Hayır dondurulmuş embriyo transferiEvet tek embriyo. sizinki taze transfer mi?
Hayırlı olsun canımBen 6. Günde evde idrar testi yaptım silik çıktı ama flaşla falan gördük ışık altında baktık o derece zor görünüyordu silik çıktığını görünce hemen kan verdim çıktı şükür. Çıkar yani özellikle kanda.
Aynen canim benim sen hamilesin sanki değerin 0.2 çıkmış gibi davranıyorsun pozitif ol artık karnında bebişin büyümek için can atıyor annemin moralini duzeltmem lazım diyede sana canı sıkılıyorHep korku oluyormus sonucu görünce ağladım beş yılda ilk defa pozitif keyfini çıkarmak istiyorm gerçekten pozitif duygum gobegimde ki iğne ağrıları bile geçti mutlu olarak vuruyorum artık iğneyi
Valla şu an kendim pozitif haber almış gibi sevindim içim bi hoş oldu okurkenHep korku oluyormus sonucu görünce ağladım beş yılda ilk defa pozitif keyfini çıkarmak istiyorm gerçekten pozitif duygum gobegimde ki iğne ağrıları bile geçti mutlu olarak vuruyorum artık iğneyi
10. Gün çıkıyor aslında ama doktor betayı daha yüksek öğrenmek için öyle istedi sanırım sonrasında takibi daha kolay olurHayır dondurulmuş embriyo transferi
Bence canını sıkma benim ikiz olmasına rağmen 7. Gün 40 çıkmıştı yani bence 7.gune göre normal düşük çıkması önemli olan sonraki artışSürekli burda geziyorm 7. Gün böyle çıkıp ilerleyen var mı diye pek yorum yok ama
Teşekkür ederim. Senin nasıl çıktı sonuçHayırlı olsun canım
Benim transfer hariç 7. Gün 66 çıkmıştı hocaya sorduğumuzda muhtemelen tek tutundu dedi. 12. Gün 771 çıktı varmıdır ikiz ihtimaliBence canını sıkma benim ikiz olmasına rağmen 7. Gün 40 çıkmıştı yani bence 7.gune göre normal düşük çıkması önemli olan sonraki artış
EvetProgestanı mı
yarın kan vereceğim canımTeşekkür ederim. Senin nasıl çıktı sonuç
Evet o yüzden öyle istedi bende acele etmek istemiyorum 12. Gün daha kesin mi sonuç çıkar diye. Hayırlısı inşallah10. Gün çıkıyor aslında ama doktor betayı daha yüksek öğrenmek için öyle istedi sanırım sonrasında takibi daha kolay olur
Anladm canım benimde 5. Gün iki adet embriyo transferi yapıldı bende idrarda görünce doktor test yap dedi yaptim 19.30 çıktı attım çok düşük felan yaptı sinir oldim ama 7. Gün herkesin 12. Gün bakılıyor dememe ragmen moralimi bozdu yoksa ben gördüm ya ağladım ya hiçbir belirtim yoktu asla hatta umutsuzdumBence canını sıkma benim ikiz olmasına rağmen 7. Gün 40 çıkmıştı yani bence 7.gune göre normal düşük çıkması önemli olan sonraki artış
Merhabalar size özelden mesaj attım bakma şansınız olur muEvet o yüzden öyle istedi bende acele etmek istemiyorum 12. Gün daha kesin mi sonuç çıkar diye. Hayırlısı inşallah
Benim transfer hariç 7. Gün 66 çıkmıştı hocaya sorduğumuzda muhtemelen tek tutundu dedi. 12. Gün 771 çıktı varmıdır ikiz ihtimali
Günde 2 şer tane toplam 6 tane alıyorum hala devam ediyorum büyük ihtimalle doğuma kadar devam
Çok güzel bir deger hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar az önce kan testi sonucum geldi. Transfer +9. Gün 182perşembe tekrar kan istedi doktorum. Rabbim kimsenin kucağını bol bırakmasın. Beynim inanamıyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?