Tabi sonraki günlerde yaptım emin olmak için koyulaşacak mı diye takip ettimerkense yapmayın ama isterseniz siz insan çok etkileniyor kendimden biliyorum. 8. Günden sonra yapın içiniz rahat etsin 
Bugün 7. Günüm hiç belirtim yok hatta transfer olmamış gibiyimEvet karılıyorum mutlaka 8. Günden sonra yapın çıkmıyor çünkü boşuna stres oluyor insan
Belirtilere takılmayın. Çoğu kişide olmuyor zaten inanın. Olanda ilaçların yan etkileri. Zaten çoğu belirti 5.-6. Haftadan sonra başlıyorBugün 7. Günüm hiç belirtim yok hatta transfer olmamış gibiyim
Bak kendini yiprattin herzaman kan önemli stres yapma artikDimiii ilk başta yok sandım çok ağladım sonradan gördüm
Teşekkür ederim şuan çok rahatım ama hala kesin değil en azından stres yapmıyorumBak kendini yiprattin herzaman kan önemli stres yapma artik
KAAAAANNNN VEEERR!! Var bi şeyler, yarını bekleme hadiiiiiKızlarrrrr nediyorsunuzzzzzzz
eşim izin vermiyor yarın kan vereceğiz diye tutturdu bişey de diyemiyorumKAAAAANNNN VEEERR!! Var bi şeyler, yarını bekleme hadiiiii
Aynen benimde işte 4.günden sonra böyle olmaya başladı sebebini bende merak ediyorum özelliklede evet geceki sabaha kadar nasıl emilmiyor aklım almıyorBenim de aynı şekilde transfer öncesi çok rahat şekilde emilme oluyordu, transfer sonrası uyguladığım fitiller özellikle ikinci günü bildiğiniz akmış gibiydi, daha ileri itiyorum 45-50 dk en az yatıyorum hareket bile etmiyorum fitilden sonra, akşamları olanı zaten yatmadan önce kullanıyorum sabaha kadar hareketsiz kalıp nasıl bu kadar kabuk atıp akabiliyor onu anlamadım
Fazlasını mı almıyor vücut yeterince progestan var diye acaba?Aynen benimde işte 4.günden sonra böyle olmaya başladı sebebini bende merak ediyorum özelliklede evet geceki sabaha kadar nasıl emilmiyor aklım almıyor
Galiba yeteeeerr diye tepki veriyor bencedeFazlasını mı almıyor vücut yeterince progestan var diye acaba?
Sadece kasık ağrım var oda ara ara gelşyor başka bir şey yok.Adet olacakmışım gibi. Özellikle bugün çok gerginim. Duygusal dalgalanmalar çok. En ufak bir şeye ağlar oldumBugün 7. Günüm hiç belirtim yok hatta transfer olmamış gibiyim
Duygusal değişiklikleri değişiklikte saymıyorum o hep varSadece kasık ağrım var oda ara ara gelşyor başka bir şey yok.Adet olacakmışım gibi. Özellikle bugün çok gerginim. Duygusal dalgalanmalar çok. En ufak bir şeye ağlar oldum
Evet erken verme ben 240la öğrenmeme rağmen o kadar stres yaptım ki ikinci sonucu beklerken şimdi çok düşük çıkarsa onun stresini yaşarsın yarına kadar da yükselir inşallah yüksek betayla öğrenmiş olursuneşim izin vermiyor yarın kan vereceğiz diye tutturdu bişey de diyemiyorum
Bende öyleydim inan bana 3 gündür umudum hiç yoktu bu sabah kan vermeye giderken bile umutsuz isteksiz gittim ama bir öğrendim ki pozitif allahıma binlerce şükür allah sizlerece nasip etsin çok güzel bir duygu 3 yıl sonra allah yüzümüze baktıKoca bi boşluktayım kızlar okadar umutluydum ki dünyam başıma yıkıldı ben hiç bir zaman anne olamicam test günüm yarın ama kan bile vermek istemiyorum
Bende de öyle olmuştu 4-5-6-7.günlerde 8.gün geçti o ağrılar bugün 9.gün pozitifi öğrendim kasık ağrısı yok demekki yerleşme zamanı olmuş o ağrılar diyorumSadece kasık ağrım var oda ara ara gelşyor başka bir şey yok.Adet olacakmışım gibi. Özellikle bugün çok gerginim. Duygusal dalgalanmalar çok. En ufak bir şeye ağlar oldum
Bende sonradan oldu o başta hepsini emiyordu sonradan yarısını emmeye başladı allah allah neden böyle oldu diyordum demekki fazlasını atıyor kendince artık diyordumFazlasını mı almıyor vücut yeterince progestan var diye acaba?
Hayırlı olsun tebriklerBende de öyle olmuştu 4-5-6-7.günlerde 8.gün geçti o ağrılar bugün 9.gün pozitifi öğrendim kasık ağrısı yok demekki yerleşme zamanı olmuş o ağrılar diyorum
Benimde şuan öyle, fazlasını atıyor diye yorumladım hepBende sonradan oldu o başta hepsini emiyordu sonradan yarısını emmeye başladı allah allah neden böyle oldu diyordum demekki fazlasını atıyor kendince artık diyordum
Amin inşallah pozitifi görürümEvet erken verme ben 240la öğrenmeme rağmen o kadar stres yaptım ki ikinci sonucu beklerken şimdi çok düşük çıkarsa onun stresini yaşarsın yarına kadar da yükselir inşallah yüksek betayla öğrenmiş olursun
Ay hayır öyle deme güzel düşün lütfenkızlar kan verdim 15.3 çıktı muhtemelen kimyasala dönecek benimki lekelenmelerim arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?