Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Canım ne dedi doktorun? İnsallah güzel haber bekliyoruz
Az önce biri yazmıştı 300 lerden 200 lere düşmüş sonra bir daha 500 ve üstüne artmıştı gönlünü ferah tut 25 te pozitif sayılıyor 25 ve üstü stres yapma inşallah artacak.
Canım ümidini kesme rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünü ferah tut tahlil gününü bekle
Kızlar doktorum dün aradı ve biyokimyasal gebelik dedi ayrıca tahlil günümde yaptım testi erken yapmadım
t+9 - 32.46
t+10 - 25.63
t+11 - 25.00

Kızlar doktorum dün aradı ve biyokimyasal gebelik dedi ayrıca tahlil günümde yaptım testi erken yapmadım
t+9 - 32.46
t+10 - 25.63
t+11 - 25.00
Olsun Rabbim can sağlığı versin hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim erteliyorsa guzellestiriyor demek ki vardır bunda da bir hikmet. Rabbim sabır versin kuzum benim inşallah güzel haberler verirsin yakında bize

Canım kimyasalda böyle oluyo yüzde 29 artış olmuş buda kötü anlama geliyor bakalm pek bir umudum yok nasip hayırlısı böyleymis

Gögüslerininiz kacinci gün şişti. Benim ilk transferimde büyümüştü ama hatirlamiyorum. Suan 3. Transferim bende metakla bekliyorum

Merhabalar kızlar, son mesajları takip ettim, biraz hüzünlendim yazılanlara ve öncelikle buraya yazan, bebek konusunda negatif gören arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, rabbim inşallah başka şekillerde güzel haberler, doğru zamanlarda sağlıklı ruhu güzel kalbi güzel hayrlı evlatlar verir Kendim de cumartesi günü kan testi vereceğim transfer+9 oluyor, tamam umut ediyor insan ama burada okunanları görünce diyorum negatif de olabilir, bu süreçte her şey riskli ve ihtimaller üzerine. Ne olursa olsun kendimi buna da hazırladım böyle aşırı umut etmek de istemiyorum, ilk transfer benim ve her ne kadar süreç çok olumlu gitse de o embriyo tutunmayacaksa olmayacaksa olmadığını görmüş oldum. Yani kısaca kendimi negatife de hazırladım en azından böyle bir şey olursa kendimi perişan etmeyeceğim. İhtimaller, iniş çıkışlar, her şey olabiliyor. Olumlu olumsuz tüm paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Hepsi hayatın gerçeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…