Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Hep korku oluyormus sonucu görünce ağladım beş yılda ilk defa pozitif keyfini çıkarmak istiyorm gerçekten pozitif duygum gobegimde ki iğne ağrıları bile geçti mutlu olarak vuruyorum artık iğneyi
Aynen canim benim sen hamilesin sanki değerin 0.2 çıkmış gibi davranıyorsun pozitif ol artık karnında bebişin büyümek için can atıyor annemin moralini duzeltmem lazım diyede sana canı sıkılıyor

Hep korku oluyormus sonucu görünce ağladım beş yılda ilk defa pozitif keyfini çıkarmak istiyorm gerçekten pozitif duygum gobegimde ki iğne ağrıları bile geçti mutlu olarak vuruyorum artık iğneyi
Valla şu an kendim pozitif haber almış gibi sevindim içim bi hoş oldu okurken özellikle o iğnenin ağrısı bile geçti demeniz duygulandım Allahım ne olur sağlıklı şekilde ilerlesin inşallah çok güzel olur canım

Kızlar bugün transfer +10. günümdeyim. kahverengi lekelenme başladı. Acaba adet mi oluyorum, çok tedirginim. Benimle aynı durumu yaşayan var mı :-(

Bence canını sıkma benim ikiz olmasına rağmen 7. Gün 40 çıkmıştı yani bence 7.gune göre normal düşük çıkması önemli olan sonraki artış
Benim transfer hariç 7. Gün 66 çıkmıştı hocaya sorduğumuzda muhtemelen tek tutundu dedi. 12. Gün 771 çıktı varmıdır ikiz ihtimali

Bence canını sıkma benim ikiz olmasına rağmen 7. Gün 40 çıkmıştı yani bence 7.gune göre normal düşük çıkması önemli olan sonraki artış
Anladm canım benimde 5. Gün iki adet embriyo transferi yapıldı bende idrarda görünce doktor test yap dedi yaptim 19.30 çıktı attım çok düşük felan yaptı sinir oldim ama 7. Gün herkesin 12. Gün bakılıyor dememe ragmen moralimi bozdu yoksa ben gördüm ya ağladım ya hiçbir belirtim yoktu asla hatta umutsuzdum

Selam kızlar az önce kan testi sonucum geldi. Transfer +9. Gün 182 perşembe tekrar kan istedi doktorum. Rabbim kimsenin kucağını bol bırakmasın. Beynim inanamıyor hala
Çok güzel bir deger hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bana da dua eder misin lütfen yarın artış göreyim hamilelerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…