- 25 Mart 2025
- 943
- 226
- 18
- 33
Çok doğru söylediniz yaşayan bilir bu duyguları amin inşallah sağlıklaRica ederim canım. Bizi bizden iyi kim anlar ki Çok üzüldük tabii ama nasip, insan umut etmekten vazgeçemiyor. Dilerim sizin de benim de ve tüm bu yolda emek verenlerin de emeklerini zayii etmesin rabbim
Transfere kadar kaç gün kullanmıştınızGünde 2 şer tane toplam 6 tane alıyorum hala devam ediyorum büyük ihtimalle doğuma kadar devam
Transfere 3-4 gün kala kullanmaya başladım sonra transfer oldum hala kullanıyorumTransfere kadar kaç gün kullanmıştınız
Canım ne dedi doktorun? İnsallah güzel haber bekliyoruz
Az önce biri yazmıştı 300 lerden 200 lere düşmüş sonra bir daha 500 ve üstüne artmıştı gönlünü ferah tut 25 te pozitif sayılıyor 25 ve üstü stres yapma inşallah artacak.
Kızlar doktorum dün aradı ve biyokimyasal gebelik dedi ayrıca tahlil günümde yaptım testi erken yapmadımCanım ümidini kesme rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah gönlünü ferah tut tahlil gününü bekle
Olsun Rabbim can sağlığı versin hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim erteliyorsa guzellestiriyor demek ki vardır bunda da bir hikmet. Rabbim sabır versin kuzum benim inşallah güzel haberler verirsin yakında bizeKızlar doktorum dün aradı ve biyokimyasal gebelik dedi ayrıca tahlil günümde yaptım testi erken yapmadım
t+9 - 32.46
t+10 - 25.63
t+11 - 25.00
Çok sağolun teşekkür ederimOlsun Rabbim can sağlığı versin hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim erteliyorsa guzellestiriyor demek ki vardır bunda da bir hikmet. Rabbim sabır versin kuzum benim inşallah güzel haberler verirsin yakında bize
Geçmiş olsun senin ilk değerin neydi bugün kaç çıktı bide kaçıncı günde verdin kanıGünaydın herkese kan verdim artış olmamış malesef bende elendim
Tez vakitte pozitif haberlerini okuruz burada umarım. Rabbimden umut kesilmez. Bir gün olacak insallahÇok sağolun teşekkür ederim
7.gun 19.30 9.gun yani bugün 23.5Geçmiş olsun senin ilk değerin neydi bugün kaç çıktı bide kaçıncı günde verdin kanı
Amin inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimTez vakitte pozitif haberlerini okuruz burada umarım. Rabbimden umut kesilmez. Bir gün olacak insallah
Artış olmuş ama 2 katı olmamış tabiki de ümidinizi kesmeyin %60 artış olması bile iyi hem siz çok erken öğrenmişsiniz 2 gün sonra bidaha kan verin benim hiç yükselmedi mesela değerim düştü7.gun 19.30 9.gun yani bugün 23.5
Canım kimyasalda böyle oluyo yüzde 29 artış olmuş buda kötü anlama geliyor bakalm pek bir umudum yok nasip hayırlısı böyleymisArtış olmuş ama 2 katı olmamış tabiki de ümidinizi kesmeyin %60 artış olması bile iyi hem siz çok erken öğrenmişsiniz 2 gün sonra bidaha kan verin benim hiç yükselmedi mesela değerim düştü
Benimki de kimyasal gebelik oldu ama doktorum çok az bile yükselse bi umuttur demişti yinede siz daha iyi bilirsinizCanım kimyasalda böyle oluyo yüzde 29 artış olmuş buda kötü anlama geliyor bakalm pek bir umudum yok nasip hayırlısı böyleymis
Benimki de kimyasal gebelik oldu ama doktorum çok az bile yükselse bi umuttur demişti yinede siz daha iyi bilirsini
Gögüslerininiz kacinci gün şişti. Benim ilk transferimde büyümüştü ama hatirlamiyorum. Suan 3. Transferim bende metakla bekliyorumYarın test günüm , pek umudum kalmadı 8. Gün kan testi yaptım bir şey çıkmadı . 10. Gün idrar testi yaptım evde gene birşey çıkmadı . 3. Gün embriyoları olduğundan 12. Gün kan testi istemişti doktor . Bir yandan da belşrtilerim var , göğüslerim şiş, biraz yorulunca hemen kasıklarım ağrıyor bazen batıyor .. bilmiyorum . Yarın göreceğim sonucu inşallah . Çok zormuş bu bekleyiş . Sizce yine fe pozitif çıkma ihtimali var mı yine de . Beta çok düşükse idrar a hemen geçmez mi? Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?