygusal dalgalanmalar çok. En ufak bir şeye ağlar oldum
Bende de öyle olmuştu 4-5-6-7.günlerde 8.gün geçti o ağrılar bugün 9.gün pozitifi öğrendim kasık ağrısı yok demekki yerleşme zamanı olmuş o ağrılar diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…